https://www.youtube.com/watch?v=V-u1pTGD8h8
Bir istatik çıkarın lütfen. Öyle ne yabancı kızlar size hasta ne de yabancı erkekler bize maalesef.
Bir istatik çıkarın lütfen. Öyle ne yabancı kızlar size hasta ne de yabancı erkekler bize maalesef.
güzel güzeldir burada güzel ingilterede çirkin diye bişiy yok.
ayrıca ingiltere hariç kuzey ülkeleri evet hepsi çoğu güzelde allasen italya fransa ingilzi dedikleriniz ne halt.
kuzey ülkeler hariç türkiyede ne kadar güzel varsa ordada o kadar hata ingilizler kadan çirkin değiliz allahaşükür
ama hatunlar adamlar bakımlı fark o.
misal danilo zanna italyan adam şimdi kıvanctan yajısıklı mı hayır raga oktay gibi bişiy işte.
Onlar bize kurban olsun zenciye bak yaa iyyyh ona ne dokunucaklar yaa pislige bak sen gerzek kenfinden bahsetmiyodq hepsi bunlarin oc afedersin
Irkçılık yapma 1 , 2. si damacanaya tecavüz eden türk erkeklerinden bahsediyoruz?
tamam YAA ZENCİLERE SADECE GICIGIM KALAN TUM INSANLARI SEVIYORUM
Arkadaşım yakışıklılık ya da güzellik o kadarda göreceli değil. Yakışıklı adam yakışıklıdır güzel kadında güzeldir bunun ülkesi olmaz.
Ben zaten bunu genelleyen arkadaşlara cevap olarak yazdım. Yoksa bizim kenan imirzalıoğlumuz kıvancımız çağatayımız başka nerde var :))
Örnek veriyorum yakışıklı bir erkekten bu lafları duyamazsın çünkü adam zaten ilgi görüyodur ve göreceğini bilir. Ama bazıları var tipine kılığına bakmadan "lan olum rus kızlarına ben türküm diyince hemen veriyolarmıııışşş laaaann" diyen abazalar hayal dünyasında yaşıyorlar. Zannediyorlarki o kızlar kucak açmış mahmut gelsede öpsem koklasam zannediyor..
Aynen öyle :)))
Ya zaten yabancı isteyen kim olacaksa benim ırkımdan benim dilimden benim dinimden olsun.
O zaman sana sorun yok :))
Türk'ünü bulamıyoruz yabancısını nasıl bulucaz birde o var :D
Bulsan götürücen yani olmadı bu :D
Yok be şaka yapıyorum. Türk olsun tabi.
Cevap
12Cevap
Hasta olmasına da gerek yok zaten. Yabancı olayı nedir ben onu anlamadım, hakkımızda olumlu bir şeyler yapsalar havalara ucuyoruz.
O zaman sanada sorun yok adamsın (y)
eyv
Senin anlamadığın nokta şu onların erkekleri kadınlarına duşkun değil ilgisizler ve aldatırlar , Türk erkeklerine aşırı ilgili hoşlarına gidiyor ilgi yani yabancı erkek sadece kendi hesabını oder bizim erkekler maalesef buraya gelen turistlerin disco da içtiğini bile oduyor kızlar guluyor haberleri yok gecenin sonunda zaten onlar otele kerizler eve :)
Türk erkekleri çok kibar çok ilgili peki bu kadına şiddet olayı? Bunuda söyleyin turist kızlara lütfen kadın cinayetlerinden bahsedin..
Ülkesine göre değişir ben araştıran biriyim çok fazla yabancı arkadaşım var ve bazı ülkelerde giderimiz ve ilgi çok
Aman yesinler havanızı
güzel kardeşim yakışıklılık ülkeden ülkeye değişmez.
sana bir türk erkeği gösteririm ne italyan erkeği ne sarışın alman erkeği yanından geçebilir. sana bir italyan veya alman erkek gösterirrim türk erkeği yanından geçemez
Doğru söylüyorsunda istatistikler diye birşey var:// Yoksa bizim kenan imirzalıoğlumuz kıvancımız çağatayımız başka nerde var :))
...
İyi şeyler söyleyenler de kaba olmamak için geçiştirmiş :D Bunları seven yabancı kızlar genelde ortadoğulular ya da bulgarlar falan zaten..
Aynen bildiğin çok bakıyorlar demiş hepsi abazalıklarından bahsetmiş:/
Yabancı kadınlar benim gibi sarışın erkekleri seviyo bizim kezbanlar gibi esmer erkek meraklısı değiller :D bende onları seviyorum bizimkilerin beyazlarını seviyorum :D
Türk kızları esmer sevmiyor esmer sevmek zorunda bırakılıyor ortada sarışın erkek yok :DD
Evet burada esmer erkek seviyorum diyen kızların hepsi yolda yicek gibi bakıyolar sarışınım ama türkiyede pek yok doğru :Dd
Onları ben bilemem ama cidden sarışın erkek yok
Var işte ben varım la asdasfgjk yoldada görüyom az ama var yine. Kumralda var :D
hahahha ne güldüm ya. . hepsi çok bakıyorlar demiş :))
Aynen:DD
Bende bakıyorum vala geneli çok güzel:))
Bu videoyu biliyorum.. bu kistas degil.. ben rusyada yasiyorum ve tum kizlar cevremde pirpir.. ee ne oldu simdi bu video?
Ben sadece rus kızlarından bahsetmiyorum evrensel bir bakış açısı :)
Adamina gore degisir bu. Onlar turk deyince esmer kara biyikli araplari anliyorlar. Beni goren kimse turk diyemez tipimden dolayi. Turk oldygumu ogrendiklerinde ilgi cekiyor sadkinliktan sonra.. alismamislar benim gibi turk tipine.. sonra sunnetli olmam , ve turkletin kadinlari sahiplenip aile kurma ve bitakmama ünleri devreye giriyor.. ve hic bir sorun yasamafim tam tersi hrpsi cevremde.. esmer yagiz ve kirli sakalli adsmlar sorun yasar..
İstatistikler var ayrıca türk erkeklerinin efendiliği sahip çıkma olayları eskide kaldı görüyoruz şimdi ya da hergün kadına şiddet cinayet taciz.. yetmezmi? Onların erkekleri anlayışlı diye ilgisiz diyip sevmiyorlarmış gelsinlerde görsünler türk erkeklerini koşa koşa giderler evlerine:))
ben anlayışlı ve evine bağlı erkeklerdenim.. benimle tanışan bir kadın da kısa sürede bunu algılar tavrım ve halimden. benim için sıkıntı yok.. bir kadın kendine olan yaklaşımı kavrayabilir..
Biz bizeyiz yani :)))
Burdan zor oluyor whatsapp var mı?
Ahah ulan ya :D
:)) cokda tınn
En güzeli
burada cok var Antalyada ;)
Tv ye çıkacaklar ya utanıyorlar ablası. :))
Allah Allah hemen bir bahane (((:
Onlara mi kaldik :D
Ahah kıyamam :DD
Türk kızıyla evlenecem zaten ;))
Adamsın (y)
👍👍
O * zencisi dışında herkes iyi söylemiş.
Hımm
Annemin erkek arkasi türk diyo :))
Mezhep :D
Hepsi beğenmiş işte.
Nasıl hepsi beğenmiş?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar