O kadar çok sapık tecavüzcü katil erkek varki sizce neden bu kadar çogaldilar?

sokaklarda adim atilacak gibi degil heryerde korna kadinlari gorunce arabayi yanastirma teklif etme arabaya cagirma kufur etme takip etme taciz tecavuz küfür hakaret zorbalik şiddet bu devirde evlenmek cocuk yapmak çok zor igrenc sapik bir donemdeyiz evlenenler boşanamiyor o kadar zor bir donemden geciyoruz ki kadinlar olarak inanilmaz çok sapik var dunyadaki butun erkekler sapik surekli baska amacla sohbet etmek istiyolar kafalari igrenc yere calisiyor hicbir erkekle ne sevgili olunur ne evlenilir bu devirde bir kadinin hic bir anlamda erkege ihtiyaci yok sapiklar yolda kadinlara kasiyer kizlara nerde kadin gorurlerse işyerlerinde kadinlara her yerde kadinlara askinti oluyolar dolmusta sokakta sapik dolu erkek cinsiyetinden inanilmaz soğudum erkek arkadasim olmasini bile istemiyorum o kadar çok sapik varki hepsi ayni bokun laciverti sspik sapik sapik bide mesaj atip duruyolar küfür ediyolar mesaj atip sapik sapik seyler gonderiyolar rahatsiz edip taciz ediyolar kufur kufur

Güncellemeler
11 ay
kadınlar cinsel anlamda cinsel organ olarak tatmin olmak için erkeğe ihtiyac duymayiz benim bir tane parmagimi bile sürtünce zevk alirim erkek cinsel anlamda bile lazim degil kadinlara vibratör taksam bende erkegim erkek organini bu kadar onemsemesin erkekler kadinlar cinsel haz yastiga sürtse yine cinsel haz alir erkek kimmis cok önemsiyosunuz o bi boka benzemez yamuk çü. klerinizi
O kadar çok sapık tecavüzcü katil erkek varki sizce neden bu kadar çogaldilar?