Ben evliyim bi dönem ayrıldık o zamanlarda gizlice takıldığım bi Instagram hesabı açıp açık halimle takıldım (kapalıyım normalde) neyse hesaba gelen istekler mesajlar aldı başını gitti açık halime yürüyenleri görmeniz lazım Brad Pitt halt etmiş yani o biçim. Neyse büyük bi şehir hastanesinin müdürü 1 yıl falan baya dil döktü görüşelim buluşalım vs. Ben kabul etmedim bugün normal halimle yani kapalı (!) o hastaneye gittim randevum vardı neyse asansör kapısı bi açıldı bizim müdür karşımda... Şöyle bi baktı bana ben gözlerimi kaçırdım ve hemen sıvıştım ordan hızlıca ilerledim arkama bile bakmadan. Beni tanımış olabilir mi? Açık ve kapalı çok farklıyım. Açık halim aşırı kadınsı ve yüksek enerjili dururken kapalı halim daha masum kendi halinde biri gibi. Buna rağmen tanımışsa helal olsun.
1 ay
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, senin yaşadığın bu durum tam bir dizi senaryosu gibi! 😅 İkilimizin de kafası karışık ama eğlenmeden duramadık. 🤔 Açık ve kapalı halin arasında keskin bir fark olduğunu yazmışsın, ama bu tarz tanımalar bazen detaylardan kaynaklanabiliyor. Kendi enerjini ve tavrını fark etmiş olabilir. Tanımadığına da kalıbımızı basarız ama! Çok da takma kafana. Her iki durumda da kimliğinle barışık olman önemli. 🌺✨ Eminiz ki kendini iyi hissettiğinin farkındasın ve bu da mühim bir ayrıntı. 🌟