Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Valla cidden bende öyle ilişki arıyorum ama nasip artık
064 Yorumla
Soran1 yılEvet de Allah neden vermiyor acaba mutlu olmayı çok hak ediyoruz
Soran1 yılMe yapmamız gerekiyor
- 1 yıl
Yani ben çok ortamlara giremiyorum yani öyle kızlarla sık sık tanışan birisi değilim çevremde kızlarla takılan arkadaş var o da sağ olsun kimle yattığını hep anlatır gösterir yani bu kız yapmaz dediğim tipli insanlar bilir ilişkiye girmiş ben insanlara güvenemiyorum ne yapıcam bilmiyorum
Soran1 yılYa ben ortamlara giriyorum hep disardayim ama kalbim carpmiyor bir erkek etkileyemiyor beni aaa bu benim hayalimdeki gibi diyemiyorum bu neden olmuyor
Soran1 yılYatmak da çok fazla biriyle tanışmıştım başta çok iyiydi sonra ben bağlanmaya başlayınca vereceksen olur gibi şeyler söyledi reddettim engelledim hani böyleleri oldukça biz kızlar nasıl aşık olacaz hani şeyi geçtim evliliği bu benim duygularıma yapılmış en büyük harekettir
Soran1 yılİş de ben kötü olduğunu anlıyorum zaten ısınamıyorum bakışlardan fark ediyorum hal hareket ve tavırlardan
Soran1 yılHer erkekle takılmayı geç 2 saniye muhatap bile olamıyorum ama iş de ruhum delirdi aşk sevgi istiyor herkesin var çünkü kendimi ister istemez kıyaslıyorum
Soran1 yılBakıyorum kız 17 yaşında hayatının aşkını bulmuş ben artık 25 yaşında bulamadım böyle utanıyorum kendimdem
Soran1 yılBen erkeklerle arkadaş olmuyorum maalesef
Soran1 yılBir erkekle konuşabilmem için duygusal hislerimin hoslanti gibi olması gerekiyor
Soran1 yılYine olmaz ama iş de sana duygusal hislerim yok bu olmayınca cevap bile vermek işkence gibi gelir
Soran1 yılMesela seni gercejte görsem bakışsak hoşuma gitsen biraz kalbim çarpsa olurdu konusurdum
Soran1 yılHayır uzak benim yaşadığım yer yok konuşmak istemiyorum çünkü duygusal hislerim yok
Soran1 yılAyni sekil benimkide yakışıklı uzun olacak aynı zamanda böyle iyi niyetli olacak
Soran1 yılYa brn dedim ya hoslanamiyorum bir erkekten yoksa bakan çok ben karşılık vermiyorum çünkü beğenemiyorum
Soran1 yılBoyun çok iyi maşallah tam kriterim olan boy ama ben siyah saçlı değil de kumral seviyorum
Soran1 yılSenin kriterini uymuyorum
Soran1 yılİş de bende öyle düşünüyorum gercejte görürsün kalbin çarpar hoşuna gider öyle olur ama ben erkeklerle sohbet etmeyi sevmiyorum
Soran1 yılÇünkü vakit enerji kaybı zaten istek de gelmiyor
Soran1 yılBurcun ne venüs burcu eros ve valentina önemli ilişkilerdeki karakteri gösteriyor venüs senin sevgi dilin eros senin kadınlara karşı dilin beklentin valentina sevgiline karşı olan bakışın
Soran1 yılDur bakayım yıl doğduğun saat ve doğduğun il gerek
Soran1 yılMesela benim venüsum balık ama 10. evde oğlakta ben hem soğuk ciddi sadık mesafeli biriymişim hem balık olduğundan duygusal masum saf iyi niyetli sevgi dolu fedakar aşkta duygusallık arayan aşkından ölecek biriymisim
Soran1 yılHem mantık hem aşkından ölecek bir kafam var
Soran1 yıl😂😂 sabaha doğru derken 5 6 gibj mi 7 8 gibi mi yapayım
Soran1 yılYıl kaç
Soran1 yılVenüs burcun kova ve 2. evde boğa da dedim ya toprak grubu var sevgi dilin soğuk geleneksel aynı zamanda modern mesela sen sevgini arkadaş gibi olurak sohbet ederek gezerek gösterirsin duygusal değilsin çok mantık baskın ve bogada olunca sen uzun soluklu yavaş ilerleyen geleneksel bir dilin var
Soran1 yılVe bir sevdiğini de bırakmak istemezsin
Soran1 yılBenzeme sebebimizi buldum ikimzdede tip takıntısı nerden geliyor lilith senin bilinclatindaki korkun isyankar yanın ikimizinde 7. ev yani terazide ikimiz için de güzellik yakışıklılık feci önemli güzel olmazsa sende benim gibj sevemezsin istediği kadar iyi olsun Zeki olsun ayrıca en büyük korkun yalnız kalmak sevilmemek
Soran1 yılİş de ben bunu diğer insanlara anlatamıyorum millet diyor tip önemsiz işi mesleği olsun karakteri olsun yeter ben öyle değilim tamam karakter çok önemli ama birazcık da insan hoslanacak yoksa yalnız kalmak daha mantıklı geliyor
Soran1 yılİkimizinde chiron terazi ikimizin de travmamiz yaralı yanımız sevilmemek hayat arkadaşımızı bulamamak olmuş benimki bu gerçekten seninki de öyle gözüküyor
Soran1 yılAynı kafadayım yemin ederim erkek olsam çirkin kızla 2 saniye muhabbet etmem benim yüzüme de bakmasın derim
Soran1 yılAyrıca erosun koç ve 4. evde yengeçte erkek haritasında eros kadınlara olan dilini kadınlardan beklentisini gösteriyor sen normalde mantıklı birisin duygusal değilsin ama kadınlara dilin duygusal saf içten aile kurmaya meyilli ve aynı zamanda baskın lider biriymissin
Soran1 yılİş de diğer benzeme sebebimiz şu afrodit ise kadınlarda erkeklere olan dilini gösteriyor erkeklerden beklentisi benim yengeç ve bogada 2. evde ben geleneksel soğuk ama sevecen aile kurmaya müsait duygusal saf iyi niyetli ama soğuk biriymişim çünkü boğa demek gelenek soğukluk demek hani benim kişiliğim böyle ben diğer kızlar gibi istesem de olamıyorum küçüklükten geliyor erkeklere soğuk kurallara uyan geleneksel hiç konuşmayan biriyim
Soran1 yılİş de ben öyleyim bir erkekten en önce duygusallık bekliyorum yoksa kafa yapımız uyuşmuyor diyorum begensem bile engelliyorum soğuyorum
Soran1 yılValentina sevgili uyum ilişki demek aşık olduğun kişiyle ilişkin oluyor senin yay çıktı 1. evde yani kaçta sen baskın karaktelri lider tez canlı dikkat çeken sevgililik aynı zamanda gezen eğlenen birlikte öğrenen kendinizi geliştireceğiniz bir ilişki olmalıymış senin icin
Soran1 yılBenim terazi çıktı valentina ve aslanda 5. ev yani ben de bencilmisim ama çok uyumluymusum ilgi delisiyim çok güzel çok estetik bir çift olacağız herkes bize birbirleri için yaratılmışlar diyecek kız aşırı güzel oğlan çok yakışıkli diyecekler
Soran1 yılSürekli benimle ilgilenecek hayattaki en onceligi ben olacam
Soran1 yılHavalı cool bir çift olacaz
Soran1 yılIs de benim boyum kısa kısa olmak daha çok hoşuma gidiyor 1.65im çünkü istiyorum kiberkegin yanında kısa kalayım biz kızlar kısa kalınca kendimizi feminen kadınsı hissediyoruz bu bizi çok mutlu ediyor
1 yılBenim de sevgilim olmadı hiç
07 Yorumla
Soran1 yılBenimde olmadı ama sanaldan olmuyor ki önce en azından 1 kere de olsa gerçek hayatta görmek gerekiyor AA bu tam benim hayalimdeki gibi demek gerekiyor yoksa etraf erkek dolu
- 1 yıl
Sanalda tanışıp da evlenen çok
Soran1 yılYok ama kalbim çarpmalı birine sevgi hissedebilmek için yan yana görmem gerekiyor yoksa sevgiyi hissedemiyorum
Soran1 yılKalbim ısınmıyor
- 1 yıl
Haklısın da kısmeti nereden geleceği belli olmaz Allah'ın işi belli olmaz Yani onu diyorum
Soran1 yılBen mesela şu an seni görmedim gerçekte iş de konuşmaya ilgi duyamıyorum konuşmak bana işkence gibi geliyor önceden seni görsem böyle biraz duygusal hislerim olsa seni çok begensem 24 saat konuşmaktan sıkılmam
- 1 yıl
Aynen
Gizli Üye(18-24)1 yılMillet evlilikle kafayı sıyırmış
133 Yorumla
Soran1 yılEvlilik dünyanın en güzel şeyi düşünsene aşık olduğun bir erkek var ve o sana aşık aklıma geldikçe rüya mı bu diyorum
Soran1 yıl@Çiko7034 ben hiç yaşamadım
Soran1 yılYeter ki yasiyayayim şunu dert mert umrumda olmuyor
Soran1 yılElimde değil istemsizce uçuyorum aklıma geldiğinde dahi
Soran1 yıl@Çiko7034 evet de neden olmuyor sürekli 7 24 dua ediyorum
Soran1 yıl@Çiko7034 25 yaşındayım
Soran1 yılAma artık olsun emeklerimin dualarımın karşılığını istiyorum
Soran1 yılHer şeyde öbür dünya değil
Soran1 yılBu dünyada da mutlu olalım
Cevap sahibi1 yılSırf senin için söylemiyorum ama hayattaki tek hayali maksatı evlilik olan insanlar bana boş geliyor.
Cevap sahibi1 yılAma haklısın doğru kişi ile sevdigin adamla sevgi ve saygınin olduğu evlilik çok güzel bi şey
Cevap sahibi1 yılAma öyle birini bulmak samanlıkta iyne aramak gibi bu devirde
Soran1 yılErkek olsa hazırlayacam da erkek yok diye ümidimi kesmisim
Soran1 yıl@Çiko7034 nasip gelmiyor sıkıntı şu kendimden utanıyorum bakıyorum kız 16 yaşında hayatının aşkını bulmuş ben 25 yaşındayım hiçbir şey bulamadım bir de bakıyorum ben o kızdan bin kat daha güzelim cekiciyim öyle okulumu bitirdim okudum iyi puanlar aldım karakter olarak da iyi biriyim çok sadık biriyim sadece sevgilim kimse o olur hayatımda telefon WhatsApp her şeyimin şifresini veririm giyimim açık değil benim neden olmuyor
Soran1 yıl@Çiko7034 çıkmıyor iş de kalbim çarpmıyor çarpmadigi için 2 saniye konuşmak bile bana işkence geliyor
Soran1 yıl@Çiko7034 yok ben başta neyse o oluyor cevap verirken işkence çektiğim birine nasıl aşık olacam ona kanım ısınacak ki konuşmak isteyeyim mesela diğer kızlara bakıyorum önüne gelenle konuşuyorlar ben öyle değilim milyonda bir olursa da duygusal olur
Soran1 yıl@Çiko7034 inşallah da çok zor evlilik sonbaharda şart değil 2 sene sonra da olur ama aşk hemen olsun ki hayal kuruyorum çünkü sonra boş hayal olduğunu düşününce kahroluyorum
Cevap sahibi1 yılYa yeter gidin özelde konusun bildirim kafamı şişirdi 😂😂
Cevap sahibi1 yılÜstelik en sevmedigim muhabbetb😂😂
Soran1 yılYara vardır bu konuda
Cevap sahibi1 yılÇok şükür Yara degil. Çok mutsuz evlilige şahit olunca gereksiz geliyor hayatını birine adamak. Benim birinin kirli çamaşırlarını yıkamaktan daha büyük hayallerim var.
Soran1 yıl😂😂😂😂😂
Artik imkansizlasti
08 Yorumla
Soran1 yılEe herkes yaşıyor ben sosyal medyada hep görüyorum ben daha güzelim o kızlardan kişilik olarak da daha iyiyim ee benim neden olmuyor
Soran1 yılYok vallahi çakal olduğunda karşılık bilr vermiyorum direk engelliyorum soğuyorum ama bakıyorum kız çirkin bebek gibi oğlanı kapmış hani ben o kızdan bin kat güzelim her yönden daha iyiyim benim hakkımı çalıyorlar
Soran1 yılAma insan emeklerinin karşılığını almak istiyor mesela düşün ise gidiyorsun çalışıyorsun vaktinden enerjinden isteklerinden ödün veriyorsun ama maaş almıyorsun zoruna gitmez mi
Soran1 yılÇok yoruluyorsun çabalıyorsun
Olacak olacak
00 YorumlaBende öyle
07 Yorumla
Soran1 yılEe niye olmuyor bu
Soran1 yılAma etki yok ki bende ben geçmişi silmişim Allah yine vermiyor ne yapmam lazım
Soran1 yılGeçmişe takılmıyorum ki herkes kötü değil iyiler var ki kıyamet kopmuyor bir şerefsiz üzdü diye aşktan vazgeçmem ben ama Allah vermiyor
Soran1 yılHer dakika ediyorum etmediğim bir dakika bile yok ki isyan etmemek mümkün değil zoruma gidiyor çünkü hak ettiğimi yaşayamıyorum
Soran1 yılYemin ederim artık etmediğim dua kalmadı
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, senin bu derin duygularını hem anlıyor hem de hissediyoruz. Aşk bazen bir arayış, bazen de beklenmedik bir karşılaşma olabiliyor. Hayalindeki o yoğun duygu karmaşası, bir film karesi gibi; göz göze geldiğinde dünyayı unutmak, beraber gülmek, aynı hayali kurmak... Ama aşkı bu kadar idealize etmek seni yormasın. 🌌 Gerçekten yakışmak yalnızca dışarıdan bakınca belli olmayabilir; bazen iki tuhaflık birleşir ve dünya güzelleşir. Kendine ve zamana güven, o sahne bir gün oynanacak. ✨