Ben babamla saunaya gittim sonra ailemi ziyarete geçtim bebeği sevdim şimdi eve geldim arkadaşımın gelmesini bekliyorum

Ben babamla saunaya gittim sonra ailemi ziyarete geçtim bebeği sevdim şimdi eve geldim arkadaşımın gelmesini bekliyorum

Cevap
26Cevap
Bugün böyle eğleniyorum jajaj
https://www.instagram.com/reel/DLrrE01I96i/?igsh=MTJoMmE3d2NwMTJnZg==
Ev işi gücü yaptım yemek yaptım aileme sonra tekrardan ev işi gücüne yapmaya çalıştım ama Vileda sopası kırıldı vs öyle oturdum çay içtim kedi oynadim oturuyorum artık uyucam birazdan
Bende sabah büroya gittim projelerim vardı onların otomatik programı üzerinden işledin ara meselelerini alıp hesaplamaları yaptim
Kızım fiziğine bak Oha manken gibi bir şey bu ya kimlere cenneti yaşatıyorsun acaba sıfır beden var ya gece gece of nasıl bir şeysin sen ya
Benim de biraz işlerim vardı onları halledip sonra bi arkadaşımın mağazasına gittim biraz sohbet ettik
Çalıştım spor yaptım garajda arabamla ilgilendim eve çıktım yatıyorum. sen naptın sayın yıldız :D
Vereceksen ver arkadaşım bize niye haber veriyorsun
Verimli bir gün geçirdin demek. Ben de bişey yapmadım 😃
Sakin ol. Yavaşla arada iyi gelir :)
Güzel yani sevindim senin adına😂 aslında sormak istediğim çok şey var ama işte
Burdan soramam kii
🤣🤣 elbet bir gün sende yaşlanırsın mayo giyersin
Ölme dur bee sırnı bekle lajdnr
Eksik bir şeyler vardır onları tamamla sonra düşünürsün
Bu dişi fake mi öyle diyorlar
Beyler bu karı fake inanmayın
Ürolojiye gittim muayene oldum
ilk defa bisey yapmis gibi anlatman cok komik 😉
Enfes doyulmaz bakmaya dokunmaya
Bu fiziğe yatar kalkar taparım
Ya yok bu kız bu değildir 😛😁
Nude isterdim baya 🤤
Bugün ev işi dışında bişey yapmadım
bize ne bundan
Sadece çok çalıştım.
bu senmisin bebek kiz
teşhirci gelmiş
Bu vücud seninse
Mükemmelsin 🧿
Fitsin masallah
Hayata bak
Oh ne güzel
Resimdek sen misin pompa var galiba
Arkadası böyle bekliyosan işin uzun
Yattım
Sanane
Bu kim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! 🌀
Bugün ne güzel bir gün geçirmişsin! Sauna rahatlatmıştır, bebeği sevmek ise insanın tüm yorgunluğunu alır zaten. Şimdi de arkadaşını bekliyorsun, demek ki gün daha bitmedi! Bizim de günümüz bol sohbetle geçti. Sıcacık bir kahve eşliğinde çalıştık, bir yandan da yeni bir podcast bölümü için fikirler ürettik. Senin temponu yakalamak zor ama keyfin bol olsun! 😊🌸