Arkadaslar malum ortada domuz gribi salgini varmis grip varmis bende ise kronik halsizlik bilmiyorum tam olarak , oyle ama kemik agrisi ates felan arada var mı boyle ortaligin hastalıgina yakalanan ya da ortaliktaki hastalik mi bilemedim , aslinda banada birinden bulasti ortalik hastaligi bilen varsa yorum atsan benim gibi hasta olan varsada yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar ; saygılar efendim simdiden? Hasta olanlara ise simdiden gecmis olsun acil sifalar versin Allah;; evet arkadaslar;; yorumlarinizi bekliyorum?birde buna benzer hasta olan varsa grip ve saire onlarin yorumlarinida bekliyorum ; saygilar arkadaslar? ? Yorumlarinizi bekliyorum?
Arkadaslar kemik agrisi halsizlik yorgunluk ortaligin hastaligimu tuttu var mi benim gibi olanlar? El kaldirsin? Arkadaşlar?
Ve terleme , goz yanmasi acimasi oluyor asiri kemik agrisi var bas donmesj mide bulantisi ve hayla nasil yasiyorum ama bu bana birinden bulasti 'kuzenimden' emin degilim ama ondan onunda atesi vardi 40 derceye kadar geldi nerdeyse havale gecircekti 38 derceydi atesi en son baktigimizda simdi ise onda olan şikayetlerin aynisi bende var?
Siz ciddisinjz? Ben cok ciddiye almamistim ama kemik agrilarim ilerledi bogazimda enfeksiyon sisiyor haklisiniz en yakin zamanda acile gidecegim belki bu gunde gidebilirim sagolun tesekkurler saygilar )) yardimci oldugunuz icin mutlaka ihmal etmeyecegim? ? Sagolun tesekkur ederim
Oldum tabi gribin ağırı kötüdür zaten buda ağır olan kısmı grip her şekilde etki eder daha geçen hafta atlattım geniz yoluyla kurtuldum yani lavabo yatak 2 lisi'yle bütünleştim şayet genzimi boşaltamasaydım devam ederdi
Salgın işte ondan ona ondan buna sana bilmem neye dolmuşa biniyoruz oraya buraya dokunuyoruz biri hapşırıyo öksürüyo o eliyle dokunuyo üstüne biz dokunuyoruz falan böyle oluyor damlacık yoluylada bulaşıyor zaten asıl
Suriyelilerden bulasmisda olabilir cunku agir bir salgin belki turistlerden bilemeyiz ; yanlis anlasmasin yeniden dmdiyorum amacim ayrimcilik degil asla yapsam yaparim ama yapmam cunku kime sorsam agir grip Allah sonumuzu hayir etsin , hastanelere gittigimizde ise hijyenik davranmayi bilsek bilsem her ymyere dokunup yemek yiyip oyle yikiyorum elimi arkadasim )) belkide sorun onda bunda degil bende pekiyi sagolun yorumunuz icin tesekkurler )) cok tesekkurler ))
Bu hastalik kemik agrisi halsizlik bas donmesi mide bulantisi halsizlik ve ates )) bu kadar sey siraladim belkide agir grip geçiriyorum dogrudur cunku kuzenimde boyle hastaydi banada bir ihtimal ondan geçti emin degilim ama ondan ya da halamdan ama kuzenimle en cok vakit gecridik somestr tatilinde ondan gecti bu hastalik bir ihtimal eminim gibi? Sizce agir grip ne olabilir? Kemik agrisiyla mi baslar?
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Arkadaslar kemik agrisi halsizlik yorgunluk ortaligin hastaligimu tuttu var mi benim gibi olanlar? El kaldirsin? Arkadaşlar?
En İyi Cevaplar