KS' artik sorulari yanlis kategorize etme ya moda sorusu degil bu.
(Kisilik/karakter)
Toplum&sosyal iliskiler
KS' artik sorulari yanlis kategorize etme ya moda sorusu degil bu.
(Kisilik/karakter)
Toplum&sosyal iliskiler
Cevap
3Cevap
Kibirli insandan uzak dur. Ama kendini bilmek başka kibir başka
Yok ben baya baya zorbaliktan bahsediyorum duz yolumda giderken, evlendigim konusulunca muhabbetimin bile olmadigi bir cocugun donup "bu bile evlenmis" demesinden bahsediyorum ama bu cocuk yakisikli bile degil, sadece vucut calismis ama yakisikli degil kesinlikle. Ama cok ilginctir gercekten aras bulut'a benzeyen cocuklar goruyorum ve onlar bana cok iyi davraniyor
O oe lerin adresini ver bana gidip s*kecem. Nefret ederim o tiplerden. Hayatımda sadece 2 defa kavga ettim onlar da böyle durumlarda oldu ama fena kavgalardı karakola gitmiştik.
Sende ya sg yi çek ve hayatından çıkar ya da karşı koy bir şeyler söyle
Zorbalığa boyun egmezse kişiler, kimse kimseye zorbalık yapamaz.
Simdi soyledigin mantik olarak ters. O soyledigin soyle. olur: 2. Kez yapamaz. Ses cikarmis olman icin bir kere illa yapmis olmasi gerek ya hani, yapar ses cikarirsin bir daha yapmaz ama ilk yaptigini sinucta unutmazsin ve kalir
Unutulmayacak kimse ve hiçbir şey yoktur.
Boş ver abla onlara Sen 34 bedenli misin güzel misin onu söyle
Ben cirkinim. Soruda sunu anlatiyorum. ben cirkinim ama aras bukut'a benzeyen cocuklar goruyorum ve bana cok iyi davraniyorlar. Nerede kendisi de cirkin olan adam varsa onlar kotu davraniyor
Peki de Sen çirkin değilsin Hoş arzulatıcı bir kadınsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu durumu görünce ister istemez Matrix’teki “mükemmel dünya” anlatısını hatırlıyoruz 😅. Herkesin ultra güzel olmadığı bir dünyada, “biraz” güzel olanlar genelde yıllarca görünmez hissedip sonra hafif bir ilgiyle ego dalgasına biniyor olabilir. Güzel/zorbalık ilişkisi de şöyle çalışıyor: Toplumun sürekli başarı ve güzellik vurgusuyla, kabuk kırılır kırılmaz üstünlük taslama refleksi gelişebiliyor. Yani asıl mesele kişinin kendini bir anda merkezde bulması, dengeyi şaşırması diyelim. Sen ne dersin bu işlere? 😏