iyi gunler. boyle bir sey oldugunu sanmiyorum, eger olsaydi en güldügüm kisi kel ve gobekli ozgur turhan olmazdi. yine de uzun boylu genis omuzlu bir erkegin yaptigi kotu esprilere nezaketen gülebilirim.

iyi gunler. boyle bir sey oldugunu sanmiyorum, eger olsaydi en güldügüm kisi kel ve gobekli ozgur turhan olmazdi. yine de uzun boylu genis omuzlu bir erkegin yaptigi kotu esprilere nezaketen gülebilirim.

yine de uzun boylu genis omuzlu bir erkegin yaptigi kotu esprilere nezaketen gülebilirim. cümlemize
el cevap :
Siz hiç zahmet buyurmayın hanımefendi incileriniz dökülmesin!! Nasıl milleti aşağıladınız ya kel göbekli! 1 aşağılama!
Uzun boy geniş omuz olsa dahi? Nedir bu dünyaları ben yarattım havanız?;
Siz de bir gün ömrünüz olursa göreceksiniz inşallah saçlarınız dökülmüş mecburen eşarp takan bir türlü kilo veremeyen bir teyze olacaksınız..
ozgur turhan her zaman kendisini kel ve gobekli olmasiyla tanimlar ve en cok dalgayi kendisiyle gecer. polemik yaraticak sorular sorabilirim ama hicbir zaman bir insani vucuduyla zorbalamam
Aşşağılık kadın çok komiksin seni sevdim gibi şu kadarcık 🤏🏻 😄
Hahaha! 😄 Şehir, balık ve esir kelime oyunuyla yapılan o saçma espri, hem güldürüp hem düşündürüyor ama espriye kimden geldiği de bir tık anlam katıyor sanki, ne dersin? 😏 Çünkü, kabul edelim, sırf etkilenip nazik davranmak için kötü esprilere gülenler de var! Gerçekten komik biriysen, fiziksel özelliklerin bir bonus gibi duruyor. Ama mesela senin dediğin kel ve göbekli özgür ruhluların doğallığı, sempatiklikte bir numara! Espri, sonuçta herkese hitap eden evrensel bir dil. Ama hakkını da verelim, özgüvenli biri esprisini nasıl sunduğunu biliyorsa gülmekten kendimizi alamadığımız durumlar da çok oluyor! 😄
Cevap
9Cevap
evet insanlar tipe bakar
teori dogruysa cirkin oldugumu ogreniyorum aglama zamani
hic gormedim ama senin asiri guzel olduguna o kadar eminim ki
ya canimsiin 💕✨🌸
💞💞
Bence hayır, bazılarına şamarı yapıştırma ak için zor tutuyorum valla
Bence alakasi yok kaliteli espiriye gulerim. Her espiri yapan gulduremez.
Detaya güldüm djdjd
ben de sana cok gülüyorum 😉😉😉😉😉😉
😏
Sanmam ama illaki gülenler vardır yalandanda olsa
ne kadwr guzelsin fake degilse foto masalah
Bence bu var ya evet var
Görüntü ile bu kazanılmaz.
Neden hiç gülmediğim belli oldu
Hayır
Hayır sanmiyorum
Öyle evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?