Deccal exim peşimi bırakmıyor ne yapmalıyım?

24 yaşında kadınım 2 sene önce toksik ilişkimi bitirdim. fakat karşı taraf peşimi bırakmıyor heryerden engel attığım halde halla sosyal medya üzerinden rahatsız etmeyi geçti taciz ediliyorum , ben bu 2 sene içinde olanlar yüzünden vertigo hastalığına yakalandım. ilaçlar sayesinde rahatlayıp kurtulunca ilaçları bıraktım ama geçen gün IBAN numarama 2 TL atmış ve geçmiş doğum günün kutlu olsun Nisan kızı yazmış (doğum günüm Nisan ayında) yine aynı sorunları yaşama korkum yüzünden iş yerinde bayılıp hastahanelik oldum meğersem Vertigo atağı geçiriyormuşum ( bayılma, iştahsızlık, baş dönmesi, mide bulantısı) ben 10 gündür bu ataklar yüzünden raporluyum ve ne işe gidebiliyorum nede yemek yiyebiliyorum bu yüzden kilo vermeye başladım, ataklar başlamadan önce kendini baş dönmesiyle belli ediyor apar topar acile gidiyorum ve günlerdir sadece serumla ayakta duruyorum. ilişkim bittiğinden beri hayatıma kimseyi almıyorum çünkü duyarsa musallat olacağını biliyorum. (Şikayet edemiyorum ) Birileri bana akıl verebilir mi

Deccal exim peşimi bırakmıyor ne yapmalıyım?