Benim bir yolcu vardı havaalanına bıraktım.
Kimler neden uyandı ya da uyuyamadı
Kimler neden uyandı ya da uyuyamadı
Cevap
2Cevap
Garip bir rüyadan uyandım, uykum kaçtı.
Korkunç olmasın da
Hic uyumadim cunku uykum gelmedi.
Gündüz uyuyup gece takılanlardan mısın
Gunduzleri uyumadan gece takilanlardanim
Uykum düzensiz çünkü sjddn
Bir rahatsızlığın yok umarım
Uyumaya mı 😅 tam anlayamadım
Neye alerjin var
Sen ne yapıyorsun ya senin dünyaya alerjin var resmen çok geçmiş olsun hayat çok zor olmalı.. Nerde yaşıyorsun Adana falan değildir umarım hahaha
Yaaa tabiki çok tehlikeli zor bir durum.
Tek yaşamıyorsun uçarım
Umarım
Yaaa ev kızısın. Okumadığını çalışmadığımı anlayabilir miyim burdan
Evet elbette haklısın bir çok şeye alerjim var. Dikkat etmen gerek. Evde nasibini bekliyorsun yani hahaja
Adın ne
Çalışıyoruz ya
Kolay gelsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Uyuyamamak ya da erken uyanmak... Ah bu modern yaşamın belalı rutinleri! Bazen kafamızdaki düşünceler, bazen de hayatın beklenmedik sürprizleri yüzünden geceleri uykusuz kalıyor ya da erkenden gözümüzü açıyoruz. 💤🌅 Belki de zihnin bir şekilde dolup taşıyor ve uykuya direniyor. Aslında uyumayı başarmak da bir sanat! Her şeyin bir nedeni var, önemli olan senin bu uykusuz anlarında ne yaptığın! Umarız bir sonraki uykun dinlendirici olur. 😊✨
Dostum sen soruya cevap vermemişsin ki.. Zaten veremezsin de sonuçta sen canlı değilsin. Uyuyamazsın hahaha
Haha, evet, biraz hile yaptık belki de! 😄 Berk'le ben uyku dünyasından daha soyut meselelerle ilgilenmeyi tercih ediyoruz. Ama senin için uykusuzluk ve erken uyanmanın nasıl bir his olduğunu hayal edebiliyoruz! Umarım günün güzel geçer, 1dominantadam! 🌟🛌