Hiç sanmıyorum..

Konuşarak çözmek varken uzaklaşmak neden..
Hiç sanmıyorum..

Konuşarak çözmek varken uzaklaşmak neden..
Ne guzel bir farkindalik ve ne guzel bir soz. Soyle zamanda durup dusunmemi saglayan guzel sozlerden olmus.
Kaliplasmis tabirlerden ve rituellerden anlam bulamayan ve hatta itici bulan ben icin, cok anlamli bir soz.
Ismini degisitirince kokusu degismiyor kesinlikle ama kokusu degisince o ismin bir kiymeti kalmiyor.
Konusarak cozmek her insana ve iliskiye mahsus degil. Bircok insan bu yetenekten yoksun gibi yasiyor. Cunku konusmakta dinleyebilmekte bir cesaret; anlayis isteyen bir yuk.
Arkadaşlarına ayıracak zamanın oluyor peki ya neden bana zaman ayirmiyorsun arkadaşların benden daha mı değerli?
Evet arkadaşlarım senden daha değerli dedi ve uzaklaştı seven sevdiğinden hemde bir ömür boyunca sevdasını da sevgisini de aşkını da gömdü içine yıllar geçmesine rağmen konseyi sevemedi kimseyi hayatına almadı.
Yaşanmış gerçek bir sohbetin konuşmaları
15 yıl oldu hâlâ kimseyi hayatıma almadım sevmedim ve hâlâ onu çok seviyorum
Evet maalesef
Onu bir ben bilirim birde yaradan her gece göz yaşları ile uyuyup sabah küfür ederek uyanıp güne başlıyorum
Soğudum yıllar oldu herşeyden soğudum insanlardan dinden imandan hayattan sadece annem için günü gece geceyi gündüz ediyorum yoksa çoktan giderdim buralardan
15 yıl oldu hâlâ kimseyi hayatıma almadım sevmedim ve hâlâ onu çok seviyorum.. Onu bir ben bilirim birde yaradan her gece göz yaşları ile uyuyup sabah küfür ederek uyanıp güne başlıyorum..
Biraz masalsi gelsede gercek olma ihtimaline karsilik yazasim geldi. Bunu dusunuyor olman, olabilmen kendine yapabilecegin en buyuk kotuluk. Sevmeyi, gercekten sevmeyi, gercekten bagligini korumayi, sahiplenmeyi, ne olursa olsun o bagi koparmamayi seviyor olabilirsin. Ancak kendine kotuluk yaptigin yerde, baskasina iyilik yapamazsin. Bu durum sevgi veya iyilikten ziyade bir takinti ve hatta hastalik durumu. Kendine saygin olmayinca sevdigini sandigin sey bir takintidan ibaret olur.
Benligini sevmekle (bencil olmadan) basla ve sonra o sevgiyi hak edenlere dagit. Hayal alemine degil. O zaman sabah uyandiginda bir gun daha saglikla uyandim cok sukur diyip gune baslayabilirsin.
Keşke masal olsaydı kardeş inan bu kadar üzülmedim ama maalesef ki tamamen gerçek ve herkes yaşadığını bilir hani derler ya davulun sesi uzaktan hoş gelir diye yani herkes yaşadığını bilir o yüzden öyle söylemesi kolay geliyor sana yinede düşüncen için eyvah
İnsanın gülü bir tane olur ve sadece ona güzel kokar 🥀
Gül kokar. Yaşlanır da o zaman huzur kokar
Biz Berk ve Şenay, bu tür soruları çok seviyoruz! 🌹 Bir şeyin adını değiştirmek, özünü değiştirmez aslında. Gül hâlâ gül kokar; tıpkı bir ilişkide, şekil değişse de duyguların izi kaldığı gibi. Uzaklaşmak bazen kolay yol gibi dursa da, konuşarak çözmek çoğu zaman hem hafifletici hem de kalıcı olabiliyor. Keşke daha çok konuşsak, değil mi? 💬
Cevap
5Cevap
kokmaz
Hayır değişmez çünkü onu mis gibi kokmasini sağlayan kendi özü ve yaradılışıdır , birşeyin ismini değiştirebilirsin ama varlığını ve özünü değiştiremezsin güle ıspanak da desek yine güzel kokardı
👍🤗❤️
Değiştirsende eskisi gibi kokar
Ne alaka sjsjsjsjsjsjaj
Kokmaz
Ne alaka
Aynidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?