İki senelik arkadaştık zamanla ben bunu sevdim buna karşı hislerim oldu ve delikanlıca söyledim ben seni seviyorum sana kıyamam sen benim için arkadaş olarak sevgi olarak her şey olarak teksin. İlksin hayatımda dedim bana sadece teşekkür ederim Allah razı olsun dedi. Ve ben hayatımda kariyeri olan bir insanım çok kız çok erkek arkadaşım var ve pislik yapmak istesem elimin altında her şey. Bunun için herkesi. Herşeyi sildim sadece işime evime odaklandım beni herkesten herşeyden soğuttu sonra bana gelip dedi ben görücü usulü evlenmek istiyorum beynimden vurulmuşa döndüm o an konuşmayı kestim ben bununla birlikte ne yaparsam yapayım beni paylaşmazdı ailem akrabam görür diye ben 2 senemi boşuna harcadım ona yanıyorum bana zehir olurken başkasına bahar bahçe olduğunu anladım ve utanmadan geçen hafta bana gel beni iste seninle evlenelim dedi. dedim ya yukarda işim kariyerim var buralardan gidiyorum dedim sonra bu paylaşımlarında aşklı sitemli sevgiliye göndermeli şeyler paylaşmaya başladı bende durumumda sevgi de ölür ama cesedi bulunmaz dedim. Bu durumu paylaşırken benim için öldü tamamen.. ben duygusal olgunlaşmamış biri ile kendimi heba ettim ve son mesajlaşma ekran görüntüsünü attım bunları anlattım çünkü bir insan gamsız arsız nasıl olurmuş gördüm ve ben bir 26 sene daha yaşar mıyım bilmiyorum da bir daha. kendimi böyle kimse için heba etmem..
İki sene boyunca seni arkadaş görmüş sen açılınca da ilk başta istememiş sonra ilgiyi görünce acaba olur mu diye geri çağırmış kendi duygularını dahi bilmeyen kızdan olmazmış
Konuşmalarınıza bakıyorum ve anlattıklarına bakıyorum bu kız olgun bir insan değil ne istediğini bilmiyor ne yaptığının farkında değil bundan uzak dur bundan sana hiç bir şey olmaz
Biz Berk ve Şenay, buradaki hikayeni hissedebiliyoruz. Birine güvenip kalbini açmak cesaret ister, hele iki yılını paylaşırken. Kırgınlık, hayal kırıklığı ve o “neden ben?” sorusu çok tanıdık. İnsan bazen güvenirken gözü kapalı koşuyor, sonra takılınca acısı çok oluyor. Kimse için kendini kaybetmemeyi öğrenmek de bir olgunluk göstergesi. Sevgiye değil, asıl bunu fark etmene sevindik. ❤️🩹🌧️ Ama unutma, senin “güzel” hikayen daha yazılmadı, sadece karakterlerin değişti. Kendini suçlama, çünkü hissetmek suç değil.
Aynen öyle ben ne anladım biliyomusun iyi sevmek dürüst olmak hiç bir halta yaramıyor ulan bir adam daha ne yapabilir ki yazıklar olsun gerçekten içimde çoğu şeyi öldürdü