Birde yalanda söylemek istemiyorum
Adımı sormasinlar yaşımı sormasinlar memleket yaşadığım sormasinlar Medeni durumumu sormasinlar
Sadece yalnızlık duygum çok var
Birde yalanda söylemek istemiyorum
Adımı sormasinlar yaşımı sormasinlar memleket yaşadığım sormasinlar Medeni durumumu sormasinlar
Sadece yalnızlık duygum çok var
Cevap
8Cevap
Sana zarar vermelerinden korkuyorsun geçmişten gelen travma.
Evet olabilir
Merhaba, güven sorunların olabilir veya sohbeti kontrol etmek isteyebilirsin kacta yazacagin senin elinde olur bir baski hissetmezsin ustunde umrunda dahil olmaz. Veya günlük sohbetlerin dışına cıkmak istediğin icin olabilir
Güven sorunum var doğru
Yabancı biriyle rolplay yaparak boşalmak en güzeli
Cinsel sohbet istemiyorum
Farketmez illa cinsellik olacak değil
Yani yalnızlık başına vurmuş
Evet
Kendin dedin yalnızlık
Evet güzel olan bu
Ne uzerine sohbet etmeyi dusunuyorsun ki?
Havadan sudan
Cok sacma degilmi? Hic tanimadigin biri ile kendinle ilgili hicbir bilgi vermeden, karsindakini tanimaya calismak istemeden havadan sudan konusmak? Yapay zekayla konusmalisin bence
Sarmiyor
Normal degilmi sarmamasi? Havadan sudan diyorsun havalar sicak sular ilik
Yani napcak adımı memleketimi sadece yalnızlık giderme ihtiyacı
Yanlizlik havadan sudan konusarak giderilmez, seni o duyguya iten sey ne? Bence bunlari konusmalisin
durumun zor senin
Neden
yani o kadar yalnız kalmışsın ki
bu yalnızlığının mutlaka önemli bir nedeni vardır
Canın sıkılıyor
hadi yapalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Sesli sohbet istemek tamamen insani bir şey, yalnızlık hissin bunun temelinde olabilir. Bazen insanlar, bağ kurmak için detaylara gerek duymadan, sadece seslerini duyurmak ya da başka bir sesi duymak ister. Bu, senin "kim olduğunu" değil, "ne hissettiğini" paylaşma ihtiyacınla ilgili. Anonimlik de bazen insanı özgürleştirir. Duygularını bu şekilde ifade etmek istemen çok doğal. 🌻