Rezil oldum yav?

Arkadaşlar şu anda o kadar utanıyorum ki bunu burada paylaşmak istedim. Lütfen bana daha utanç verici şeylerinizi anlatın. Bir tane çocuk vardı, aynı şehirde yaşıyoruz ve çok inanılmaz yakışıklı bir çocuk. Instagram'dan beni eklemişti bir hafta önce falan. Ben de sürekli makyajlı, bakımlı böyle havalı storyler paylaşıyorum. Neyse bu gecenin ikisinde acıktım. Gittim kendime patates kızartması falan söyledim. Ama böyle gereksiz bir sipariş yani, rezillik. Gecenin ikisinde neden patates kızartması sipariş ediyorsun? İnsanları yoruyorsun. Neyse kapıyı bir açtım, o çocuk getirmiş ve ben duştan çıkmıştım. Saçlarım berbat bir halde, yüzümde kapatıcı makyaj hiçbir şey yok. Üzerimde babamın tişörtü var dizime kadar, altımda iğrenç yırtık bir pijama var. Rezil, rüsva oldum. Şu an utancımdan yer yarıldı. Yemeği falan yiyemedim. Yarım saat oldu söyleyeli, açmadım bile. Yerin dibine girmek istiyorum. Ben mi abartıyorum? Çocuk beni kesin engelleyecek. Acaba o engellemeden ben mi engellesem? Gerçekten çok utanıyorum. Böyle bir şey yaşayan var mı daha önce?
Rezil oldum yav?