Acil düşüncelerinize ihtiyacım var?

Arkadaşlar benim aynı iş yerimde adı Melek olsun bir arkadaşım ve Sude diye bir kız arkadaşım var. Ve Ahmet diye de bir erkek arkadaşım var zamanında Melek ile Ahmet muhabbet ediyorlar birbirlerini tanımak ve ciddi olur mu diye görüşüyorlar ve Sude de onlara şahit. Sude ile melek çok yakın arkadaş bu arada. Fakat Melek ile Ahmet birbirini sevmediği için aslında mantıkla yürümeye çalışıyorlar ama ikisi de birbirini sevemiyor. Aradan 1 sene geçti ve Melek şu an başka bir çocukla nişanlı 2 ay sonra evlenecek. Fakat şu an hala aynı iş yerinde olan Sude Melek ve Ahmet duruyor. Aradan belli zaman geçtikten sonra Sude ve Ahmet birbirini seviyor. Birbirlerine cidden aşıklar fakat iş yerinde olan diğer kişiler sudeye baskı uyguluyor. Zamanında Melek ile konuşan bir çocukla nasıl sevgili oldun bu yanlış ama Sude de onlar sevgili olmadılar sadece konuştular ve birbirlerini sevemediler diye kendini savunuyor. Ve meleğin şu an Sude ve ahmetten haberi yok Melek nişanlandı diye ikisi de kötü tepki vermez olarak düşünüyor. Size sorayim arkadaşlarım ben taraflı bakamıyorum siz ne düşünüyorsunuz uzun yazdım kusura bakmayın lütfen sizce Sude meleğin eskiden olur mu diye konuştuğu çocukla konuşması doğru mu yanlış mı

Acil düşüncelerinize ihtiyacım var?