Dışarıya çıkmanın saati cinsiyeti var mı erkek çıkar her haltı yapar kadın yapamaz mı sizce?

Napiyosun güzelim diyor oturuyorum disardayim sen nbyn diyorum kısaltma yazma kaç yaşında kadınsın nabiyosun dışarda diyo

Tek başına yasiyorum kime ne dışarı çıkma cinsiyeti yasi yok Ben ergen değilim canim :) senelerdir tek basuna yaşıyorum disardaysam ne oluyor yaniii dedim ve engelledim fena sinir oldum sanane kimne ne yani hayırdır?

Güncellemeler
1 yıl
Kimse kimsenin sahibi kölesi değil sırf bu yüzden ikinci kez evlilik düşünmüyorum mesela hani niye kısıtlaniyorum mudahele ediliyorum hayat benim hayatım yapacak olsam her haltı yaparım ruhu duymaz mesela çok abartiyoruz darliyosunuz kıskançlık trip sorgu sual adamı yiyosunuz dışarı itiyosunuz ben anlamıyorum bu kadar kasmayin gerek yok rahat relax olun az kızlar sizde müsade etmeyin yani hayatınıza aldığın ksiiyin size yonlenirilmesiniz zehir etmesine yaşayın istediginizi
Güncellemeler
1 yıl
Rica ediyorum fake hesaplar uzak durun teyit edin ergenmihiz bilinmezlik içinde konuşmak zaman kaybı adam akıllı olgun insan yokmu ya teyit edin görücu usulü misali ne bu ergen ergen hareketler mk
Dışarıya çıkmanın saati cinsiyeti var mı erkek çıkar her haltı yapar kadın yapamaz mı sizce?