Antalya/Manavgat içi avukat var mı? Takıntılı eski sevgilim tarafından günlerdir takip ediliyorum ne yapmalıyım?

Ayrılma sebebim bana sürekli hakaret etmesi ve "dışarı çıkarsan senin peşine adamlarımı takarım!" Diye tehdit etmesiydi. Gerçekten çok büyük bir çevresi var ve en sonunda ona erkek kuzenime gitmek istediğimde (kuzenim Karaman'da) kıyameti koparttı kapıları yumrakladı, bağırdı, çağırdı ve "Eğer bu evden dışarı çıkarsan seni takip ettiririm!" Diye tehdit etti ve ertesi gün evden kaçtım, kendime yeni ev tuttum. Ve her dışarı çıktığım gün bizim arabanın aynısı her gün beni takip ediyor. Bipolar bozukluğu var, sinir hastası ve silah taşıyor. Uzaklaştırma alsam bile onun tonlarca adamı var hiçbir şeye yaramaz. Lütfen çok korkuyorum Antalya Manavgat içi de avukat olan birisi lütfen iletişime geçsin şu anda da binanın altındaki yoldan siyah araçlar geçiyor çok korkuyorum lütfen yardımcı olun!

Antalya/Manavgat içi avukat var mı? Takıntılı eski sevgilim tarafından günlerdir takip ediliyorum ne yapmalıyım?