Arkadaşlar bir soru benim için çok önemli cevaplarınızı bekliyorum?

Arkadaşlar Ben eşimle bir pikniğe gitmiştim o zaman evli arkadaşıyla gitmiştim yanına bekar arkadaşını da geçirmişler ama diğer arkadaşının arabasıyla gittik yani evli arkadaşının arabasıyla gittik ona eşim çağırmadı diğer arkadaşı çağırdı eşim de kendi arabası olmadığı için hani niye çağırdın diyemedi planda o yoktu neyse biz gittik pikniğe orada ben çocukla hiç muhatap olmadım tabii konuşma olunca araya sohbet girince öyle konuşuldu öyle yüz falan da vermedim çünkü eşlerle beraber mangal yaptık sadece o çocuk bekardı eşimin arkadaşı hepsi de iş arkadaşıydı o çocuk sonradan beni ınstagram'dan bulup başka bir hesabım vardı açık bir hesabım orada benim hikayelerime kalp atıyordu kekime de alkış atmıştı sürekli benim hikayelerime bakıp takip ediyordu ne atıyordum diye bugün de işim bir tane bunun yine bekarı yakın arkadaşı var en çok takıda arkadaşı bu konuyu eşim bildiği halde yani diğer arkadaşının bana böyle yaptığını bildiği halde yine eve peki arkadaşını getirip yemek yedirmek istedi bana dedi ki yemeği biraz fazla yap diğer arkadaşım da yesin sana gözükmeyecek sen içeride otur o yiyip gidecek dedi sence bu doğru davranış mı bu diğer arkadaşıyla yaşadığı şeyden sonra yaptığı çok doğru bir davranış mı eve bekar arkadaş çağırıp karısı evdeyken yemek yedirmesi siz yapar mıydınız böyle bir şey ne kadar doğru
Güncellemeler
11 ay
Bu çağırmak istediği arkadaşı da kendi iş arkadaşı en çok takıldığı arkadaşı keyfine çağırdı yani yediği yemek yedirmek istedi
Arkadaşlar bir soru benim için çok önemli cevaplarınızı bekliyorum?