Birisi yanıma geliyorsa veya beni gizlicene izliyorsa hissede biliyorum duyguları anlaya biliyorum yalanı saldırma eylemini
Kotu birsey olucaksa hemen hissediyorum hatta bazı kotu seyler yapiyorum bu yetenegim sayesinde yakalanmıyorum 😂😂 arkadaslarım ceza evine girdi ama ben paso kurtuluyorum allahın verdigi bir yetenek bende kullanıyorum10 Yorumla
En İyi Cevaplar
madem özel gücün var tahmin et bakalım
bu yıl podyuma çıkıcam derece alabilecekmiyim?
gelecek yıl ise şampiyonluğa katılıcam
ilk 3'e girebilirmiyim?04 Yorumla
Soran+1 yılne podyumu?
Soran+1 yılgeçiceksin, ama şampiyonluk da, daha çok çalışman lazım
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni anlayabiliyorum. Kesinlikle geliştirmek için üstüne gitmelisin. Bunu herkese anlatma kendi kendine geliştirmeye çalış sadece sana yardım edebileceğine çok güvendiğin bir büyüğün varsa ona anlatmalısın ☺ umarım gelisebilirsin O zaman bulursun beni 😄
16 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim, senin gibilerine çok ihtiyacım var.
Cevap sahibi+1 yılNe demek. Ama diğer insanların düşüncelerini umursama. Sen inandığın şeyin peşinden git ve tanrıya dua edip sana yol göstermesini de iste. geleceği Görmek ve kahinlik ile ilgili araştırmalar yapmalısın mutlaka. Allahın bu yeteneği sana verdiğini de unutma ☺
Soran+1 yılteşekkür ederim gerçekten, çok iyi noktalara değindin, araştırmalara devam :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim kolay gelsin ☺
- +1 yıl
Sayın Gizli Kullanıcı hanfendi affınıza sığınarak geleciği Allahtan başka kimse göremez. Kul sadece yorum ve tahmin edebilir diyebiliyorum yani bunun üstüne gitmek ne kadar doğrudur sizce. Ayrıca dinende kahinlik kötü bişey değil mi? Yaratanın yasakladığı lanetlediği birşeyi sen dua et diyorsun. Garip geldi açıkcası bana.
Cevap sahibi+1 yılNouName merhaba. Niyetim peygamberlerle insanları kıyaslamak değildir ama bildiğiniz gibi hayvanlarla bile konuşan peygamberlerimiz olmuş. Bana mantıkli gelen nokta ise su; kuantum fiziği ile ilginiz varsa biliyorsunuzduR. 3 boyuttan üstteki boyutlarda zaman da enlem ve boylam gibi bir kavram. Geçmiş ve gelecek te ulaşılabilir kavramlar haline geliyor. Allah tüm bu araştırmaları ve insanların kendilerini grlistirecegini de biliyor elbette. Gizli ilimler ile suda yürümeyi başarmış alimlerimiz varken allahın izni ile gelecek te görülür diye düşünmekteyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde 6. hissim çok kuvvetli hic alakasız ogün ne hissetsem olur ne istesem ne düşünsem olur çoğunlukla kötü düşüncelerim doğru çıkar
21 Yorumla
Soran+1 yılşunu dene, ne istersin ona odaklan tavsiyem bu sana, eğer kötü bir şey düşünürsen o gerçekleşir, beyin insana her zaman oyun oynar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
+1 yılÇıkarım bilimine odaklan derim. İyi bir çocuk olursan belki sen de bir gün sherlock holmes olabilirsin😎
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :) bu arada gözlerin çok hoş
Diğer konusunda 371 cevap paylaştı. bir zamanlar bir adam vardı tv kanallarında uçtugunu iddia eden
seninde ondan ne farkın varki ama helal olsun yorumları okudum harbi harbi inananlar varmış allah akıl fikir versin özelliklede kızlara42 Yorumla
Soran+1 yılabicim inanmıyorsan saygı duyucaksın açık ve net
+1 yılOlabilmesi muhtemel bir olay. Bence üstüne git geliştir müdür. Geliştirdikce sana faydası olacaktır. En basitinden daha doğru tercihler yapar Daha kazançlı çıkabileceğin olaylara imkan sağlarsın.
Farklı olmak iyidir...12 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim, şunlar gibi boş konuşmadığınız için
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılBunlar paranoid kişilik bozukluğuna işaret olabilir ya da şizofreni belirtileri. Dediğim hastalıklarla ilgili detaylı araştırma yap.
515 Yorumla
Soran+1 yıldeli değilim merak etme, psikoloğa gittim eve geri yolladı, bana diyeceğine sen bir görün bakalım, insanlar hakkında bu kadar nasıl rahat konuşabiliyorsun
- +1 yıl
Ben göründüm zaten sana da deli demedim. Bunları anlattın mı
Soran+1 yılneden anlatayım, hangi bir insan inanır?
- +1 yıl
Psikiyatrik senin durumun. Biliyoruz da konuşuyoruz. Psikolojinin içindeyim ben.
Soran+1 yılbende psikolojiden çok iyi anlarım, bir insanı intihara sürükleyicek kadar çok şey biliyorum
- +1 yıl
Emin ol benden daha iyi bilemezsin.
- +1 yıl
Psikolojiktir veya doğasında vardır. Enerji hareketlerini önceden sezebiliyor olabilir.
Soran+1 yılkendine fazla güvenme derim
- +1 yıl
Sen güvenme derim.
Soran+1 yılsen adını soyadını yaz, ben seni bir 6 sene sonra ziyaret edicem
- +1 yıl
Niye? Ne alaka?
- +1 yıl
Yav hastalığın belli. Tamam mı benle çok bir şey biliyormuş gibi konuşma.
Soran+1 yılbiliyorum da konuşuyorum heralde?
- +1 yıl
Ben de biliyorum da konuşuyorum heralde.
Soran+1 yılfotoğraftaki sen misin?
o zaman sana bir soru
burdaki ergenlerin sonu ne olacak?11 Yorumla
Soran+1 yılonu bilemiyorum abi, çok iyi yere değindin tebrik ederim seni,21 yaşına gelmişler hala ivet diyen var dalga geçen var, acıyorum abi bunlara ben
Bak soyke bir teori var, bilinc altin bir olayin sonucunu buyuk ihtimal olarak hesapliyor ve oyle dusunmeni sagliyor ve sende bunu gelecehi gormekle karistiriyorsun, Karistirma! :/
38 Yorumla
Soran+1 yılhayır öyle bir şey, yanımdan geçicek arabanın modeline kadar tahmin edebiliyorumi, doğru da çıkıyor, arabalarla fazla ilgilenmesem de biliyorum
- +1 yıl
Bak o araba modelinu daha onceden illaki gordun ve bilinc altin bunu sanki rar dosya gibi sikistirip beynine isledi sende o arbayi gorunce sıkıstirilmıs rar dosyasi yani tek karelik fotoda denebilir senin dusunceni sanki o arabayi gormeden bilmissin gibi degistirdi, bilinc altinin oyunlari bunlar :/
Soran+1 yılsanmıyorum ama sana göre öyle ise bilemem
Soran+1 yılyanlış düşünüyorsun bence
Soran+1 yılher türlü arabayı görecek halim yok, benim sosyal düzenim okul, ev, okul, ev sanmıyorum kafamıda yerden kaldırmam yürürken
+1 yılYa dalga geçmek için geldim sldkwldlwps
dalga geçiceksen yaylan demişsin ama maalesef canım. tam dalga geçilecek konu. almdlaslwşslaks
gerçi sen bu yorumları zaten öncesinde görmüşsündür.11 Yorumla
Soran+1 yılherkes yapsın sen yapma, sen farklısın
Bu adam geldi aklima
https://www.youtube.com/watch?v=yGX4XVhEUv0&app=desktop42 Yorumla
Soran+1 yılyaylan
Geleceği bilmek zor olmalı dostum kuranı kerim de geleceği ve neler olabileceğini yazmışlar oysa bir sürü bilim insanları daha kuranı kerimi tam anlamıyla çözememiş. Kutsal kitapta bile geleceği bulamıyorlar. Kendini fazla zorlama derim
12 Yorumla
Soran+1 yılbenimkisiler birer tahmine giriyor, bilim adamları her şeyi açıklayabilir fakat devlet buna izin vermez
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla
+1 yılYa bende spider woman'ım. Ağ fırlatıyorum millete. *-*
330 Yorumla- +1 yıl
:Dd
Soran+1 yıldalga geçiceksen yaylan
- +1 yıl
Lanet olsun yaylan ile ilgili espri dilimin ucunda. Unuttum.😭😭😭
Soran+1 yılişinize gidin, cahillere ayıracak vaktim yok.
- +1 yıl
Vıış cahil olduk :Dd
- +1 yıl
Takma kız kendi halinde bir einstein işte. :D
@silhouettes - +1 yıl
Dırrııp dırrıp lanet olsun bu hayat lanet olsun bu sevgi dırrııp dırrııp seni cok sevmistim sen beena boyle yaptin soran asdfhjkl
- +1 yıl
Ne içtin sen kız? :D Banada getir fena kafa yapıyor. Süpersin. :D
@silhouettes - +1 yıl
Kaç kız oğlum bak gite bağladı bu dayak yemiyelim :Dd
- +1 yıl
Tamam ahah. :D
@silhouettes
Soran+1 yılne kadar boş insanlarsınız
- +1 yıl
İvet öyle sayın soran. *-*
Soran+1 yılivet nedir ya, ergenlerin çıkardığı bir kelime sanırım, bunu telaffuz edemicem kb
- +1 yıl
Töbe ya sabır. :/
- +1 yıl
Hahahah :Dd özel güçlerinle yok et bizi :D
Soran+1 yılhokus pokus, zaten yok etmeye gerek yok siz saf eleman görevi görüyorsunuz
- +1 yıl
- +1 yıl
Doğru çikmazsa ağ fırlatır ona göre :Dd
- +1 yıl
Haha aynen. :D
Soran+1 yıl10 sene sonra boş konuşmaktan ölüyorsunuz, mutlu son.
- +1 yıl
Yalan fışşır ağımı fırlattım. *-*
@silhouettes - +1 yıl
Hahahah :Dd ben de gorunmezlik gucumu kullanip yarin banka soymayi dusunuyorum kiz kirisiriz paralari :D
- +1 yıl
Nihahaha en guzel yetenek benimki asdgjk
- +1 yıl
Olamaz bu yeteneği kaçırmamalıydım. :/
@silhouettes
Soran+1 yılal işte
- +1 yıl
Sen ağ fırlatmaya devam et :D
- +1 yıl
Hıh küstüm. -_-
- +1 yıl
Soran bey agresifkizimizin ileride baska yetenekleri olacak mi (gorunmezlik gibi)
Soran+1 yılsillhou. keşke biraz insan olsaydın
+1 yılherkes sormuş bende sorayım dönecek mi acbaa banaa? ayrıca konuyla ilgili olarak 6. hissin fazlasıya kuvvetli olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılherkes döner ama sağlam s. çekmek için :)
- +1 yıl
neden öyle dedin bak şimdi tribe girdim :D
Soran+1 yılyani kendine dikkat et diyim :)
- +1 yıl
yok bizim iş yaş dönmez :D
madem özel güçlerin var şöyle bir kapat gözlerini fotoğrafıma bak benim hakkımda yorum yap baska türlü inanmam
03 Yorumla
Soran+1 yılfutbol oynuyorsun, gözüküyor
Soran+1 yılanlamadım?
ölümsüz olursun sen öyleyse öleceğin zamanıda bilrsin tüm tedbirleri alırsın birde sayısal loto yu gördünmü işin kebab oh gel keyfim gel
01 Yorumla
Soran+1 yılölümsüzlük günümüz teknolojisiyle mümkün değil ama 20 sene sonra mümkün olabilir
O zaman ben gördüğüm rüyalar çıkıyor diye kendimi müneccim ilan etmeye gidiyorum.
15 Yorumla
Soran+1 yıltamam sen bilirsin bb
Soran+1 yılsen mi veletsin ben mi yaş olarak veledim diyelim? senin beyin yaşın kaç 10 mu?
Soran+1 yılhe he senin dediğinden bb
Diğer konusunda 836 cevap paylaştı. Benimde var. İki kankamla el ele verip selenayı çağırıyoruz :)
13 Yorumla
Soran+1 yılolamaz mı abi? bu dünya da her şey mümkün fakat insanlar bunları keşfedemicek kadar gerizekalı
Soran+1 yılama bende fazlasıyla var, benim arkadaşım yok, hayatım çok farklı, boşver abi sen inanma
+1 yılHerşeyi anlarım , %94 nedir? Çetele tutup oranladın herhal.
31 Yorumla
Soran+1 yıldoğru, yanlış diyelim
+1 yıl%94 ü özel güçlerine mi hesapladın hesap makinesiyle mi
49 Yorumla- +1 yıl
Hahah:Dd
- +1 yıl
arkadası tek hayırla ugurladım hayrını görsün
Soran+1 yılHayır, Matematiksel Bir İşlem, aptalların anlıyacağı bir şey değil
- +1 yıl
aptallar anlayamıyosa sen nasıl anladın?
Soran+1 yılaptal olmadığım için?
- +1 yıl
zekana eş değer basitlikte bir cevap şaşırtmadın
Soran+1 yılsizin gibileriyle uğraşmak bir zevktir, benim için
Bana da soyle o zaman istedigim hayelleri gerceklestirebilirmiyim acaba
06 Yorumla
Soran+1 yılinsan eğer isterse, gerçekleştiremeyeceği hiç bir şey yok.
Soran+1 yılengeli aşamamazlık yoktur, engeli aşıcam, engeli aşmak istiyorum, engeli aştım vardır
Soran+1 yılRica ederim, zorlanıcaksın herkes zorlanıcak, ama üstesinden gelirsin korkma :)
Sevgilim benimle evlencek mi sence? Ciddiyim ya ne hissettin şu an
01 Yorumla
Soran+1 yılevet, olabilir
+1 yılBaskalarinin geleceginide goruyormusun cok ihtiyacim varda
012 Yorumla
Soran+1 yılo anki yoğunluğuma bağlı, bir insana sorular sorarım, sorduğum soruların cevapları sayesinde bir çok şeyi bulabilirim
- +1 yıl
Rica etsem musaitsen bana mesah atarmisin ben boyle şeylere ciddeninanıyorrum
Soran+1 yılxper seviyem yetersiz, facebook felan var mı?
- +1 yıl
Sanane ya?
- +1 yıl
Sen gizliden cik ben mesaj atarim
Soran+1 yılcıkamam kb
- +1 yıl
Neden ya nolcak
Soran+1 yılkendimi ifşa edemem, sosyal ağlardan ulaşabilirim
- +1 yıl
https://m.facebook.com/home.php bekliyorum
- +1 yıl
Soran+1 yılekledim eren s.
- Diğer konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılBence geliştir. Her ne kadar inanmasam da eğer varsa geliştir derim ben.
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
neden % 93 ya da % 95 değil? matematiksel raporunu getir su kadar tahmin su kadar yanlış diye...
03 Yorumla
Soran+1 yılgetireyim, ama banka hesabıma para yatıracaksın ok mu?
Soran+1 yılgülmek güzelleştirir :)
Ciddi konuşalım bende böyle şeyler üzerinde duruyorum telekinezi , lucid ruya v. s. mesela bana mutlak geleceğmi söyliyebilirmisin
016 Yorumla
Soran+1 yılooo aogcu kardeşim :) amacsızca acıldı haberin var mı :)
Soran+1 yılaynen, açtılar, bende onaylanmayı bekliyorum :)
Soran+1 yılaynen ben kayıt oldum bekliyorum :)
Soran+1 yılgruba alım yok şuanlık
Soran+1 yılhttps:// www. amacsizca. com/
Soran+1 yılnick ver ekliyeyim
Soran+1 yılben içerdeyim, kontrol edilecek felan yazıyorsa bekle az ya da yarın bak kabul ederler
Soran+1 yılr4pp3r97
Bence kim ne derse desin bu yeteneğini geliştirmelisin. Hayal gücünden bahsediyorum yanlış anlama.
24 Yorumla- +1 yıl
hahahahaha:dD kesinlikle bu konuda yetenekli:D
- +1 yıl
bu fikir güzelmiş. kesinlikle arkadaş üzerinde çalışmalı.. @ZeBrandon bide çok aptalmışsın keşke ölsenmişş: :cd arkadaş çok komikk
Soran+1 yılyolda görsem döverek öldüreceğim tipten, uza
Diğer konusunda 597 cevap paylaştı. Arkadaşım bir kere gizli kullanıcı yaparak bir hata yapmışsın. Dalga geçicek değilim ama ilk önce bu davranışı düzeltelim
03 Yorumla
Soran+1 yılmesaj atarlar dalga geçerler, yaşın küçük derler, hayallerin kuvvetli derler, insanlarımızın ne kadar aptal olabildiğini bu dalga geçenler sayesinde görebiliyorum
Soran+1 yılhaklısın teşekkür ederim
25 yıl sonra türkiye nasıl olacak. israilin durumu nasıl olacak?
Türkiye ekonomisi? kürt sorunu? bunların cevaplarını istiyorum hemen :D05 Yorumla
Soran+1 yıl25 yıl sonra türkiye türkiyelikten çıkıcak, insanların beyni yerine insan teknolojisi yerine alıcak, ekonomiye gelirsek tayyip sağolsun devam ederse kıtlığa girebilir ülke, kürt sorunu ise 5-10 yıl sonra onları bir tek yere toplama gibi bir şey yapabilirler
Soran+1 yıleğer olursa intihar etmenizi istiyorum tamam mı?
+1 yılBende insanlarin dusuncesini okuyorum. Kimseye soyleme ama
15 Yorumla
Soran+1 yılkapı sağdan ilerde dönünce
- +1 yıl
Kapidan cikinca kapiyi ortucem mi ortmiyecemmi, bil bakalim.
Soran+1 yılsen örtmesende olur
- +1 yıl
Tamam canim acik kalsin beynine oksijen gider belki.
Soran+1 yılboşver gitmesin
o ne biliyormusun özel güç değil olay serüvenlerini iyi değerlendirip tahmin edebiliyorsun atıyorum bak bu amca buradan gecicek ölecek falna gibi yani kendini şey yapma bukadar :D
00 Yorumla
+1 yılBurdan tanistigim arkadasla aramda bisey olacak mi soyle bakim?
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir neden olmasın benim oluyor sürekli
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimde 6. hissim kuvvetli seninde benimki gibi kuvvetli Allah'ın bize rızkı işte ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN böyle bir gücümüz var
10 YorumlaHakkimda biseyler bilirsen inanirim :D ben inanirim boyle seylere :D
012 Yorumla
Soran+1 yılçok güzelsin, bu yeterli mi :)
Soran+1 yılkariyer de belki bir yere varamazsın ama bu güzellikle harbi yükselirsin, bana baksan alırım seni :D
Soran+1 yılhttps:// i. hizliresim. com/9VovqQ. jpg yorumlar mısın beni :D. lı yeri düzeltirsin
Soran+1 yılhttps:// i. hizliresim. com/9VovqQ. jpg şu başı hallet sadece :)
Soran+1 yılbozuyor linki boşlukları düzeltmen gerek :)
Soran+1 yıl1 sene senin için normal :) teşekkür ederim bu arada senin gibi birisinden böyle bir yorum aldıysam, ayarlarım heralde birilerini, benimde 1.5 senedir sevgilim yok :D
Soran+1 yılben emin değilim aslında, ben yanaşmayı sevmiyorum, hep onlar atak yapsın tarafındayım zamanında ben çok yaptım ama hep olumsuz yorum aldım, özgüveni mi kırdılar heralde yapasım gelmiyor artık
+1 yılSen %6 ilk dilimi nerden kaybettiğini söyle ancak o zaman inanırım
01 Yorumla
Soran+1 yıl%6 lık dilim, tutmadıkları gerçeği
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim gelecegimle ilgili ne gorusun yaa hissedersin belki ;)
01 Yorumla
Soran+1 yıleğer sevgilin var ise, seni gerçekten seviyor, geleceğinde ise bir sıkıntı gözükmüyor nasıl anladın dersen, böyle konuşan zarif kızlara/kadınlara hiç bir türlü zararlı bir şey gelmez, teşekkür ederim yorumun için :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana inanmayanlara yaylan yazıp duruyorsun.
Sen geleceği görsen ne görmesen ne?
Sen yaylan ruh hastası.13 Yorumla
Soran+1 yılses kes
Cevap sahibi+1 yılYaylan fjfg
Soran+1 yılla işine git
Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. Bakalım çok gelecekten anlıyon ben bu sene üniversiteyi kazanıcakmıyım hangi üniversite hangi bölüm
02 Yorumla
Soran+1 yılkazanıcaksın
Neye göre yapabiliyorsn bu tahminleri peki hissedrk felan mi
02 Yorumla
Soran+1 yılgenelde öyle
+1 yıl00 YorumlaDiğer konusunda 554 cevap paylaştı. Yardımcı Olsana Bana Bir Fikir Ver Çok Ciddiyim Ve Ciddi Bir Yanıt İstiyorum..
Pls...010 Yorumla
Soran+1 yılne tür bir fikir vereyim, ne istiyorsun
Soran+1 yılSana şöyle bir şey diyeyim abi ilk olarak mesleğini sorabilir miyim
- +1 yıl
Ben mi. Dur Anlatıyım...
9 Senedir Fotograf ve kameradan para kazanıyorum otel fotogrfacılıgı da yapıyorum özel günlerde foto öçekip kameramanlıkta sonra Bilişi Teknolojileri Ve Sistemleri Mezunuyum Bilgi İşlem Teknireliği Yapıyorum Şeker Fabrikasında Mevsimlik (Tesellüm memuruda oluyorum zaman zaman amelede) 3-4 Ay Sonra Pazarlamacıklık Yaptım kısa bir Süre Aradaki Diger İşleri Geçiom Garsonluk tezgarhtalık unlu mamüller falan filan Şuanda üni 4 öğrenciyim uzaktan işletme okuyorum...
Soran+1 yılilk başta burada kanıtlamış oldun, tebrik ederim seni, bu bütün her şeyi herkes yapamaz, en iyi anladığın alanın üstüne git
Soran+1 yılyani her işi yapabileceğini, şimdi ben seni çözdüm, her işte başarılı olabiliyorsun fakat, dediğin gibi olmak istediğin, gelecekle ilgili bir meslek, sana zor olan mesleği tavsiye ederim, bilgisayar üzerine git, insan ne kadar zor olursa olsun yapmaya çalışırken zevk alır, kendini bilgisayar konusunda zorla, kariyer ini tahmin edebiliyorum, kısacası sen büyük işler yapıcaksın, güvencim var
Soran+1 yılteşekkür ederim, bakarız :D
+1 yılGeleceği bilebilmek kötü olmalı
12 Yorumla
Soran+1 yılkötü anları da oluyor, üzülüyorsun ağlıyorsun, iyi yanları da oluyor mutlu oluyorsun düzeliyor her şey
- +1 yıl
Ağlama üf sevmem
+1 yılHem gizli hem bir yerinden sıkıyor şirk koşun siz anca
00 Yorumla
+1 yılhttps://youtu.be/1J-oTXU0FGYAgam benle eylenir iste :)
00 Yorumlaben senin sponsorun olucam sen gel bana sadece bir kac mac tahmini yapman yeterli.
01 Yorumla
Soran+1 yıltakımları söyle
Benimde var oyle guclerim mesela ben ofkelenince canavara donuyorum hulk gibi :))
12 Yorumla
Soran+1 yılvay helal sana
Kardeş madem öyle yarına bir kupon çıkarda oynayalım
01 Yorumla
Soran+1 yıliddayla aram yok
+1 yılBenimde özel yeteneğim var ciddiyim istediğim herşeyi söylüyorum ve birkaç saniye veya dakika sonra oluyor.(kesinleşmiş şeyler hariç.)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardes iki takim soyliyeyimde maclarinin sonucunu soyle. Bu gece oynayacak hem yakin zaman
08 Yorumla
Soran+1 yıltamam söyle, şansımı zorlarım
Cevap sahibi+1 yılLos angelles lakers- denver maçi sabah saat 5.40 da basliyor. Nba ligi basketbol
Soran+1 yıllakers alır tabiki
Cevap sahibi+1 yılSana guvenerek 100 misli basicam getirisi birsey degil ama boyle seylerle ilgili olman hosuma gitti. Ben zaman bulamiyorum boyle seylerle ilgilenmeye benimde yatkinligim var. Umarim kendini gelistirirsin. İyi calismalar
Soran+1 yılteşekkür ederim, tutarsa bölüşürüz umarım :D
Cevap sahibi+1 yılCok birsey vermiyor ama canin sagolsun devami gelecekse neden olmasin :)
Soran+1 yılgelir elbet :) sen r4pp3r diye başlık aç ben seni bulurum :)
Cevap sahibi+1 yılburdan yazarim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılben ilerde nolucam mesleki olarak ciddi cevap ver pls
07 Yorumla
Soran+1 yılhemşire mi? istiyorsan neden gizliden yazıyorsun
Cevap sahibi+1 yılIyk hayır :D başka bul
Soran+1 yılrandom meslek mi seçeyim ne yapayım
Cevap sahibi+1 yılHee
Soran+1 yılgit bilgisayarcı ol
Cevap sahibi+1 yılOlur
+1 yılHepinizde bir oluyonuz ya bu ileri zekala :) Gece gece ne güldüm :)
11 YorumlaBen nerde ve ne zaman işe gireceğim? Ne hissediyorsun söyler misin çok ihtiyacım var🥺
00 YorumlaDiğer konusunda 903 cevap paylaştı. Bir uçan adam Sabri vak'ası daha.
13 Yorumla
Soran+1 yıloff off cahil kaynıyor canım ülkem
Soran+1 yılne kadar boşsunuz be
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende senin òlecegin gün haric herşeyini bilirim buna nediyorsun?
00 Yorumla
+1 yıluçan adam sabrinin ks versiyonu
43 Yorumla
Soran+1 yılaptallıklar
- +1 yıl
yaptığını da biliyosun yani helal :)
Soran+1 yıladının gerçek anlamını kullanmışsın
Banada biraz göndersene:)
03 Yorumla
Soran+1 yılhassas bir şey, her bir şey düşündüğünde kafanın ağrımasını istiyorsan neden olmasın :)
Soran+1 yılo zaman alma :)
+1 yılBenim hakkımda ne olucak düşüncelerini yazar misin
03 Yorumla
Soran+1 yılmesleki olarak mı hangi bakımdan
- +1 yıl
Normal genel olarak isle ilgili degil hayatimla iliskimle ilgili
Soran+1 yıleğer gerçek yaşın 18 ise ve nişanlandıysan şimdiden pişman olabilirsin, neden dersen çok gördüm, bir eski sevgilim vardı benden sonra nişanlandı 22 yaşında birisiyle, başta her şey iyiyken ileride bunu ıslak odunla felan dövmeye başlamış, sürekli dövmüş, eğer yok beni çok seviyor diyorsan yapmaz diyorsan sen tanıyorsun ben değil
+1 yılSınıfı geçebilecek miyim :)
05 Yorumla
Soran+1 yıltanıyıp tanımadan pek yorum yapamam ama geçersin %65 ihtimalle
- +1 yıl
inş yüzde 65 ihtimal olur
Soran+1 yılkendine güven, yapamayacağın hiç bir şey yok
- Diğer konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılÖzel güç ne ya 6. his onun adı
34 Yorumla
Soran+1 yılhem 6. his haklısın ama 6. hissin yanında gelen bir şeyler daha var
- +1 yıl
Ben de iyi fak bakarım yani 6. hissim kuvvetli :d. Senin de eğer geliştirme şansın varsa geliştir
Soran+1 yıltamam, teşekkür ederim, bu arada çok tatlısın.
- +1 yıl
Teşekkür ederim:d
Loto idda falan oyna :D
25 Yorumla
Soran+1 yılhiç işim olmaz onlarla
Soran+1 yılgel sen oynuyorsan yardım edeyim :)
Soran+1 yılsen bilirsin :)
+1 yılAnnen bende ^_^ ama farklı şeyleri
00 YorumlaMüslümanmısın? ona göre cevap vericem
00 Yorumla- Devamını Gör (32)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım