Artik biktim evlensemde kurtulsam diyom bu evden sinir oldu bu evde abim varken huzur olmiyor öyle bir sinir olduki bu manyak cocuk artik onu sevmicem geceleri disardan eve gec geldinde merak etmicem uyuyicam zaten ona yazinci hic cevap vermiyor sanki kardesi deyilim yabamcisiyim sanki yeter artik bikdim usandim böyle hayatdan keske abim deyilde bitek daha ablam olsaydi daha iyidi anlasamiyom ben bir abi dedim erkekle bisey sordu biliyomdum ama artik deyisdi dedim sanki kendisi bilmiyor telefonda arkadaslarina iyi davraniyor ama evdekilere kötü nefret ediyom bunun böyle huyunu ne bicim abim var demin cok tartisdik nerdeyse dayak atcakdi böyle abimi olur ya bu yasdan sonra dayak mi atcakdi bu nasil bir abi bide sinirleninci bilgisayara vuriyor sapik ya baskazaman girmes simdik girer yeter artik dayanamiyom kacmak istiyom bu evden annemde ggelis bana kiziyor sanki benim sucum böyle abimi olur ya morelim sifir oldu hüngür hüngür aglamakdan sikildim şu an konusmiyos annemde susdu konusmadi usandim bikdim bu hayatdan yoruldum napcam bilmiyom kacmakdan baska bisey düsünemiyom allah akil fikir versin böyle benim gibi abisi olanlara :( kardes sevgisi görmedim bilmiyom ondan kardes sevgisi yeter of allahim hemen nasil bagriyor ben kimim ya kardesi deyilim sanki kendisini bisey sanediyor keske kurtulsam bu evden biyan önce evlensem of dayanamiyom artik dertlesecek arkadasimda yok
Güncellemeler
+1 yıl
Aslinda daha cok var ama uzun diyi yazmadim kimse okumaz diyi
Güncellemeler
+1 yıl
Gelmis bana hayvan diyor bir b*k beceremiyon diyor domuz ya
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler