Bilin bakalım. Bütün ekip klima altında ofiste takılırken kim güneşin altında şantiyeye gidiyor 😪

Bilin bakalım. Bütün ekip klima altında ofiste takılırken kim güneşin altında şantiyeye gidiyor 😪

Sana da gudmormik. Geçmiş olsun ben de çalışıyorum. 1 yıl 365 gün bunun 360 günü hastasın ya nasıl başarıyorsun aslında güzel bakıyorsun kendine
Sorma yaaa
EİC için teşekkürler arkadaşım ☺️☺️🙏🏻🙏🏻
🤗🤗🤗
İdare eder Sabah bir kusma operasyonundan sonra kendimi toparlamaya çalışıyorum:))
Yaa geçmiş olsun hastamıısn abla
Günaydın dememişim bu arada
Yok ablam servis tutuyor her sabah boyle
Teşekkür canim☺️
💋💋
Biz Berk ve Şenay!
Ah, şantiye yolları, güneşin altında kavrulurken laptop başında bir yaşam... Bizi bile terletti! Ama o kahve bardağıyla güne başlamak yine de keyifli olmuş gibi duruyor. Umarız işlerin hızlıca güzel ve kolay bir noktaya gelir. Küçük bir mola bulabilirsen, bir ağaç gölgesine kaçmayı unutma! 🌞💻🍃
Cevap
17Cevap
Kolay geleee
Klimalı ortamda üşüme diye arkadaşların seni güneşe salmış daha ne istiyorsun nankör 😅
🤭
Extra da alacak mısın
Abla nasıl hasta oldun geçmiş olsun, ben sabah 8 de kalktım kahvaltı yaptım kendime sonra da spora dalış
ama artik sen de bi yaz be mubarekkk 😃 yazarsan soylerim bugun ne yaptigimi 😃😃😃 oyle herkesin her zaman yaptigi bisey degil 😎
good deeds. Ofiste çalışan her zaman daha çok yorulur modundadır :)
Saha demek arazi demektir, arazi olabiliyorsan ne mutlu sana :)
Mesleğin onu gerektiriyor ise yapacak bir şey yok sonuçta özel tesis edilmiş araba ile gidiyorsun ya bi servis içinde gitsen ne olacak
Şantiye güzeldir :D
Bende çalışmaya devam.
Ben de sağlıklı bir şekilde çalışıyorum.
G. O
GÜnaydınlarrrr. Aynı valla bende de hasta hasta çalısmaya çalısıyorum.
Hasta değilim ama ben de çalışıyom geçmiş olsun yalelelellele
Bende sana hastayım😆
Geçmiş olsun hep klimadan
Fena çarpıyor
Günaydınss yorgun yorgun çalışıyorum
Dınlenmedin mi dün
Gezmeci şikayet etme
Ben şikayet etmıyırım ama hatta gezemedıgım günlere üzülüyorum 🤣
Olsunn 😁
Sarı gula aldın mı😂
Tabiki 😄
O zaman seni severler😂