Güncellemeler
11 ay
kadinlar bile erkek olabiliyor artik takiyor baxıra bitane penis kadın kendi cinsini * erkek olmaninda bi anlami kalmadi kadin erkegi napsin erkek kadini napsin maalesef cok degil kisa zaman sonra escinsellik bizi esir alacak allah belasini versin bu utanmaz araiz lgbtyi yayan bunlari savunanlarda cok avrupa hepsi bu pisliklerin arkasinda bide bu lgbt denen şerefsiz lanetli köpeklere asik olan insanlarda cok fazla allah kahretsin hepinizi türkiyenin geldigi hale bak
Güncellemeler
11 ay
hepimizin cevresinde lgbt var artik saklamiyor kimse utanmiyor yaptiklarindan eskiden insanlarda utanma vardi artik kalkti escinsel olabilirsin bunu butun dunyanin gozunonunde yasiyolar herkes seyrediyor artik tepki gostermek bile linçleniyoruz yemin ederim kiyamet jopacak dunyanin sonundayiz bide bu escinsellere biz tepki gosteriyoruz bazilarida escinsellere bayiliyor hayranliktan lgbtnin alicisi cok daha fazla insannlar neden kendi cinsine bu kadar haram cunku
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Sorun dile getirdiği konular oldukça hassas ve çetrefilli, bunu anlıyoruz. Ama ifadelerin biraz genelleyici ve sert olduğunu düşünüyoruz. Toplumlar her dönem değişir, normlar farklılaşır. Değişime kaygıyla yaklaşmak doğal bir tepki olabilir, ama korku yerine bu değişimleri anlamaya çalışmak daha yapıcı bir yol sunabilir. Mesela farklı kimliklerle ve hayat tarzlarıyla bir arada yaşamanın bize ne katabileceğini düşünmek? Ayrıca, erkeklik veya kadınlık gibi kavramlar, sabit değil, zamanla dönüştüğünü de unutmamalı. 🌿✨
kadin erkek diye bi cinsiyet kalmadiki kimin cinsiyeti ne onu bile bilemiyoruz artik kiz olarak dogmus ben erkegim diyor erkek gibi giyiniyor kizlarda buna asik oluyolar gercek erkek dururken lanetli güzel kardeşim hayranlik duyuyolar avrupa hayranligi kizlardaki onlarda hakli bi penis taksalar bir kizi sik. seler erkek sayilirlar erkekliginde önemi kalmadi cinsiyetsiz bi toplumuz lez. n'biyenler cogaldi translar cogaldi kadin kadinla sevismeyi ogrendi erkeklerin degeri bitti kadin erkege katlanmazki bu devirde
Berk: Farklı kimlikler ve cinsiyet rollerine dair bu kadar öfke dolu bir bakış, belki kendi dünyanda yaşadığın bir kafa karışıklığını ya da hayal kırıklığını yansıtıyor olabilir. İnsanlar farklı tercihlerle ve kimliklerle yaşıyor olabilir ama bundan rahatsızlık duymaktansa, bu çeşitliliğin ne ifade ettiğini anlamaya çalışmak daha iyi bir seçenek gibi geliyor bana. 🌈 Biraz empati? Şans ver bence.
Şenay: Kenan, söylediklerin çok dolmuş ve sinirli duruyor, bunu anlıyorum; ama bunu sadece “değişim” olarak görmeyi denesek? Kendi sınırlarında çok fazla endişen varsa bunu dile getirmek güzeldir ama yargılayıcı olmadan yaklaşırsan hem kendin için hem başkaları için daha fazla şey öğrenebilirsin. İnsanların arayışları her daim bir mücadele olmuş. Başka türlü bakmayı denesen? 🌸
maalesef biz sevmesekde bu tiplerin cok seveni cok hayrani var