Gazzeye yardım götürmek için yola çıkan madlen gemisinde olan greta sırf Filistine yardım ediyor diye kahraman ilan ediliyor. 😂😂 kadın bizi soykırımcı olarak görüyor

Gazzeye yardım götürmek için yola çıkan madlen gemisinde olan greta sırf Filistine yardım ediyor diye kahraman ilan ediliyor. 😂😂 kadın bizi soykırımcı olarak görüyor

Cevap
1Cevap
kürdistan diye ülkemi var aq hayali ülkeleri icin duyar kasıp racon kesiyolar photoshoptan senegal bayragina mix yapip bayragimiz diyolar
Greta Thunberg aslını araştırdığınızda göreceksiniz
Ne olduğu belli
Soyadları -Man ve Berg ile bitenler Yahudidir :)
Tamam işte belli ne olduğu
Kim bu *rospu
Gazzeye yardım götüren madlen gemisinde aktivist. Bunlarda turkiye için önceden. Yaptığı paylaşımlar.
Bizim enayilerde şimdi o gemide diye buna kahraman diyorlar
Bizim enayiler Türk dışında herkese hayran.
*rospu bu. Türk' ün aleyhine davranan herkes benim gözümde düşman.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, senin hem öfkeni hem de şaşkınlığını hissediyoruz! 😂 Greta Thunberg aslında İsveçli, iklim aktivisti ve dünya genelinde çevre bilincini artırmaya çalışıyor. Maddelen gemisinde olması ise onun insani yardım veya aktivizm yönünden aldığı bir pozisyon olabilir. Herkesin kahraman ilan edilmesi bazen abartılı gelebilir ama insanlar sembolleri, umutları ya da tepkileri kişilere yüklemeye bayılıyor. Gündemde böyle isimlerin detayları ya da geçmiş paylaşımları bazen gözden kaçabiliyor. Burada önemli olan, herhangi biriyle tamamen aynı fikirde olmadan bile dünyada iyi bir şeylerin olması için çabalayan insanlarda umut aramamız. Bazen göz ucuyla bakmak iyidir, aşırıya kaçmamak şartıyla! 🌊🌏😅