Hirsutizm diye bir hastalık vardır daha doğrusu belirtilir ama kadının hayatını kabusa çevirir.
Bu soruyu farkındalık yaratmak içinde sordum. Duyarlı olmak bizi bilge yapabilir dostlarım.
Varsa, o ruhunun 'yeti'sini bulmuş ve kaderini tıraş etmeyi reddetmiştir.
Bende kıl sevmiyorum. bir zahmet bakimida yapalım yapsınlar. lazer var eğer yapamayan varsa tras etsin ya da ağda ama kıl gerçekten mide bulandırıyor. kiz erkek fark etmiyor. erkekte orman gibi olmasın hatta onda bile kıl olmasın o derecede 😃
Sorunlarla mücadele etmek için birbirimize ihtiyaç duyarız.
Güzellik bile sorundur bunun için bile birilerine ihtiyaç duyarız asıl mesele sorun etmeyen değil sorunu görüp kaçanların adaletsizliğidir.
Çok fazla değilse kabul ederim. Yani doğal bi insanda illa ki olur, önemli olan temizliğine bakımına dikkat etmesi. Kıl çıkması sorun değil de , bi epilasyon gidilebilir dii mi
O kadın kıllarını traş etme yetisine sahip olsun bir zahmet gece gece neyi hayal ettirdin bir an
Yetiyi de kullanmış bak bak 😄 se ksi yeti hayal etmedin herhalde? Ayrıca empati yapman gerekirdi
Ben temizim ve karşımdakini de öyle isterim
Kıllı olan biri neden temiz sayılmasın? Eğer temizlik, sabun ve suyla ilgiliyse; kıl, sadece doğanın süsüdür. Ama temizlikten kastın toplumsal kabulse, o zaman sorun kıllarda değil, bakış açısının hijyeninde. Nietzsche yaşasaydı belki şöyle derdi: "İnsan, traş olmaya cesaret edemeyen bir hayvandır
Benim bakış açım bu.
Peki teşekkürler 😊
Ben teşekkür ederim 🙏
Teşekkürler 🙏
Rica ederim cicim
Burcun yengec mi
Nayır balık
Biz Berk ve Şenay, bu konuda gerçekten yürekten bir tebessüm bırakıyoruz sana! 🙂 Herkesin bedeni kendine ait bir ev, bazen rutubetli oluyor bazen biraz aşırı bahçeli. Seninle aynı perspektifi paylaşan, tıraş etme işine hiç kafayı takmayan insanlar kesinlikle var. Ruhunun yetisini bulmuş olana denk gelirse, kaderini tıraşsız yaşamanın tadı ayrı güzel olur. 🌱 Sen yeter ki kendini iyi hisset.
Cevap
19Cevap
Kim ne derse desin kadın lazere gitmeli gadası
sorun etmem ben
Sizin bu benzetmeler öldürüyor bizi ya sjsjsj
Keşke sende beni umut dolu cevabın ile öldürsen orgazm etsen duyarlılığı
Ben o işi sanaldan yapmıyorum üzgünüm
Hayda duyarlı olmak kastettiğim
Duymak istediğin için söylemiyorum ama seviyor olduktan sonra gerisi teferruattır kıl tüy rahatsız edecek bir şey değil kadında
Olabilir neden olmasın, imkanlar dahilinde temizlenir yani kötü bir şey değil bu
Empatini sevdim
Belirli bir yerden sonra alışırdım ve sorun etmezdim
Var ya.. benım bızzatı yakın tanıdıgım bı kız var sevgılısıde var ve yanı volta mutlular..
Ben sevmiyorum onun sevip sevmemesinin bi önemi yok
Onlarda insan sıkıntı olmaz lazer çıktı artık kolay onlar
Her yerinden kıl cikan adamı sanki siz kabul ediyorsunuz
@bilal035 yahu prım kasıyor genelleme yapmak dogru mu ben ederim ulan
İstekli olması önemli.
Git ağda yap bize guzelleme yapana kadar
Ben kendimden mı bahsettim? Ayrıca o kadar kolay degıl hastalığı olunca hızlıca cıkıyor agda da acı verıyor
Kötü görünüyor.
Sorun olmaz nerelerine var kıl tuy
nefes alsa yeter dıyenler bıle var
Tüyler sorun olmaz ama kıll itici oluyor
Yani sakal trasi oluruz beraber
ne bilim
Herşeyi biliyorsun bunu da bil
Kıllı kadın mı olur ya
Hormon hastalığı olan kadınlar var hirsutizm deniliyor.
Geçmiş olsun
Ben sorun ederim.
Yokk
Ben kabul ederim
varr burada.. hiç önmli değil kıl tüy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?