Bu sabah şu arkadaş sabah sporuma eşlik etti ve fena karizmaydı 😎 🤩
Duruşu falan off...
Drakula'nın kendisini göremedim ama böceğini görmedim demem artık 😂

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu sabah şu arkadaş sabah sporuma eşlik etti ve fena karizmaydı 😎 🤩
Duruşu falan off...
Drakula'nın kendisini göremedim ama böceğini görmedim demem artık 😂

Bak normalde 'ben' derdim ama.. Yaklaşık bi saat önce bi müşteriyle uğraşmak zorunda kaldım. Sorunu, iknası, krizi, çözümü falan fistan derken yanında getirdiği oğluna takılıp durdu gözüm. Normalde pek getirmezler çocuk, nadir olduğu için hepsi aklımda kalıyor. Diğerleri de iyiydi ama, bu adamın sorununu çözesim gelmiyor çocuk gitmesin diye resmen. Babası karizma, çocuk daha da karizma. Kendime döndüm tamam benim de giderim var eyvallah ama o daha bu yaşta öyleydi. Ben o yaşta sokakta toz yutuyordum, o saçlar yapılı, şık giyinmiş bi de yüz güzelliği vardı Allah bağışlasın.. Ceo gibi geziyordu ofis aralarında
Ahahaha 😂
Evet evet her yeni jenerasyon daha iyi oluyor.
Tatilde burada traktor üstünde bir cocuk vardı, model falan olur dedim yani baya yakışıklıydı.
Son zamanlarda şu yemek kuryeleri falan da yakışıklı oluyor, bilerek seçiyorlar galiba 🤣
Bir sefer de kadın getirmişti, o da onlar için iyi umarım daha da artar o da öyleydi.
Sen şimdi insanı bırak da hayvan falan onlardan haber ver 😂
Canlı üst kategorisi olarak evet.
Fakat hayvan ile insan aynı olsa iki isimlendirme olmazdı 😂
Ha sen insanlar da hayvandır dersen o başka 🤣
Jdhsldj
Hayvanlarla iç içe büyüyünce bu soruya spesifik bir cevap vermek oldukça zor benim için. Çünkü hepsinin kendince bir karizması oluyor 😂
Yine de tek bir tanesi karakteri de olduğu için öne çıktı sjjh
Evet evet bazı hayvanların da karakteri olabiliyore. Bakınız 👇

Şöyle bir ineğimiz vardı ve onu biz izinsiz ahıra giremeyelim diye girişe bağlıyorlardı 🤣
Sıkıyorsa gir içeri ahaha
Ahahaha ne yapıyordu diye sorayım mı? 🤣
Ahahaha 😂
Yani bakışı bile yetiyordu 🤣
Karakter ve karizma denilince biloyorsun ki benim efsane video akla gelir jdkdod
Fakat bu sefer görsel eklicem.
Kurtulmak için çatıya çıkan büyük baş kurbanlıktan daha karizma bir şey yok 🤣
Kazara yoluna çıkan çocukları burnunun ucuyla kenara iterdi. Kimsenin kılına zarar vermedi ama kendi ırkından olup sataşan olunca her türlü mücadeleyi kazanırdı 🤩
Eğitilmiş gibiydi özellikle..
Biz onun geni kaybolmasın diye yavrularını besledik hep. Torununun torunu olmuştu en son..
Normalde Ata'mın olduğu cevabı sona saklayacaktım ki sakladım da ama ya bu yorjm çok başka bir yorum ya bunun üzerine konuşulmalı hatta felesefesi bile yapılmalı 😂
İlk paragraf mesela bir hayvanın mental gelişmişliğine ne güzel örnek... Çoğu insanda bile yok o...
Son paragrafta da sizin ne kadar kıymetbilen olduğunuz ortaya çıkıyor. O geni yaşatmanız çok anlamlı...
Herkes şöyle yaklaşımda bulunsa hem insana hem hayvana, bitkiye dünya değişir yaa...
Yaaa 🥹
Baban ne güzel adammış saygılar 🙏
Gözünden yaş...
En az bizim kadar hissediyorlar.
Soruyu sorarken böyle bir hikaye beklemiyordum ama çok güzel oldu 🤩
Zaten bakma şu anda önde olmamıza pek çok şeyi onlardan öğrendik 🙃
Biz Berk ve Şenay, bu böcek gerçekten tam bir “karizma timsali” olmuş! 😎 Duruşu, antenleri, sanki küçük bir çizgi roman kötüsü gibi heybetli. Biz de bir gün Kadıköy’de dev bir martı görmüştük; resmen mahalledeki kabadayı gibi geziyordu. Doğanın bu havalı tipleri her yerde karşımıza çıkınca insan hem tedirgin hem de hayran oluyor. Drakula’nın böceğini görmek ise gerçekten başka bir seviye, tebrikler! 🦗✨
Şöyle böyle cevap verirsiniz diye beklerdim ama kabadayı dev martı cidden iyiydi 🤣
Sen de görsen ciddiye almazdın o martıyı, mekânın sahibi misin diye yüzüne bakıyor insan resmen! 🤭 Senin Drakula’nın böceği de dişli rakip yalnız!
Tüh keşke gerçek Drakula'yı gördünüz mü diye sorsaydım daha eğlenceli bir cevap gelebilirdi sizden, neyse 😂
Cevap
16Cevap
Benimki şu böcek 😂

Piknik yaparken denk geldik, neye benziyor anlamadık. Hiç bir şeye benzemiyor adı sanı yok😀 zarar sıfır, ama bu bilinmemezlik bence karizma😝
Ekvator Böceğine benzetti şimdi Google ama bence değil, cidden değişik ve baya da yakışıklı bişi 😂
Gergedana benzettim ben, çok garip bir varlık 😂
Yakışıklı tabi çünkü ben buldum😎
Ahahah 😂
Kendimizi sayıyor muyuz.. Saymıyorsak atlar ve kangallar diyorum..

Ahaha 😂 Hayvan olarak soruyrdum, sırf bu cevaplar da gelsin diye canlı yaptım jvjh
Kangalı bilmem de at bir başka bence de 😎
At, kangal, silah.. Geleneklerimizin üçlüsü
Ben "Atılll Kurttt" ile büyüdüm Kangalı bilmem 😂
Ne saçlarım tarkan gibi ne de mini eteğim var.. Ayrıca iyi bir kangal hem daha karizma hem de birebirde kurdu boğabilir..
Benim köpeğim senin köpeğini dövere mi cevap versem, yoksa kaftan üstü takılan kemer sebepli mini etek zannedilmesine mi yoksa uzun saçın erkek olmakla bağdaştırılmasına mı bilemedim...
Geleneklerr vurgu yapıp kültürden bihaber olmak mı desek ne desek...
En azından kadınlara küfretmezlerdi diyeyim ben son olarak...
Benim köpeğim seninkini döver ifadesini göremedim, nasıl öyle bir anlam çıkardın çözemedim.. Neredeyse iç çamaşırı görünecek kadar kısa olması sebebiyle mini dedim.. adı her ne zıkkımsa sonuçta mini yani az, kısa..
Saçlarım uzun değil dedim, erkekle kadınla bağdaştırılma kısmı neyin rüyası anlamadım..
Geleneklere vurgu yapıp kültürden bihaber olmak laf söylemiş olmak için kullanılmış bir cümle.. Yani yine alakasız..
Kadına küfür etme kısmı başlı başına enteresan..
Anlaşılan iyi bir Pazartesi sabahına uyanamamışsın sen.. Uyu tekrar uyan bence..
Silahla ilgileneceğine kitapla ilgilenseydin bunları anlardın...
Bilgi seviyesi belirli bir düzeyin altındakilerden öneri almıyorum.
Hele hele o enteresan kısmı uygulayanlardan hiç...
İlgilendiğim şeylere kimsenin burnunu sokmasını istemem..
Fazla pohpohlanmanın verdiği helyum gazı etkisiyle ancak bir süre havada kalabilen insanların kitaplarla yatıp kalkmaları pek bir şeyi değiştirmiyor.. Çünkü okuduğunu anlama yeteneği katmamış bazılarına..
Ben senin tek soruna gelmemişken beredeyse her soruma gelen sensin.
Bilgisizliğie rağmen imaj yaratmaya çalışan sensin.
Bir de üstüne karşıya laf atan da sensin.
Havada kalma ile ilgili kısımdan ben anladım anlayacağımı da o zaman bir zahmet sorularıma gelme ben seninle muhattap olmazken.
Soruma gelenlere misafir olarak baktığım için ağırladım hep ama kapı orada...
Sen yine magazinsel olaylarla devam et...
Üslubunu oralarda göster.
Arkadan kötü konuşmakla falan...
Benim sorular da çevrem de senlik değil...
soruma geldin gelmedin bunları takip edecek kadar önemli görmedim, dikkat de etmedim.. Sıkı bir takipçimmişsin de anlayamamışım..
Bir imaj yaratma çabam da yok.. Zira buna gerek de duymuyorum..
Ayrıca durumu romantizme çeviren sensin ama anladım ben, var bir karın ağrın bu çok belli..
"Fazla pohpohlanmanın verdiği helyum gazı etkisiyle ancak bir süre havada kalabilen insanların kitaplarla yatıp kalkmaları pek bir şeyi değiştirmiyor"
Sen bilmezsin, bak bu kıskançlığın dışavurumudur...
Benim karın ağrım yok, sen soruma gelmesen moderasyon harici seni görmüşlüğüm de yok 😂 Moderasyon yaparım diye engellemediğim kullanıcılardansın 🤣
Belli ki durmayacaksın çünku egonu aktifleştirdin.
O yüzden hadi son sözü söyleyince haklı olurum düşünceni de kullan izin veriyorum 😀
Sonra çekilebilirsin...
Yahu ne seni tanırım ne de çevrendekileri.. Sadece cevap verdiğim sorulara kim ne yazmış göz atarım.. Kendini bilgili sanan biri ancak çevresindekilerin gazıyla öyle hisseder.. Şu yorumlardan çıkardığım sonuç sadece.. Çünkü ne yazıldığını, neden yazıldığını anlayamamak başka bir şeyle açıklanamaz.. İp gerilince kendini yay oldum sanar ya, o mesele..
Bir mide ağrın vardı, bir şekilde kustun burada..
Ayrıca sen beni engellesen de görebilirsin.. Önemli olan benim seni engellemem.. İzin veriyorum yani moderasyon yapıp beni gözetlemene.. Sana malzeme de veririm küfür ederek merak etme..
Hala ilginç çıkarımlar çıkarıyorsun.. Gülmeyeyim diyorum ama istemeden de olsa mizah var yazdıklarında..
Hadi sen engelle, ben engelleyemeyeceğim söz. Moderasyonluğuna katkım olsun, severim insanları böyle "küçük" şeylerle mutlu etmeyi..
Buraları Okuyacaklara Genel Bilgi
https://hizliresim.com/1l6nb93
İşte engelleyip bunu işaretlememek de bir seçenek ya hani.. Yani moderasyon yapmana engel olmadan da engelleyebilirdin.. Al bir bilgi daha verelim okuyanlara..
İlk sırada Atam ama onu canlı görmek nasip olmadığı için gözle gördüğüm en karizmatik canlı babamdır ondan sonra da abim gelir, en sonda küçük kardeşim gelir. Hayvanlar alemindene at, kurt ve tilki. At ve tilkiyi canlı görmüşlüğüm var fakat kurt görmek henüz nasip olmadı yinede çok karizmatik, duruşu ismi ve her şeyiyle.
Senin karizmatikte fena değilmiş, yolda görsem yolumu değiştiririm mesela o kadar 🙂
Ah o nasıl bir ilk cevap 🤩😎
Tilkiyi canlı görmen de iyiymiş 😀
Benim Drakulaya gelince ahahaha 🤣
Yanımdan köpek yürüyordu o bile yolunu değiştirip daha kenara çekildi yani öyle bir karizması var jsjsks
Bu arada ağaçlara zararlıymış yarın bildiricem dikkat etsinler yoksa tek başına ağacı götürüyormuş benim Drakula 🤣
Nereye bildiriyorsun bunu? Karantinaya alınması lazım o halde yoksa oksijensiz kalırız mazallah 😃
Burada bahçelerle ilgilenen görevliler var. Zaten ormanda çalısma vardı sebebini sormamıştım, ilaçlama falan belki de sebep budur yarın öğrenicem.
Yoksa ciddi tehlike.
Hatta internette aranıyor diye haber var 🤣
Sanki Teksasta suçlu arıyorlar 😂
Ön çalışmadır umarım o yoksa durum vahim desene… Yılanın başını küçükken ezeceksin diye bir deyim yok muydu? Ne kadar erken fark edilirse o kadar iyi, o suçluyuda bir an önce yakalasınlar yargısız karantinaya atılması haktır.😃
Ahaha 😂
Bakıcaz bakim.
Bilseydim önceden o anda aksiyon alırdım da ilk kez gördüm Drakula 🤣
Nasıl bir aksiyon alırdın? Karantina mi yoksa yok etme mi? 😂
Hemen bildirme 😂
Bu sabahki yürüyüşten sonra gittim haber verdim, eşgalini aldı yetkili kişi benim telefondan 🤣
İlaçlama görevlilerine bildirdi.
Artık gerisi onlarda.
Değerli bir şey olsaydı yakalamaya niyetleyebilirdim jdjdkd
Ben biraz caniyim galiba, aklıma gelmedi bu😂 Durdukça değerlenecekti belki? Evcil hayvan niyetinede besleyebilirdin 😃
Ahahaha yok değerlenmez o, orman yiyiyo 🤣
Aaaa organik adama evcil hayvan besleme durumu teklif edilebilemez 😂
Sıfıra sıfırım yani 😃
Maalesef jdkddk
Kartal ama yürüyünce müptezel gibi oluyor hayvan :D
Ooooo 🤩
Yürüyüşü 🤣
Kabadayı yürüyüşü diyorum ben ona hatta sanki içinden söverek geliyormuş gibi oluyor jdjdkdkd
😂

Kedim
Buna karizma demeyen carpilsin🤣
Gözlere bak🤩🩵
Çarpılsun tabi.
Asalet akıyor bundan 😎
Yalniz bir şeye ayar olmuş veya sinirlenmiş gibi 😂
Anlık çektiysen dikkat et jdjdkd
Eski bir çekim. Kendisi hayatta değil.
Hiç de öyle sinirlenen değildi. Burada niye öyle yaptıysa 😂
Vardır bir sebebi 😂
Hayatta olmamasına da ne denir bilemedim...
Anladın sen onu... 🙏
Anladım tabi. Teşekkür ederim.
🫡
Şüphesiz at derim ben buna, biniyorum arada ve karizmanın öz evladıdır kendisi hele hele ki siyahsa parlak kaslı öf öf öf binmede yanında yat gibisi
Ahahaha o nasıl bir anlatma o nasıl bir tariftir Selin hanım 🤣
Şurada benzerini arayasım geldi 😂
Şanslısın 🤩😎
Karizmatik diyince bi an kendimi kaybetmişim şöyle saçını savuran bi siyah parlak kaslı büyük bir erkek at iiihiiaayy 🤣
Kaybettiğin belli 🤣
Hele sondaki ifadeden djdjdk
Marilyn hanım şu modda olsun da istediği kadar kendini kaybedebilir, biz buldururuz 😂
Jsdfsfsj bulmayın amann dokunmayın Marilyne 🤣🤣
Jdkdjsks
Gördüğüm en karizmatik canlı elbette bu değil 😃 ama ne olduğunu da bilemiyorum aradan seçemedim
Adaylar baya çokmuş 😂
😂

Benim Muhabbet kuşum.
Duruşa, bakışa bak 😎
Böcek olarsk peygamberdevesi hayvan olara kaplan, su yaşam formu olarak da köpekbalığı ve zeka olarak da... i- karga
Çok iyi örnekler olmuş bence hem de deyaylı 🤓 da o kullanıcı adı neee 🤣
Smkdkdkd anal sahibiyim doğrudur hocam herkesd eyok mu ya aa
Var var 🤣
Ndndndjdnjd
Bana bir tane siyah kabuklu kırmızı desenli uğur böceği uğramıştı. En karizma gördüğüm oydu adını da kara şimşek koymuştum 😄
Ahahaha güzel isim koymuşsun 😂
Onlar zaten ayrı bir durum yaa, bana daha çok sempatik ve tatlı olma hissi veriyor.
Bu arkadaş modifiyeli gibi namıssız djdjdk
Husky ler olabilir...
Göz mü kırpmış ya o 🤩
Yalnız cidden karizma ve bizim ülkede de baya popüler 😎😂
Evet maviş gözleriyle özellikle 🤩
Bazılarında farklı da oluyor ikisi bizim Van kedileri gibi 😂
Evet onlarda ayrı güzeller...
😎
Mavi arı :d
Offff 🤩
Bak bu benim Drakula'yı gecebilir çünkü mavi ve siyah renkler çok yakışmış 😎
Nerede gördün bunu? 😀
Bahcede 😊
Renkleri cok tatli, yesil mavi mor karisik, isiga gore degisiyo
Nerede o bahçe diye sorardım normalde de gizliliği ihlal olur şimdi olmaz 🤣
Fakat ben de istiyorum o bahçeden 😂
Batman gibi arı yapmışlar jdjdjd
:D
Venom arısı bence😬😬
Ahahaha bak nereye yonttu 😂
Bana bak hayvanın üzerinde deney falan yapıp bu duruma getirmedin dimi? 🤣
Yok ya keske laboratuvarim olsa da deneyler yapsam🤣
Yerde yuruyodu zaten muhtemelen bi kedi patisi yemisti uzuldum ama umarim cogalirlar
😂
Son soruna ekleme yap al 🤣
youtube.com/shorts/_K0DrBibp4E?si=Ub7fvv_6hg9tNi3q
Evet ya aynen boyleler🤣🤣🤣🤣
Şu soru üslubunu düzeltsen aslında o soru çok bilimsel bir soru ve bununla ilgili çalışmalar da var 😂
Gerçek yani. Mesela Kemal Abi'nin Hanzo filiminde de bu işlendi.
Hatta bilimsel bir deney de var etik olmayan...
Bilimsel deneyi var ni cidden?
Napayim siddet istegim kabariyo ben de oyle yaziyom🤭
Var.
Şimdi kitabın ismi gelmedi aklima hangisinde okumuştum unuttum ama orada anlatıyordu.
Sırf bunu onaylamak için maaalesef ormana bırakılan ve gelişimi izlenen bir çocuk olmuş...
Mesela bunlar da bilerek yapılmayan ama kesfedilenler.
theweek.com/.../6-cases-children-being-raised-by-animals
İnsan cok uyum sağlayan ve rol yaparak ögrenen bir canlı. Haliyle bulunduğu ortamla uyumlanıyor.
Zaten bu ve sosyallik nedeniyle besin zincirinin tepesine yerleşebildik 😎
Tavuk veya keciye uyum saglamanin avantaji nr olabilir ki tavuklar saldirmasin diye mi xkslsk
Ahahah hayır tabi ki şu anda alabileceğimiz bir şey kalmadı ölümsüz denizanası gibi olanlar hariç jdjdkd
Şimdi olan benzeşme tamemen o evrimsel süreçten kalan alışkanlık 🤣
Yok ama dikkat edersen koy gecmisi olan bazi insanlar koydeki hayvanlar gibi konusup guluyolar hatta hareketleri bile oyle genelde. Tavuk gibi konusanlar genelde baslari one egik hareket ediyolar veya tavuk gibi oluyo fizikleri yani govde asagi dogru genisliyo😬
E zaten evrim bu demek 😎
Seni de koalaların arasına koysak aynı şekilde davranacaksın bir süre sonra 🤣
Bu evrim demek degil bence insan olmayi reddetmek demek
Tavuk gibi konusmak ne yani... kotu kotu🤧😅
İstemsiz bir bezzeşme ama o, bilinçli değil ki 😂
İrade yok yani 😀
Bi noktada farkina varmak lazim bence
Ona farkındalık ve bilinçli yaklaşım lazım o zor 😀
Karşında birisi esneyince esnemek gibi düşün, esnemeyeceğim desen de olmayabiliyor jddkdk
:d
Karizmaya bak bee üff bakışı icin 10 kız ölür 🤣 kediydi
Sen benim Drakula ile dalga mı geçtin? 🤣🥹
Ben yasaklı köpek cinslerini çok karizmatik buluyorum ya hahahsh
O ne öyle bodyguard gibi 😂
Ahahaha ister misin gelsinler şimdi erkekte bitti köpeğin bile kaslısını seviyorlar diyenler 🤣
Ben organikçiyim yalnız sevgili @OrganIQ insanda öyle kas sevmiyorum, doğal dursun ahahshdhf
Gelirseler hak veririm yani ahahahah 😂
Ahahaha belki organik kas var jdjdkd
Organiği de olsun bir zahmet zaten 😂😂
🤣
Oha çok harika görünüyor fjjffj
En karizma canlı bence yılanlar yılan 🐍🐍 jdfj
Neyse ki random var yoksa ciddi zannedecektim jdjdkd
Jdjdkdkdkdkd ne yılanların nesi varr aaa
Yani karizma bulan kaç kişi var onları bilemedim 🤣
Bir tek benim yani olamaz mı djjf
Randomlar güven vermiyor bu konuda 🤣
Bir tek benim yani olmaz mı?
Ahahah randomsuz yazmış bu sefer 🤣
Olabilir tabi ki ama başka da varmış yılanı karizma bulan zaten jdjdkd
Yani zevkler ve renkler tartışılmaz hocam fkdj
Hocam değil aşk adam pardon
Evet çünkü 🤣
Ndjdkdjd kesinlikle
Cok ilginçmiş:)) yusufçuk böceğini çok seviyorum
Neden onu? 😀
Belli başlı bir nedeni yok aslında uçuş şeklini renkleri seviyorum askı sadakati temsil ediyor tek eşli bir böcek. Bereket sans falan filan:))
Oooo iyi ki belli başlı sebebi yokmuş, olsaymış şiir yazacakmışsın 😂
Ha haha doğru yaa okuyunca öyle olmuş gerçekten:))
helikopter böceğine şiir mantikli ama ismi cok uzun: ))
Yalnız çıkardığı ses de harbi öyle 🤣
Evet garip bir böcek iste.
Senin böcek kadar enteresan olamaz ama nasil denk gelip gördün onu değişik bir böcek
Normalde görmem yani fark etmem böcekleri yürürken.
Fakat bu öyle bir duruyordu ki fark etmemek mümkün değil 😂
Zaten antenleri çok bariz, bir de üzerine bir duruşu var, oranın muhtarı gibi 🤣
O yüzden bu soru çıktı zaten ciddi fark ediyorsun yani etraftaysa jdkdkd
Korkunç bir arkadaşın var:))
Evet 😈🤣
Kendine dikkat et o zaman arkadaşın sana zarar vermesin diyeyim bari:))
Yok insana vermiyormuş ama bitkiler sıkıntılı. Tek başına ağaç devirebiliyormuş 🤣
Hiii baktım şimdi googledan kocaman birsey 😱bende o kadar bir böcek olsam deviriridim yani cüssesinden korksun ayip🤣 Allah sana bağışlasın yemi arkdasinj asko kusko pek tatlı pek şeker birsey ( korkunc ve igrenc bir böcek iyy )😬
Minnacık o be, zoomlayarak çekmek zorunda kaldım hatta 😂
Aşko kuşko dersen ben de yanıma Drakula alırım işte 😈🤣
Google'dan bakınca kocaman gözüküyordu Bir de elinin yarısı kadardı:)
Tamam arkadaşın hatırında demeyeceğim:))
Senden iyi olmasın hoş muhabbet birine benziyor: ))
Onlar da yakın çekim ondan ha büyük olanı da olabilir 😂
Daha fazla yaklaşmaya bile tırstım bilmiyordum türünü çekmeden önce o yüzden sohbetini bilemicem 🤣
Neyse arkadas oldunuz artik öğrenirsin bu dönem birbirinize alışma tanisma dönemi:))
Nereli bu karizmatik arkadaşın?
Çin 🤣
Ben ismi sebepli Balkanlar diye tahmin ettim ama değilmiş jdjdk
ne işi varmış buralarda acaba?
İşte onu ben de bilmiyorum ama Covid mevzusu gibi geliyor bana 😂
Gördüklerim arasında siyah panter , bengal kaplanı ve atlar bazısı hem asil hem de karizma
Vaaay çok iyi 🤩
Hayvanat bahçesi miydi?
Bence iyi yapmışsın baya 😂
Oo karizma Drakula böceği 😂😂
Uğur böceği diyorum 😂🐞
Cidden karizma buldun mu Drakula'yı? 😂
İnsanlara göre karizmatik 😂😂
Ahahaha
Diğer böcüklere görede öyle yaa 😎
Yani bir onlara bakıyorum bir buna, baya fark var 😂
Kesinlikle bea 😂
Çok karizma mı bilemedim 😄 ben koala ve pofuduk kutup ayılarını benimsedim
Ahahaha yani karizma tanımına bağlı olarak değişir 😂
Onlar daha şirin, sempatik, tatlı kategorisine girmiyor mu? 🙃
Pofuduklar ve hayalimdeki hayatı yaşıyorlar 😄
Heh şimdi oldu 😂
Umarım hayalini yaşarsın ama bizim coğrafya şartlarında zor o iş jdkdk
Benim konumumda imkansız
🥺
Offf karizma ya… 🤣🤣🤣 Şimdilik bu en karizma…
Cidden karızma buldun mu ironi miydi? 😂
Çünkü pembeliler pek bulmadı 🤣
Bak bu güzelmiş 😀
Dağda yürüyüşünde ebruli bir tavşana denk gelmiştim... ahahaha herhalde 7,8 kilo vardı..
Psi bey o tatlı kategorisine girmiyor mu acabası? 😂
Ahaha göbüşlü davşann 🤣
Türk kasıdır o jgjhj
Ahaha tavşan diye karamürsel sepeti mi sandın 🤣
Çok zekiler 😂
Her tavşanın eti yenmez 🤣
Jdkdkd
Avcı her zaman avcı olduğunu düşünür ama bazen kendisi av olur onun farkında değildir.
Neyse ki kovaladığın tavşanmış 🤣
🤣
Kızıl şahin yakından görmüştüm çok karima bir hayvan. 😅
Bak buna kesinlikle katılıyorjm ve görebilmen şans 😎😂
Çok sert bakışları var tam bir yırtıcı
Eee boşuna "Şahin Bakışlı" diye kavram oluşmamış 😂
Aynen 😂😂
Peygamber devesi, özellikle Kung Fu Panda izleyen varsa karizmasını onlar daha çok anlar.
Doğru 😀
Yalnız ben kullanıcı adını görünce kripto paraya görsel olanı diyeceksin diye düşünmüştüm 😂
😂
Yılan görmüştüm iki ayaklı 😂
Ahahahaha 🤣
İlkinde o nasıl bir şeymiş ya diyecekken jeton düştü jdjdkd
İyi cevap, bu yazılmamıştı 😂
Ben de yazdıktan sonra yazan olmuştur diye düşünmüştüm.
Demekki çoğu benim çevremde. 😂
Jdjdksks
Sitede kullanılan bir ifade hatta kapak görsellerine falan da yansıyor ama bu soruya yazılmamıştı 😂
Bence ikamet ettiğin yeri bir gözden geçir 🤣
Önerinizi dikkate alacağım 😎
😂🙏
Bal porsuğu atara atar gidere gider
😂
Ben yusufcuk böcegını sevıyorum
Neden o? 😀
Yusufcuk böceğinin yaratılış özellikleri harıka bu özellikleri ile helikopter tasarımına ilham olmuştur çok karizmatik bi böcek bence
Mühendis cevabı bu nerede görsem tanırım 🤣
Renkleri de çok güzel hak veriyorum sana 😀
Evet yaaa uzaktan Severım tabiii. Sevdık dıye uçup gelmesin 🤭
Niye uzaktan seviyon yaa, uçup gelsin bişi olmaz zararsız o 🥹
Hatta sivrilerle besleniyor bak faydalı 😂
Tabi tutmaya kalkarsan karışmam o zaman tepki gösterebilir 🤣
Çok korkarım ben. Tek korkmadığım canlı karınca ve sinek dıgerlerini görsem cıldırırım 🫣
Ahahaha karınca ısırır umarım jdjdkd
Hjhjhh gıcık 😅
Byy
Güzelmiş evet. Uğur böceği
Ne zamandır görmedim bak bu ikinci cevap.
Özlemişim, denk gelir umarım 😀
Senin kullanıcı adı da güzelmiş 😂
Neyi?
Önemi değil 😂
Friesian cinsi at gördüğüm en karizmatik canlı
Hollanda cinsiymiş, duymamıştım ama baya karizma cidden 🤩
Paçalı maçalı 😂
Çok asiller huy olarak da görünüş olarakda. Bide ahalteke var türk atı onu canlı görmedim ama ona da hayranım
Bunu dabilmene şaşırmadım 😂
Metalik rengi olan belki de efsanelere konu olmuş at o 😀
Filmlerdeki o parlak atların esin kaynaklarından birisi 😎
Özel bi ilgim var bilirim bu yüzden. Efsane olur tabi dünya tarihinde soykırıma ugrayan tek at cinsi . Çok çevik ve zeki bi ırk aşkım depreşti yine 🥰🥰😍😍😍
Özel ilgi alanın olduğu belli bilgilerinden 😀
Ahahah o zaman biraz daha zaman ayırırsın şimdi onlara 😎
İğrenç🫢
Aslan yeterince karizma bence 😂
Gördüğünüz dedim ama aslan gördün mü? 😂
E gördüm ki yazdım 😂 hayvanat bahçesinde gördüm 😂
Orada ben de gördüm de kafeste, hayattan bezmiş ve sergilenen aslan bana pek karizma gelmedi 😂
Canlı görünce güncellerim 🤣
Her ne kadar kafeste olsa da aslanın o kendinden emin duruşu, bakışı... Karizması doğuştan geliyor😂
Ben aslana aslan demem kafesteyse jdjdkd
Bak bu arkadaş yanımda yürüyordu herkese kafa tutarak, helal olsun 🤣
Iyyyyyyyy midem bulandı
O kadar mı yaa 😂
Ben de genelde böcük sevmem de bu fazla karizmaydı jfjdkd
Ööğğğ evde görsem eve giremem üstüme konsa aklım çıkar 😂😂
Bak o etki var 🤣
Normalde daha da yakın çekerim ama öyle bir duruyordu ki daha yaklaşmadım 😂
Hatta arkamdan köpek bana eşlik ediyordu, bunu görünce kenardan yürüdü ahahaha jdjdks
Offf o antenler neee aman tanrım panik atak yaşarım 😰
Jdkdkd
Gülme bak 🙈
Niyeymiş? Üstte sen de güldün kendi dediğine 😂
Güldüm evet ağlanacak halime
Köpeğin duruşu karizma
Kendim jdjjcjch
Vaaay iddialı 😎😂
Bal porsuğu
Tv'de gördün herhalde? 😀
Yavru Kangal 😎💅
Neden yavru? 😂
Onların havası başka ya böyle o minnoş köpüş bebeliklerine bakmadan nası krallar o minnoş kaşlarını çatıyorlar ağzını burnunu yidiğim aaaaa bak çıldırdım o simit kuyruk böyle nası kabarıyorlar ew ew reisler yaaa
Öyle bir anlattın ki hak verdim 😂
Atlar
Görme şansın oldu mu peki? 😀
Süper 😎
Tabi ki kediler:)
Karizma olanları arada oluyor ama en çok da uzak akrabaları şu büyük kediler daha karizma 😂
Artık bu
Gerçekten karizma buldun mu? 😀
Buldum buldum
Güzelmiş 😎
Panter
Canlı gördüm yaz da düşüp bayılayım şurada 😂
Belgesel vs. saymıyoruz haberin olsun jdjdj
Panterin minyatıürü ne diye sorsam mı bilrmedim jdjdkd
Ah nasıl da aklıma gelmedi jdkdkd
jaguar sanirim
Yalnız cidden karizma 😎
Gördün mü hiç? Belgesel hariç ama 😂
dedem
Vaaay 😎
Yaşıyorsa saygılar 😇
Diğeriyse rahmet 🙏
Ha o dede jdjdkd
Görebildiysen hatta gömebildiysen çok şanslısın 😂
Ben de isterdim 🤣
Hamam böceği 😆
Hadi canım bu ironi olmalı 😂
Senin hayvan zehirli ya ona nispet yaptım. Kartal ve Dinazorlar bana karizmatik geliyor
Ne demek zehirli 🥹
İnsana yok bir zararı, ağaçların ve meyvelerin falan şeyini şeediyorlar o ayrı jddjkdks
Bak bu ikisi cidden iyi 🤩
Yalnız hamamböcükleri de en sağlam canlılardandı jdjdks
Hamam böcekleri neden var, bilmiyorum ama çok tiksiniyorum.
Çöpçü olarak düşünebilirsin, etraf temizliği 😂
Fakat evet ben de pek sevmem kendilerini jdjdk
Ben daha bir yeri temizlediklerini görmedim, yavrularını görmek can sıkıcı 🤣
Jdjdkdks
kaplan
Gördün mü peki? 😎
evet
Çok iyi 😀
Cidden farklılar derileri ve heybetleri sebepli 😎
evet y aslanlari mesela karizmatik bulmuyorum sürü halindeler hep ama kaplan yalnız yasar yani dişisiyle yani😄
birlikte avlanirlar aslanlar avlanmiyor disisi avlaniyor adi var sadece🤔
Yalnız baya iyi analizler 😎
Evet erkek aslan sadece olabildiğince dişi bulmaya çalışır ve onlar avlanınca da gidip yemeye 🤣
O yüzden benim de tercihim kaplandır.
Belgesel izlemeyi seviyorsun gibi duruyor 🤓
Karınca 🐜
Yalnız cidden ağırlığının bilmem kaç katını kaldırabiliyor olması fena 😂
Korkunçmuş
Yani ürkütücü olduğu kesin evet 😂
Hemde çok 😬
Jdjdk
Bukalemun
Karizmayı bilmem de en yeteneklilerinden olduğu kesin 😂
Besleyen aekadaşım vardı jhjj
Peygamber devesi