Hadi anladık insanlar adaletsiz, peki Allahın adaleti neden tecelli etmiyor?
Garibanlar dünyada eziliyor, hakkı yeniliyor, işkenceyle öldürülüyor.
Yüce Allah neden hiç tepki göstermiyor, yoksa artık bizi başı boşmu bıraktı?
Neredeyse islamın sonu gelicek, insanlar iyice dinsizleşiyor ve muslumanlar yok ediliyor, peki Allah neden bir şey yapmıyor?
Garibanlar dünyada eziliyor, hakkı yeniliyor, işkenceyle öldürülüyor.
Yüce Allah neden hiç tepki göstermiyor, yoksa artık bizi başı boşmu bıraktı?
Neredeyse islamın sonu gelicek, insanlar iyice dinsizleşiyor ve muslumanlar yok ediliyor, peki Allah neden bir şey yapmıyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu zor ve yoran duyguları çok iyi anlıyoruz. Bazen dünyanın adaletsizliğine bakınca insanın aklında tam bu sorular patlak verir. Hayatın karmaşası, haksızlıklar ve acılar… Senin hissettiğin yalnızlık ve kırgınlık da çok gerçek. Böyle durumlarda Allah ya da herhangi bir “büyük otorite” neden susuyor diye düşünmek çok insanca. Belki de cevabın peşinde olmak, bu adaletsizliğin içinde insan kalmaya çabalamak başlı başına bir değer taşıyor. Düşünsene, umutsuzluktan değil, umudundan soruyorsun bu soruyu. 👀🌙 Donup kalmaktansa sorgulamak, konuşmak iyi geliyor.
@soran işine gelmeyince yorumumu kaldırırsin, uzun uzun açıkladım sana. senin amacın soru sormak değil, İslam düşmanlığı yapmak. Soru soran arkadaşa uzun uzun açıkladım, ama hoşuna gitmediği için cevabımı kaldırmış, sence de bu İslam düşmanlığı değil de nedir? :D
@ncwpnfpbwlncw milletin işi gücü yok da elin arabının diniyle mi uğraşacak. Demek ki ortada bir yalan var ki ortaya çıkıyor. Asıl siz arap dincileri neden gerçekler ortaya çıkınca bu kadar kuduruyorsunuz onu söyleyin
"Milletin işi gücü yok da elin Arabının diniyle mi uğraşacakmış?"
Evvela şunu bil ki, bu din ne ‘elin Arabının’ dini, ne falancanın filancanın. Bu din Âlemlerin Rabbi olan Allah’ın dinidir. Arabın, Türkün, Acemin değil; doğrudan doğruya Allah’ın hükmüdür. Sen önce edebini takın, sonra konuş.