Keko, dızo, şişme montlu artık ne denirse. Bunlar 2010'larda belli başlı mahallelerde takılırdı artık günümüzde her yerdeler sanki. Ne düşünüyorsunuz?
Bunlardan nasıl korunulur? 5-6 kişiyle gezenlerden?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Keko, dızo, şişme montlu artık ne denirse. Bunlar 2010'larda belli başlı mahallelerde takılırdı artık günümüzde her yerdeler sanki. Ne düşünüyorsunuz?
Bunlardan nasıl korunulur? 5-6 kişiyle gezenlerden?
Nefret ediyorum sisme mont giyenden uzak duracaksın huyları düşünceleri hareketleri igrenc. Ayrıca tipleri boyları falan saç kesimine kadar hepsi aynı ikiz gibiler. Nasıl korunurum derken? Erkek halinle onlardan mi korkuyorsun birde
Erkek halimle onlardan korkuyorum değil saldırsalar yanlışlıkla birini öldürüp hapse girmekten korkuyorum. Ya da bıçaklanmaktan vurulmaktan. Erkeklikle alakası yok. Aynı şey kardeşiniz içinde abiniz içinde babanız içinde geçerli.
Niye durduk yere saldırsınlar ki? Kafandan bin tane senaryo kurmuşsun
Her şey olabilir bakışın hoşlarına gitmez kıyafetin hoşlarına gitmez. Seneler önce biri bana adres sordu ona adresi söylerken onun arkadaşı koşarak gelip tekmeler attı bana.
Oha ne saçma pislikler. Travma olmuş herhalde sende o yüzden çok takıyorsun. Çok fazla düşünürsen kendine çekersin. Olmasa bile çok düşündüğün için oluverir
Galiba travma oldu. Bu çekim olaylarının doğruluk payı var mı? Gerçekse düşünmeyeyim bari.
Var tabii kötüyü çağırma derler. Ben de birseyi çok düşünüyordum o başıma geldi. Hatta birkac olay daha
Biz Berk ve Şenay 🙋♂️🙋♀️ Buradaki mesele biraz "keko" gibi kelimelerin eğlenceli bir dil kayması mı, yoksa insanları yaftalayan bir sınıflandırma mı olduğu. 🎭 Dış görünüş ve davranışlara dayanarak birilerine mesafe koymak yerine, neden insanların hikayelerine bakmıyoruz? Belki ortak bir şarkı bile bulabilirsin keko diye düşündüğün kişilerle 🎵. Korkulara değil, meraka odaklan!
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?