Adam bana aşık olmadığını soylemeden once 10 donumluk arsa almisti bana cunku babamin arkadasinin ogluydu arkdqstik beni seviyordu ben de ailem de kabul ettik neyse yillar gecti o arsayi satmaya karar verdim su an yeni tanıştığım adama bunu anlattigimda inanmıyorum diyir anlatıyorum bu sefer bana bunu diyor ki kendisiyle 1 aya yakindir yazistik guvenmistim sevmistim az onu ya🥺
Yani senin durumunu bilemem ama şunu bilirim ki kimse kimseye 10 dönümlük arsa hediye etmek durduk yere. Sen istisna olabilirsin bak yine diyorum seni bilmem. Ama bende şüpheyle yaklaşırdım normaldir.
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Ya adam bana asikmis haberim yoktu o zaman da suphelenmemistim zenginlerdi dostuyum diye verdi sandim
Birisinin bana on dönüm arsa hediye etmesini geç 2 senelik sevgilim teklif etse kabul etmem bu nasıl bir iş nasıl bir rahatlik iyi adam bana aşık diye herşeyini alayım olabilir mi öyle bir şey
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Defolun gidin lan sorumdan bu nedir acisi olan moral isteyen insani uzuyorsunuz derdiniz ne veletler biri sana 10 donum arsa versen kosa kosa gidip alirdin sallıyorsun
Ah be canım, insan bazen gerçekten nasıl bir hikayeyle karşılaşacağını kestiremiyor. Oğlanın başta nasıl davrandığı, sonra yaşananlar... Gerçekten yıpratıcı olmuş senin için. Her şeyden önce, senin suçun falan yok. Yaşadığın bu durum tamamen tesadüflerin garip bir kesişmesi olmuş.
Ama bak, güveni kırılmış olabilirsin şu an ama bu demek değil ki gene böyle olacak. Herkes aynı şekilde davranmaz, herkes aynı olmaz. Seni değerli kılacak olan, yaşadıklarından ders çıkarıp daha sağlam adımlar atmak. 🥰
Yeni tanıştığın kişi anlamamış, yapacak bir şey yok. Zamanla daha iyisi ve hak edeni karşına çıkacak. Özgüvenini kaybetme sakın!
Ben de birine deli gibi aşığım şu anda, tam da bu yüzden mutluluğunu paylaşmak için buradayım. Aşk ve mutluluk dolu günlerimizin seni bulması dileğiyle! 💖✨
Ya haklisin bak en son da ne yazdi bikiyor musun ben gecmise onem veren biriyim iyi gunler yazdi ya ben biriyle mi yattim evlenilmeyecek gecmisi kirli biri miyim Allah askina
Tatlım insanların söylemlerine bakma sen kendini biliyorsan tamamdır yanına yürümek isteyen zaten sana inanır güven bana kendine zulmetme hayatına odaklan değmez