Neden odamın kapısı aralık kalsın istiyor bir kac defadır o sekilde uyuyoruz odamin kapisinin çıkışında onun yatagı?

1 aydır bir erkekle yaşıyorum ilk başta duygusal yakınlık kurdu bana. sonra benim sevdiğim var turkiyede 9 yıldır birlikteyiz ama ben onu aldatım başkasıyla evlendim vize aldım ayrıldım ve affeti beni yine onunlayim daha sonraları onu yanıma alicam demişti. Sonra ben bitirdim onunla asla olmaz 1 sene sonra seninle yeni daha guzel bir eve tasiniriz dedi sürekli fikir değiştiriyor neyse. simdi 1 haftadır eve sadece uyumaya geliyor o kızla telefon görüşmesi yapmak içi dışarıda geç saatlere kadar eve gelmiyor. Gecen gun evde yanımda konuşmaya başladı kızla. Bende eve erkek getirdim kavga ettik bu eve baska erkek girmeyecek dedi. Sonra ben de ona laf söyleyince ev Arkadaşlığımız bitsin Evden git dedi bana. Ben de ona Paramı geri ver gidiyorum dedim odama girdim Bavulumu toplamaya başladım. Sonra kapıma Geldi özür diledi beni yemeğe götürdü yemek yerken sevgilisi ona durmadan mesaj atıyordu. mesajlarına cevap vermiyordu o an benimle ilgilendi ve o kavgadan sonra tekrar evin içinde kızla konuşmayı kesti. artık Geç saatlere kadar yine dışarı da konusup oyle geliyor. 00.00'de eve geldi ve saat 1.30'da sessizce odama girmeye çalıştı. Ne oluyor falan dedim o da odanın camını açar mısın ve kapını aralık birakirmisin sana zahmet dedi. yatağının başında zaten Penceresi var o kadar sıcakladıysa ona yeterli diye düşünüyorum?
Neden odamın kapısı aralık kalsın istiyor bir kac defadır o sekilde uyuyoruz odamin kapisinin çıkışında onun yatagı?