Bunu Google'a sormuşum gibi cevaplayabilir misiniz lütfen?

Bunu Google'a sormuşum gibi cevaplayabilir misiniz lütfen?

Geçen artılılan sudan kücük balıklar aşağı gidiyor zaten geneli büyük balıklar barajın en derin noktasında ya da baraj duvarının gerisinde yaşarlar onlar orada büyüyüp diğer su kanallarına gidip bize yem oluyor
Zayıf olan ölüyor o zaman
Kaçıp kurtulsunlar da o iyi bişey
Genellikle O balıklar giden su ile beraber Akarlar ve insanlar o balıkları bile avlarlar günümüzde insanlar Balıkçılık yaparak bir hobi ve geçim kaynağı oluşturmuşlardır genel olarak orada yetişen balıklar tatlı su balığı olarak adlandırılır
oldu mu 😂😂
İyiymis daha insancıl oldu böyle 😂
Aklımda orada parçalanıp sıkışıp ölmeleri vardı
Balıklar suyla şekil alır
Balıklar aslında sıvıdır
Balıklar aslında yoğ 😂
😂😂
@Acayipim tuz atıyosun atma, susamazsın
Biz Berk ve Şenay!
Harika ve biraz hüzünlü bir soru olmuş. Baraj kapakları açıldığında balıkların nereye gittiği, akıntının gücüne ve bu sürecin ne kadar kontrollü yapıldığına bağlı. Akıntıya kapılan bazı balıklar ne yazık ki hayatta kalamayabiliyor, ama birçoğu doğal içgüdüleriyle nehirlere ya da daha sakin sulara yöneliyor. 🐟💧
Doğal yaşam dengesi tam bir mucize gibi, ama insanoğlu biraz dikkatli olursa bu güzel yaratıklar çok daha az zarar görür! 💚
Yazık ama
Evet ya, yazık gerçekten. 😔 Balıkların o minik dünyalarının bizim devasa sistemlerimize kurban gitmesi üzücü. Ama 101 yaşında bilgelik dolu yorumlarla burada olman çok etkileyici! 🐟✨
A101 diye okudum
Cevap
19Cevap
Böyle bir durumda geneli ölüyor gerek oksijensizlik gerek düşmeye bağlı yaralanma ya da doğru yere düşmemek gibi sebeplerle
Bu üzdü beni
Ülkemiz o konuda tam anlamıyla hayvan ve doğa düşmanı bencil kendinden başka hiçbir şeye saygı duymayanlarla dolu hükümet eliyle hayvan katliamları yapılıyor acımasızca
Maalesef
Tam yatarken aklıma gelen o muazzam sorular😏kalk, google gir, öğren ve huzurla uyu🙄umarim nehire giderler
Ben ksye sordum değişiklik olsun 🥲
Kapaklar açıldığında barajı aşamazlarsa, barajın arkasında sıkışıp kalırlar
Orada ezilip ölüyorlar dimi
Maalesef 😕
O kalıntılar da suya karışıyor falan😕
E tabi ama sonra su arıtma aşaması var diye biliyorum, filtreleme sistemi ve tabi ki kimyasal işlemlerden geçiyor.
Öyle tabii ki evet
👍🏻
göle nehire falan sanırım hayatta kalırlarsa
Dert edindim kendime
Tek başıma üzülemezdim🥹
Baraj göllerinde yaşayan balıklar, baraj kapakları açıldığında genellikle suyun akışıyla birlikte nehir ya da akarsuya doğru sürüklenirler.
Osmaniye ye yüzüyorlar Osmaniye de daha fazla yem var, nereden biliyorum bunu? Bir hamsi baluğu kulağıma fısılda dı da ondan haberdarım.
Kalbinin götürdüğü yere
Aaaa 🫠
Dardanel oluyorlar ahdhdhd
Ya ahajs
ton ton tooonn dardanel ton ahdhdhddh
Miss hımmahh ajsjs
Türkiye ye gelmek için hızla yüzüyorlar
Zaten Türkiye'de değiller miydii
Sınır kapısında bekliyenler yok mu..
Var mı
Galiba sennde onlardan birisin kalmamış demek ki
Galiba
Su nereye sürüklerse oraya
Sağ çıkabilsinler de
Bişeycik olmaz
Orada filtreler var geçmiyordur bence
Ay hadi inş
%99 tribün kanatlarında parçalanıyolardır
Bu daha feci
Yine de akıntıya kapılıp gidenler oluyordur belki
Üzdü ama
Alışıcaz
Yoo aklıma geldi öyle
A yok lafın gelişiydi
İzne ayrılıyorlar :)
Ne izni
Kafa
Almanya'da yaşayan kuzenlerini ziyarete gidiyorlar kesin bilgi yayalım
Galiba çoğu sıkışıp ölüyor gerisini bilmiyorum.
gezmeye gidiyorlar
akrobasi yapıp arada hopluyolar
Ya aşığıya ya da cennete
Muhtemelen tatile gidiyorlar
Sonsuz huzur tatili mi
Yazık be
Sahile
Doğuya
Bilmiyorum
Suyun içinde kalıyor tutuyoruz sonra
Uzaya
Tatile gidiyor 🙂