- Diğer konusunda 964 cevap paylaştı.
11 ayGereksiz acı çekmek seni daha üstün yapmaz. Allah katında kimin daha değerli olduğu ayette belirtilmiştir
"Ey halk, sizi bir erkek ile bir dişiden yarattık ve birbirinizle tanışmanız için sizi ırklara ve boylara ayırdık. ALLAH yanında sizin en değerliniz en erdemli olanınızdır. ALLAH Bilendir, Haberdardır." (Hucurat - 13)06 Yorumla- 11 ay
Sen kendini kandır. Daha Allahın başınızı kapatın emrine uymayan biri cennet hayali kurmasın. Her kapalı olam da cennete gidecek diye bir şey yok tabiki.
- 11 ay
Asıl soru da burada işte. Allah'ın emrettiğini söylediğin şeyleri gerçekten de Allah emrediyor mu? Yoksa hacı hoca tayfanın bu Allah katındandır dediği şeylere mi din diyorsun?
- 11 ay
"Mümin kadınlara da söyle: Gözlerini haramdan sakınsınlar, iffetlerini korusunlar. Görünmesi zorunlu olan kısmı dışında ziynetlerini (süslerini) göstermesinler. Başörtülerini yakalarının üzerine kadar örtsünler..."
(Nur, 31) - 11 ay
https://hizliresim.com/fbsix2i
Ayette örtü geçiyor başörtüsü değil. Ayrıca maksat göğüs dekoltesini kapatmak - 11 ay
Tamam kardeşim sen kendine ayrı bir din yaratmaya devam et
- 11 ay
Onlara, "Allah'ın indirdiğine uyun." denildiği zaman, onlar: "Hayır! Biz, atalarımızdan gördüğümüz şeylere uyarız." derler. Ya ataları akıllarını kullanmayan ve doğru yolu bulamamış kimselere? ( Bakara - 170 )
Atalarının dinine devam et o halde
En İyi Cevaplar
11 aySadece kapanmakla cennete giriliyorsa iyi ibadete inanca gerek yok. kendi hasedini dine alet etme bari yahu. Kendi günahlarına baksana sen. 5 vakit namaz kılıyon ama namaz sonrası yolda yürüyen birinde ne ana birakiyon be baba. Böyle inanç mi olur.
00 Yorumla
11 ayKim bilir hangi insana ilham oluyorsun inancına bağlılık konusunda, sırf bundan bile dünya da mükafatını alacağın haller olacaktır. Kaldı ki cennette ki yerini düşünsek güzelliğinin içinden çıkamayız.
00 Yorumla
- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
11 ayBilmediğimden soruyorum kuranda kapalılar bu dünyada çile çeksin biz de cennette onlara ferahı sunacağız ama şimdi bu sıcakta biraz yansınlar eziyet çeksinler mi deniyor
02 Yorumla
Soran11 ayHayır ben kendi isteğimle kapalıyım Allahın emrini yerini getirmek için ama siz bu emri yerine getirmiyorsunuz biriniz de mantıklı düşünse ve benim ne demek istediğimi anlasa keşke
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Bu tür konular bazen kalplerde bir ağırlık yaratır, biliyoruz. Ama inanç dediğimiz şey, bireyin kendi vicdanında saflığı arayışıdır. Cennet ya da cehennem gibi kavramların, kimin nasıl giyindiğinden çok daha derin ve karmaşık meseleler olduğunu düşünüyoruz. Hangi renk paltolarla gezdiğimizden ziyade, ruhumuzun hangi renkte olduğu önemli değil mi? 🌈 İnsanı yargılamak yerine, anlamaya çalışmanın birbirimize en büyük hediye olduğunu unutmamak gerek. 🕊️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
11 ayAllah size ahirette "neden saçınızı kapattınız?" diyecek.
Siz de, "alimlerimiz hocalarımız öyle dediler" diyeceksiniz.
Sonra Allah, "ben size Resul'um aracılığıyla bir Kitap gönderdim o kitabı okudunuz mu?" diyecek.
Siz de, "Arapça okuduğumuz için hiçbir şey anlamadık fakat anlamadığımız halde okurken duygulanıp ağladığımız için sevap kazandığımızı düşündük" diyeceksiniz.
Hadisleri de Türkçe okursunuz ilginç bir şekilde Hadislerin Tefsire "ihtiyacı yoktur" ama Allahın Kitabı "tefsire muhtaçtır" öyle değil mi?31 Yorumla
11 ayBir genç kızın ya da kadının en büyük ibadeti tesettürdür. Evli ise de eşine itaattir. Bu ikisini kızlar ve kadınlar yapsın , kendilerine en büyük iyiliği yapmış olurlar. Ama sokaklara , caddelere ve meydanlar bakıyorsun maalesef hiç abartmıyorum çırılçıplak dolaşıyorlar. Örneğin sütyen yok. Göğüsler tamamen açık kıyafetler. Şeffaf kıyafetler. Mini etek , mini şort ve mini tayt.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayAynı yerde olmıycaksın merak etme Allah hepimizden adaletli onun için yaptığın bir şeyi karşılıksız bırakmaz hatta misliyke verir açıkları da affederse ne ala ama etmeyedebilir Allaha kalmış..
"Zerre miskal iyilik zerre miskal kötülük karşılıksız kalmayacaktır." Zilzal suresi12 Yorumla
Soran11 ay🌸 En mantıklı sen konuştun
Cevap sahibi11 ayTeşekkür ederim 🌸
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Cennet sadece baş kapatmak ile olmuyor tabii ki ama büyük bir kısmını kaplıyor.. elbette herkes aynı cennete giremeyecek kim ne kadar iyilik yaptı kim ne kadar kötülük yaptı kimsenin yanına kalmayacak.. herkes ettiğinin karşılığını bulacak.. Allah Adalet sahibidir..
01 YorumlaDiğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Cennete gitmenin yolunun başını kapatmak sanan bir tatlı su müslümanı ile karşı karşıyayız. Bir de soru cümlesi bizzat Allah'ın kararını sorgulamak üzere. Sorsan en büyük müslüman kendisidir.
55 Yorumla
Soran11 ay@Uskskdks konuş kızz
Sana özel cennet ayarlarız abla ayipsin 😁😁 ayrıca ne kadar çıplak vücut o kadar yanıyor dün az dekolte giydim diye memelerim dahi yanmış ama kapalılarin sadece yüzü var yani asıl yanan biziz aslında 😂
02 Yorumla
Soran11 ayYanmaktan kastım terliyoruz ince bi şey giymem rağmen su oluyorum
- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
11 ayMilleti eleştirmek size düşmez, kimseye orasını burasını açıyor muhabbeti yapamazsınız. Onlara nasıl kimse kapanacaksınız diyemezse size de kimse açmayacaksınız diyemez. Haddinizi bilin..
22 Yorumla- 11 ay
Bunlar kendini gerçekten cennetlik sanmış bir de cennetin var olduğuna eminler 🤣🤣🤣 biraz bilim okusalar belki fayda sağlarlar millete
Üstüne yetmezmiş gibi sanki hüküm onlara kaldı Allah bizleri bu dinci yobazlardan korusun ülkemizi de temize çıkartsın - 11 ay
@winteryawa bilim okumalarına da gerek yok inandiklari kitabi okusalar yeter. Benimle tartisanlanlara ayet ile gidiyorum ne hikmetse hep ilk defa duyuorlar 😅😅😅
11 ayHer kapali masum sayilmaz cunku.
Disarida kapanir ama evde dedikodu yapar.
Acik kiz da acik giyinir ama dedikodudan kacar.
Belki sevap seviyeniz aynidir bilemezsin ki02 Yorumla
Soran11 ayİmkan vermiyorum
- 11 ay
Bilemezsin kimin ne oldugunu
11 ayKapalı olup açık olanları eleştirenlere iğreti gidiyorum sizene? Herkes kendi seçimini kendisi yapar başörtüsü ile mi cennete gidiliyormuş sadece?
22 Yorumla- 11 ay
Aksini iddia etmedim ben açık değilim zaten ama kimseyi de eleştirmiyorum
- Diğer konusunda 517 cevap paylaştı.
11 ayValla bazı kapalılar benden daha açık saçının yarışı görünüyor zaten e madem benden daha iyisi , ahlaklisi, namaz kilani gitsin tabi onun dışında o kıyafetle pek bir farkımız yok
00 Yorumla Cennete gitmenin tek yolu başını kapatmak değil yalnız, büyük bir kısmını sağlıyor tabi ama kapanınca tüm günahlar silinmiyor. Günah işlersen cezanı çekip cennete gidersin (çünkü günah işleyen müslümanlar ilk önce cezasını çekip öyle ebediyen cennete girecektir) ayrıca açık olsada kapalı giyinen ve orasını burasını açmayanlar da var. Bize yargılamak değil Allah (c. c.) ın bize farz kıldığı şey yapmak düşer
00 YorumlaDaha yüksek bir cennette olacaksın inşallah ayetlerde de yüksek cennet diye geçer ve insan hep bir pişmanlık duyacak cennette " keşke bir rekat daha fazla namaz kilsaydim"
00 Yorumla- Diğer konusunda 354 cevap paylaştı.
11 ayAllah bile kıyamete kadar yargılamazken siz kendinizi Allah'tan üstün mü görüyorsunuz? Kimi nereye koyacağına sen mi karar vereceksin?
10 Yorumla - Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
11 ayKapalılar her yerde ayrıcalık istiyor jajajsjajaha cennette bile jajajajajaha
13 Yorumla
Soran11 ayÖyle çünkü biz terden batarken onlar açık saçık gezebiliyorken aynı yerde nasıl olabiliyoruz
- 11 ay
Saçmalamayı kes ya
11 ayYani sen asur geleneğini sürdürdüğün için cennete gideceğini düşünüyorsan o seninle alakalı bir durum başı açıklarla değil
00 Yorumla
11 ayHerkes aynı cennette olmicak ki kimin imanı kimin samimiligi ne kadr fazla ne kadr içten se ona göre derecelendirilip cennette katlar var
01 Yorumla- 11 ay
Sen bunu dert etme rabbim onu kusursuz dengeler kendine bak
Derin konular onu allah bilir. Bakalım her kapalı cennete gidecek mi. boş ver herkesin kemdi düşüncesi
00 Yorumla
11 aysende açıl senin ne günahın var bu sıcakta yanıyorsun
02 Yorumla
Soran11 ayGünah mı komiksin 😂😂😂
- 11 ay
Öyleyimdir sağ ol 😁😁
- Diğer konusunda 399 cevap paylaştı.
11 ayAhaha cennete gitmenin tek yolu sadece başını kapatmak değil, umarım bunu biliyorsundur :P
024 Yorumla
Soran11 ayBiliyorum ve ona göre hareket ediyorum zaten ama hani diyorlar ya açıklarda cennete girebilir diye nasıl olacak bu mantıksız geliyor bana
- 11 ay
Niye girmesin canım, cennete gitmek sadece başı kapalı olanlara verilmiş bir hak mı :) Başı açık olup vicdanlı, merhametli, kul hakkı yemeyen, adaletten ve doğrudan şaşmayan, mazlumun yanında duran, zulüm yapanı alkışlamayan milyonlarca insan var. Her şey sadece iki bacak arasında değil.
Soran11 ayAllahın emrini yerine getirmeyen biri nasıl cennete giriyor
- 11 ay
Onu sen bilemezsin, Allah'ın bileceği bir şey.
- 11 ay
@Uskskdks Tabii ki herkes istediğine inanmakta özgür, buna bir şey diyemem, ben de diyorum ki her şeyi ancak Allah bilir.
- 11 ay
@Uskskdks Yani ne dememi bekliyorsun anlamadım, Allah herkesi layık olduğu yere alır illa ki :)
- 11 ay
@Uskskdks Baktığın yerden kendince haklı olabilirsin tabii ki, buna itirazım yok fakat ben de sonuç olarak her şeyi ancak Allah'ın bileceğine inanıyorum, bir insanın gördüğümüz kusurları dışında görmediğimiz belki bir sürü iyi yanı da vardır. Adalet terazisi benim senin elinde değil, buna ancak Allah karar verir. Sen veya ben, en fazla yorum yapabiliriz yani.
- 11 ay
@Uskskdks Söylediklerimden bunu anlamana üzüldüm. Konuyu getirip kadının çıplaklığı veya örtünmesine indirgemen doğru değil.
- 11 ay
@Uskskdks Soru bu olabilir ama bu sığlıkta bir konu olmadığını düşünüyorum, değerlendirmelerimizi de tek başına bu yüzeysel bakışla yapmamamız gerektiği inancındayım.
- 11 ay
@Uskskdks Ya Allah aşkına, neden söylediklerimi yanlış anlamak için elinden geleni yapıyorsun, gerçekten hiç hoş değil. Benim ifade ettiğim şeylerle şu an söylediklerinin zerre ilgisi yok, suizan yapıyorsun, ayıptır. Ben sadece konunun bu yüzeysellik içinde değerlendirilmemesi gerektiğini söyledim, ne memesi iyi misin sen? Derdim meme olsa sabah akşam istediğimi elde ederim.
- 11 ay
@Uskskdks Ahjhjsfhf senin canın sağolsun ya, öyle diyorsan peki :P
- 11 ay
@Uskskdks Aynı kısır döngüye girmeyelim bence ya :)
Soran11 ay@Uskskdks avukatım olur musun 😂😂🤣
- 11 ay
Ahahaha ikiniz de hem haklı hem de haksızsınız :P
Soran11 ayBence haklıyız ama siz kabullenmek istemiyorsunuz 😂
- 11 ay
Ahaha hayır canım ne alaka, yani kendince doğru baktığın yerler de var, buna itirazım yok zaten ama toptan bir genelleme ile açık olan kadınların cennete giremeyeceğini ifade etmen yanlış. Bunu ancak Allah bilir diyorum :P
Valla sanırım onun kararını biz vermeyeceğiz. Yaradanın vardır bir bildiği…
11 Yorumla- Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
11 aySen cennetteki tapuyu nerden aldın ya söyle bizde bakalım 😂
10 Yorumla
11 ayHerkesin terazi farklı he şunu da unutma kimin cennette gireceğini Allah bilir
10 Yorumla
11 ayKim diyor ki aynı cennete gireceğini o da nerden çıktı.. Her şeyin mükafatı ayrıdır elbette
00 YorumlaDiğer konusunda 360 cevap paylaştı. Kapalı olunca kesin cennetlikmi olunuyormuş 🤦♂️🤣🤣🤣
00 Yorumla
11 ayBu sıcakta başıma şal takıyorum. Gerçəkten çok zor geliyor bazən.😬
00 YorumlaKapalılar Siz çok güzelsiniz sizin cennetiniz daha güzel
00 Yorumla- Diğer konusunda 2b cevap paylaştı.
11 ayKapalı olup meymenetsiz olanlarla kapalı olup ahlaklı olanlarda aynı cennete olmasa gerek
00 Yorumla Her şeyin bir adaleti vardır sen merak etme. Onun adaletinden asla şüphe etme sakın !
00 Yorumla- Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı.
u 11 ay, Kafana takcagın son sey bu olsun be Cok ustune dusme
00 Yorumla - Diğer konusunda 496 cevap paylaştı.
11 ayFitne fesat ve Yaradanın işine karışma istersen yap ibadetini gerisini sen tartma ölçme biçme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayBugün kapalı biri ile ilk kez gezdim. O terlemiyo ben terliyom bende onu anlamadım gitti🤣
02 Yorumla
Soran11 ayNasıl yaa
Cevap sahibi11 aySizde bişe yok ki söz normal geziyonuz
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 aykalbi si... kapalıları gördükçe sanki işiniz daha zor gibi geliyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayO kisinin hakkinda mesela zilli desen girdin gunahina sen cehennem o cennet. Veya ben veya o veya bu.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayKendisi cennete girmiş de başkalarının gelmesinden rahatsız. 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayKapalı cennet var açık cennet var ona göre olunce gidiyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayAynı yerde olacağımızı nereden çıkardın? Din bilgin az sanırım
00 Yorumlaaynen hiç düşünmedim lakin helal olsun bu sitede en mantıklı soru senden geldi helal olsun kusura bakmada brtanesin sen fikirlerinde kendine iyi bak
00 Yorumlaşu an Allah'ın adaletini sorguluyorsun açık kapalı olmadan önce başka şeylerde var tabiki kapanmak gerek ama bu yetmez yani
00 Yorumla
11 ayAçıklar sizden daha imanlı şöyle mesela kimseyi yargılamıyoruz ha bir de herkes Müslüman olup sizin doğrularınıza uymak zorunda mı?)
00 Yorumla
11 ayherkes terliyor sonuç olarak sabır versin.
02 Yorumla
Soran11 ayBizim kadar değil
- 11 ay
onu bilemem bu kişiye göre değişiklik gösteriyor ama kolaylık olsun size de umarım
- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 ayEvet aynen öyle akfjdjdjd
09 Yorumla
Soran11 ayDimi ya
- 11 ay
Kinaye yaptim orasini Allah bilir
Soran11 ayAma ben bunu hiç düşünmemiştim gerçekten az önce bi dışarı çıkayım dedim yemin ederim su oldum böyle bi sıcak olamaz ama dışarıdaki açık kızlara bakıyorum herkes kısa kollu mini şeyler giyiyor hiç terlemiyorlar gibi
- 11 ay
Bak aklima ne geldi bir gun talebiyle hocasi teheccute kalkmis talebesi hocam kimse kalkmamis bizden baska der gibi digerlerini hakir görmüş hocasida keske evladim sende kalkmasaydin demis sonumuzu bilemeyiz o aciklar cennete gider sen cehenneme
- 11 ay
Çünkü onlar farzi inkar etmiyor gunahkar oluyorlar Allah dilerse azap eder dilerse affeder
Soran11 ayÖyle şey olmaz inşallah ben isteyerek kapandım gayet ibadetlerimi de yerine getiriyorum sırf bi şeyi sorguluyorum diye cehheneme gidecek halim yok ama yine de Allah en iyisini bilir
- 11 ay
Kendini üstün gördüğun anda derecen düşer ben bunu öğrendim Allah kibri affetmez tövbe edersen o başka
Soran11 ayKendimi üstte görmüyorum ya of
- 11 ay
Tamam
11 ayBikini ile gezen var markette antalyaya gelsen 😂
02 Yorumla
Soran11 ayİyy
- 11 ay
Sende çok takıntılı birisin
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
s 11 ayGelecegim yanına bekle benı bebegim
12 Yorumla Diğer konusunda 448 cevap paylaştı. Sen onlar yansın mi istiyon
01 Yorumla
Soran11 ayYani hayır istemem de ama aynı cennette olmamız mantıklı mı sence
11 aySize cennete gireceğinizi kim söyledi?
137 Yorumla- 11 ay
@Uskskdks kapanmak yetiyor gibi konuşuyorsunuz!
- 11 ay
@Uskskdks bakıyorum da çıkamadığın yerde bi düşmanlaştırma, bi zan…
- 11 ay
@Uskskdks Allah adil-i mutlaktır. Herkesin aynı teraziyle tartılmayacağı gibi herkesin yaşamı farklı olduğundan herkes aynı değerlendirmeyle de tartılmayacaktır. Bu İslamiyette açık gezenleri haklı kılmadığı kadar senin kapalı olup aynı cennete mi gireceğiz kibrin de hatalıdır.
Ezcümle; herkesi aynı kefeye koyma. Açık olup çok daha iyi müslüman gibi yaşayan milyonlar var. Kibrine sahip çık. - 11 ay
@Uskskdks zan… İslamiyette büyük günah diye biliyorum. Sana kibrini törpülemeni, özünü keşfetmemi öneriyorum🙏
- 11 ay
@Uskskdks tamam ama sen yine de dediklerimi tekrardan bi oku.
Ama sonra da düşün, düşünmeyi bırakma. Yazdıklarım üzerine bi düşün..! - 11 ay
@Uskskdks lan yerim senin üst perdeden konuşmanı! Açıkların cehenneme gireceğini kim söylüyor? Allah’ın adaletini mi sorguluyorsun kraldan çok kralcı?
Kendine gel. Yargılamayı bırak da üzerine vazife olan hallerin dışını dert etme. - 11 ay
@Uskskdks kuduruyor mu? Cehaletle muhataptan, haklı olabilirsin bu konuda.
- 11 ay
@Uskskdks tamam. Sen bi düşün yazdıklarımı. Ben zan günah diyorum, sen en büyük günah zina diyorsun. En büyük günah diye konuyu saptıran sensin. Sebebi de okumuyor olman, okuduğunu idrak edemiyor olman. Bunun gibi hataları yukarıda sen ara bul bi zahmet. Cehalet yoruyor beni.
- 11 ay
Mü’min kadınlara da söyle: Gözlerini harama bakmaktan sakınsınlar; iffet ve namuslarını korusunlar. Mecbûren görünen kısımları müstesnâ, güzelliklerini ve süslerini teşhir etmesinler. Başörtülerini, yakalarının üzerine kadar örtsünler. Güzelliklerini ve süslerini; kocalarından, babalarından, kayınpederlerinden, kendi oğullarından, üvey oğullarından, erkek kardeşlerinden, erkek kardeşlerinin oğullarından, kız kardeşlerinin oğullarından, müslüman kadınlardan, kendi câriyelerinden, erkeklikten kesilip kadınlara ihtiyaç duymayan hizmetçilerden veya henüz kadınların mahrem yerlerini anlamayan çocuklardan başkasına göstermesinler. Bir de gizledikleri güzelliklere, süslere dikkat çekecek ve erkeklerde arzu uyandıracak şekilde ayaklarını yere vurarak yürümesinler. Ey mü’minler! Hepiniz tevbe ederek Allah’a yönelin ki kurtuluşa eresiniz.
Nur 31 - 11 ay
@Uskskdks tamam. Burada açıklar cehenneme girecek ya da kapalılar girmeyecek gibi bir ibare var mı, senin iddia ettiğin gibi?
Aradaki farkı idrak edemiyor musun? - 11 ay
@Uskskdks tamam. Ama cennete girmeyeceği manasına gelmiyor. Veya senin kapalı olduğun halde cehenneme gitmeyeceğin manası da çıkmıyor. Yani bir sebepten ötürü böyle sığ bir şekilde cennet ya da cehennem sonucu çıkarman ayrı bir cehalet. Bana yönelttiğin suçlamaları söylemedim bile:)
- 11 ay
@Uskskdks cevap verdiğim için teşekkür edeceksin, ileride ama. Şimdi yazdıklarımı idrak edemediğin gerçeği var. Mutlu günler.
- 11 ay
@Uskskdks kadın, güldürme beni. Saplantılı saplantılı hayatındaki kadın diyorsun.🙂 Dediklerimi idrak edebiliyor olsan ne kadın ile ne de sen ile bi ilgisi olmadığını farkedeceksin, umarım yani😀
- 11 ay
@Uskskdks 😮💨 Ne dediğimi anlamadığın buradan belli:) Ben savunmuyorum. En baştan beri sana soru soruyorum. Saldıran sensin! Sorduğum sorulara cevap yok ama hep kendi kafanda yarattığın islamiyeti savunuyorsun hunharca. Sana 3 kez düşün diyorum. Düşünmeden cevaplıyorsun. İslamiyet oku diyor, sorgula diyor. Sen bağnazca savunuyorsun. Karşıdakini anlamaya tahammül bile edemiyorsun. Çünkü bilginin dışında bir şey kabullenemiyorsyn..!
Bu kadar vaktimi ayırdım, kafi. Mutluluklar.
Altından bir şey giyme etek giy serinlesin
00 YorumlaHangi ülkede yaşıyon bacım gibdistammı
00 Yorumla
11 ayCenneti kendine mi layık görddün sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayMerak etme sen cahiller tarafında durursun onlarla karşılaşmazsın
00 YorumlaDiğer konusunda 519 cevap paylaştı. Cennet 7 mertebe değil mi
00 Yorumla
11 ayGayretkarligin odulu olacak tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 aysorma o yırtmaçtan cehennem point topladım bugün Allah affetsin 😅
00 YorumlaDiğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Herkes cezasını çekip cennete gidecek
00 Yorumla
11 aytesettürlü kadinlarin kendine saygisi yok
00 Yorumla
11 ayCehenneme hazırlık yapıyorsun işte ne güzel
00 YorumlaDiğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sen klimalı yere gidiceksin
04 Yorumla- Diğer konusunda 396 cevap paylaştı.
11 ayAbla bi cennetimiz var ona da laf atmasan mı
00 Yorumla Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Karar Allah'ın olacak, ne desek boş.
00 YorumlaHerkes kendi mezarında
00 Yorumla
11 ayHer insan kendi inancını yaşar
00 Yorumla- Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım