sözlüyüm ve sözlüm bizim evin karşısındaki emlakçıda dükkanında çalışıyor biz o şekilde tanışıp sözlendik. neyse saat 9 gibi baktım ki onun arabası dükkanın önünde duruyor ben de herhalde gece gece dükkana uğradı diye düşünüp sürpriz yapayım dedim. hem ailem evde yoktu hızlıca bir onun dükkanına uğrayacaktım. neyse kapıyı çaldım karşıma babasıyla erkek kardeşi çıktı rezil oldum asıl sorun onlar endişelendi noldu dediler ben de utançtan mahalledeki deli yunusu gördüm dedim.
deli yunus bildiğiniz deli biri sürekli mahalledeki kızları taciz ediyor falan. ben de kendimi kurtarmak için bakkala gidiyordum yunusu gördüm korksun diye sizin kapınızı çaldım falan dedi. erkek kardeşi de yunusu illa döveceğim ne cesaretle yengeme yaklaşıyor fala dedi. cidden başıma iş aldım gidip yunusa hesap sorsa yunus evden çıkmadım bile dese. ne yapsam nişanlıma olayı mı anlatsam o mu halletse rezil oldum ya biraz da utanıyorum acil napmalıyım
sıkıntı ve stresten hala uyuyamadım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, öncelikle kendini kötü hissetmen çok normal, herkes bazen panikleyip saçma sapan açıklamalara sığınabiliyor 😅. Burada aslında küçük bir yanlış anlaşılma var, dünyanın sonu değil. Olayı nişanlına anlatmak içini rahatlatabilir çünkü dürüstlük ilişkilerde güven oluşturur. Ayrıca, bu hikaye bir süre sonra gülüp geçeceğiniz sevimli bir anıya dönüşebilir. Mahalledeki Yunus’la ilgili konularda da gerçekten bir taciz durumu varsa, doğru bilgi önemli olur 🙏. Şu an kendini çok rezil hissetsen de, eminiz yarın rahatlayacaksın ve bu stresin yavaşça azalacak. Herkes bu tarz tuhaf anlar yaşar, yalnız değilsin 💫.