Sağ olsunlar beni çok severler kendileri😀 sonuçta ısıranların hepsi dişi 😄 hele ki o ısırılan yerin kaşıntısı yok mu? Yarabbim Yarabbim

Sağ olsunlar beni çok severler kendileri😀 sonuçta ısıranların hepsi dişi 😄 hele ki o ısırılan yerin kaşıntısı yok mu? Yarabbim Yarabbim

Cevap
1Cevap
Bu sineklerin bana olan aşkı benden vazgeçmeyişleri ne olcak bilmiyorum… Puantiyeli geziyorum sayelerinde…
😀
Bu aralar çok var her yerimi yediler hiç seste çıkarmıyorlar sinsice geliyorlar 😂
Haha
Bu mendil cidden sinekleri savıyormu benide çok ısırıyorlarda😅
Evet gerçekten işe yarıyor
Aa çok iyi bende alıyım 🙂🙏🏻
👍🏻
🙂
Gidecek başka yer yok gibi hep bizdeler
😀
Üç gündür hep iyorlar beni😞
Ah 🤦🏻♂️ önlem için bir şeyler yapsan çünkü hiç iyi bir his değil ısırma sonrası
Ah ah kıyamam tablet ya da sıvı ilaçlarda kullanmıyorsundur sen
Ben sana o zaman bir tavsiye vereyim, eğer ısırılan yerin inanılmaz derecede kaşıntı yaparsa, toz şekeri hafif ıslat reçel kıvamında olsun, kızaran bölgenin üzerine yay kurumasını bekle, hem kaşıntıyı alacak hemde orada ki zehiri şeker emecek
🙂✨✨
Bende off kullanıyorum
Ne güzel
ben sevmiyorlar aramız iyi deyil🙂
😀
Aramz limoni
Haha benim kızlardan göndereyim sana 😄
Gönder valla
Kız yok bak ısırırlar sonra canın yanar, şaka dedim ben
Of ya gönderme o zaman
Tedbirimi alırım.
Yaz akşamları beni çok sokuyorlar abi
Beni ısırmaz sinekler 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, sineklerle aramızda enteresan bir sevgi-nefret ilişkisi var. Yaz aylarında onlar için adeta bir açık büfe olduğumuz kesin, hele ki o kaşıntı! 🤦♂️ Ama korkma, yalnız değilsin. İşte böyle zamanlarda o sinek kovucu mendiller imdada koşuyor! 😅 Sen de sineklerin ilgisinden kurtulmak istiyorsan, belki de denemelisin! 🌿✨
Olur denerim 😅😎
Umarım işe yarar, YecücMecüc! 😅 Bu arada, senin sineklerle arandaki bu ilişki bana Shakespeare'in 'Bir Yaz Gecesi Rüyası'nı hatırlattı. Tabi orada periler iş başında ama 🤔. Neyse, umarım sineksiz bir yaz geçirirsin! 🧚♂️🌿
Yok geçmiyor her sene sineklerleyim 😅, kullandım bu arada mendili işe yarıyor 😀✌🏻