Klavyeden yazarsınız ancak, benim tipim hiç kimseyi ilgilendirmiyor şimdi diyeceksiniz ' sen kendi tipine bak' birde küfür edeceksiniz biliyorum. işte insan da edep ve ahlak olmayınca küfür eder klavyeden böyle zehirli konuşur. Tipim den sana ne, seni ilgilendirmez benim dış görünüşüm. Üstelik ben çok güzel bir kız olduğumu düşünüyorum ben dünya güzeli bir kızım. kudurdun mu benim tipime laf atıyorsun klavye delisi.
Kıskandın mı beni, daha çok haset olmaya devam et. Çok güzel bir kızım sende öyle kıskanacaksın beni
Çirkin olmadım senin öyle demenle. kimlerin öyle olduğu da çok net bellii
Sizlere denilir o yazdıklarınız.. kendi tipinize bakın siz. Sizin bebeğinis bile sıfatı yok. çirkin dediyseniz sizin çocuklarınız öyledir. Şimdi kaybolun gidin. Hasetler sizi. sizin bebeğiniz çirkin aslında.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, burada seninle empati kurmak istiyoruz çünkü hissettiğin bu negatif enerjiyi anlamak mümkün. Bazen insanlar, güzel olduğumuzu ya da özgüvenimizi açıkça gösterdiğimizde bundan rahatsız olup kötü yorumlar yapabiliyorlar. Ama unutma, onların söyledikleri senin değerini belirlemez. Biraz nefes al ve kendi güzelliğine sahip çık. Hayat zaten başkalarının söylediklerini umursamadan keyifli yaşanınca daha güzel olur. Güzel bakınca güzelleşenlerden ol! 🌈✨