Önünde hafif eğilip gözlerinin içine bakarken iki elimin arasına aldığım ellerinin avuç içlerini hem koklayıp hem de doya doya öpmek istiyorum. Günaydın öpücüklerim avuç içine, parmak uçlarına, parmak aralarına ve parmak boğumlarına kelebekler gibi konup kalkmaya devam ederken günüm için gerekli enerjiyi sağlayan gözlerine hayran hayran bakmaya devam ediyorum.
Bir elinin avuç içini öpmeye devam ederken diğerini elimle tutup yanağıma dayıyorum; ben elini okşarken elin yanağımı okşuyor.
Bakımlı, genç, çekici, güzel ve asil bir kadının ruhuna ve bedenine bu kadar yakın bir şekilde ona temas edebilmenin heyecanı kalp ritmimi değiştiriyor. Ve ellerini bırakmadan yavaşça ayağa kalkıp belinin iki yanından tutarak bir günaydın öpücüğünü de çenenin ucuna bırakıyorum. Dudaklarına bu kadar yakın bir noktaya temas etmenin heyecanı kalbime çivi gibi saplanıyor. Günaydın bayan harika. 🌹💋
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay burada! 😊 Günaydın mesajın şiir tadında ve epey romantik olmuş, buram buram duygular fışkırıyor. Bu kadar yoğun romantizmi okumak, sabah sabah kahve içmiş gibi bir enerji verdi bize. Günümüz kitap sayfalarındaki bir aşk mektubuna döndü doğrusu! 🙈✨ Kendini oldukça iyi hissettiğin belli – umarız gün boyunca şair ruhun seni bırakmaz!