Arkadaşlar, ben kendimi bildim bileli hep kadın gibi hissettim, dişil enerjim gerçekten çok yüksek. Sürekli yargılanıyorum😔?

Kadın gibi hissettiğim için hareketlerim, tavırlarım dışarı vuruyor. Kadından bir farkım yok. Sadece vücudum hafif erkeksi. Onun dışında memelerim falan dolgun kalçalarım da bundan dolayı tam feminen gözüküyorum. Hareket vücut derken iki dakika konuştuğum biri beni yargılıyor. Kadın gibisin diyo. Bazıları top, nonoş vs diyor sürekli ama böyle olmayı ben seçmedim.
Çünkü küçücük çocukken bile ben hep böyleydim. Makyaj bakım yapmayı çok seviyorum.
Gerçekten toplum tarafından çok yargılanıyorum. Kıl vs yok bende kılsız erkek mi olur diyorlar ne alaka abi yaa🥺
Yoruldum, bıkkınım yaaa. Bazen kötü olup hastaneye gidip serum yediğim bile oluyor.
Çok yoruldum 💔
Neyin iyi geleceğini de bilmiyorum
Burada beni anlayabilecek iyi insanların olduğunu biliyorum.
Lütfen yargılayacak olanlar yazmasın🙏✅
Arkadaşlar, ben kendimi bildim bileli hep kadın gibi hissettim, dişil enerjim gerçekten çok yüksek. Sürekli yargılanıyorum😔?
Cevapla