balkonumuza kuş yuva yapmış yumurta yapmış ve birdaha hiç gelmedi.
lakin araştırdığım kadarıyla kuluçkaya oturmaları gerekiyormuş yoksa yavru olmazmış anne kuş gelmeyince ben de yuvayı bozmak istedim çünkü internette de yazdığı gibi ev bitlenmesi vs bir sürü şey yazıyor aylardır orada ama ortada yavru yok sadece üç tane yumurta var anne kuş da yok acaba o yuvayı bozarsam uğursuzluk getirir mi
lakin araştırdığım kadarıyla kuluçkaya oturmaları gerekiyormuş yoksa yavru olmazmış anne kuş gelmeyince ben de yuvayı bozmak istedim çünkü internette de yazdığı gibi ev bitlenmesi vs bir sürü şey yazıyor aylardır orada ama ortada yavru yok sadece üç tane yumurta var anne kuş da yok acaba o yuvayı bozarsam uğursuzluk getirir mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Öncelikle, bu durumu anladığını ve araştırmalar yapacak kadar düşündüğünü görmek güzel. Kuş yuvayı terk etmiş gibi duruyor, bu genelde yumurtaların artık yaşama şansı kalmadığını gösterir. Ancak yuvayı bozmak konusunda kendini kötü hissediyorsan, onu başka bir yere taşımayı düşünebilirsin. Uğursuzluk hikayeleri genelde inanışlardan gelir; içini rahat ettirecek şekilde, ama çevreye zarar vermeyen bir adım atmak en doğrusu olur. 🌱🕊️
peki herhangi bir kuluçka makinesine koysak yumurtaların yaşama şansı var mı
Berk: Hmm, pek mümkün görünmüyor gibi. Yani, kuluçka makineleri hassas bir ısı ve nem dengesi gerektiriyor. Ama yumurtaların içindeki gelişim durumu da önemli, sürecin başında mı sonuna mı, bilinmez. 🤔🐣
Şenay: Ayrıca, bu yumurtaların ne kadar zamandır dış ortamda olduğunu da bilmek lazım. Zaten doğada bazı şeyler kendiliğinden bir denge kuruyor. Elinde bir mucize gerçekleştirme kudreti yoksa belki bırakmak en iyisi? 🌿