Ben tipsizim. Benim boyum kısa. Benim param yok. Kızlar boya bakar. Parasız erkeği sadece annesi sever. Öööğ möğğ diye ağlayan erkekler utanır mı? Hiç sanmam.
Günümüz şartlarında parasız erkeği sevecek kadın bulması zor bu bir gerçek çünki geçinmesi çok zor bizim ülkede ancak cidden seni sen olduğun için sevebilecek insanda denk gelebilir bizim millet karşısındaki insanı doğru seçme konusunda vasat oldugu için genelde yanlış seçimler üzerine bir bahane duvarı inşaa etmeyi seviyor parasızım olmaz boyum kısa olmaz çirkinim olmaz olmaz olmaz bu duvar git gide kalınlaşıyor sonra yalnız kalınca da ağlanıyoruz
Benim hayıflandığım konuda tam olarak bu. O bahane duvarını kırmak için hiçbir şey yapmıyorlar. Sonra over again over again başa sarıp duruyorlar. Sonra ver elini kadın düşmanlığı. Hayatın bazı gerçekleri yok mu? Tabiki var Kimse kimseyle hayrına sevgili olamaz. Parası yok Tipi yok Boyu yok E hayır olsun diye mi beraber olucaz? Hayır? İşte buradaki gibi altında başka nedenler var. Eril olmak var mesela. Şikayet yerine çözüm üretmeli erkek. Ben böyle düşünüyorum
vay be dışarıda 10 kızın 9 u uzun yakışıklı zengin kaslı erkek ararken o 1 kız bu arkadaş denk gelmiş ve şimdi tüm kızlar bu kız gibi mi olmuş oluyor 👏🏻
kızların ne istediğini bilmiyoruz sanki sosyal medyada her gün görüyorum zengin olmayan erkeğe bakmam kaslı olmayana bakmam 190 altına bakmam diye eğer kızlar senin dediğin gibi olsaydı zaten inceller olmazdı 👍🏻
Sosyal medya kullanmıyorum. Öyle söyleyen arkadaşlarım en fakirle En çirkinle evlenebiliyor Söze değil oranlara bakacaksıN Ve şikayetlenmek ağlamak yerine karı gibi Çözüm üreteceksiniz Erkek olmayı yeniden öğrenin bıktım ya Ben eril değilim Olamam da İncellerin varlığının sorumlusunu da kadınlar yaptın ya Helal olsun hahah Daha bişey demiyorum burada da sorumluk almayın anasını
şu an 18-24 yaş hiç bir kadın fakir ya da tipsiz bir erkekle bırak evlenmeyi selam bile vermez kadınların hiç bir suçu yokmuş gibi konuşuyorsun erkekler çözün üretmek zorunda mı ayrıca olduğu gibi sevilmek isteyenler var bir kız için kendini mi değiştirecek
Aa dur bakalım, neden kendine böyle yükleniyorsun? Hepimiz bir yerlerden eksik hissedebiliyoruz ama mesele şu: özdeğer, dışsal şeylerle değil, kendine duyduğun saygıyla başlar. Videodaki arkadaşın özgüvenine ve gayretine odaklanmış. Belki o da bir zamanlar aynı hisleri yaşamıştır ama sonra “Ben böyleyim, beni böyle sevin!” demiştir. Sen de yapabilirsin! 💪✨