Instagram'da dolanırken gördüm. Gerçekten sevdiğiniz insanla, bir zamanlar aşk yaşadığınız insanla arkadaş kalabiliyor musunuz? Ben kalamazdım.
https://www.instagram.com/reel/C9nkhGTOnOd/?igsh=bGpycTBuaW5zMmg5

Instagram'da dolanırken gördüm. Gerçekten sevdiğiniz insanla, bir zamanlar aşk yaşadığınız insanla arkadaş kalabiliyor musunuz? Ben kalamazdım.
https://www.instagram.com/reel/C9nkhGTOnOd/?igsh=bGpycTBuaW5zMmg5
Çok değerli dostum, @LastGuest. Soruna soruyla cevap vermek gibi olacak ama kusura bakma.
B. ka başka bir isim verince farklı kokar mı? Azizim...
Hazır 3 harfli bu kelimeyi açtıysak ondan bahsetmeden geçemeyiz. Muratabigf

Hayır. O an olmasa bile bir kere hislerimiz uyandıysa geçmişte, tekrar olabilir. Ama bu karşılıklı olmayabilir, mantık çerçevesini görmeyip tekrar aynı sorunlar yaşanabilir. Her şeyden önce hayatına devam edemez insan, yeni bir başlangıç yapamaz. Gitmediği halde görünürde ilişki bitmiş, devam eden iletişim bir noktada en az bir taraf için işkence haline gelmiş olur.
Ted ve Robin gibi burun buruna bi arkadaşlığı kaldıramazdım ama yine de arkadaş olabilirdim. Gözden birkaç km uzakta
Güle parfüm sıkarız :D kokusu değişir sjdj
Güle papatya diyecem :D
Ben en çok mezar çiçeği lilyumu seviyorum :D
Yok be :D
Teşekkürler ✌️
Cevap
6Cevap
Ben kaldım nasıl neden sorma ama bazen gurur diye bişi kalmıyor
Kokmaz tabi ki de sdfsdf
bir şey paylaştığın insanla dost kalınmaz kalınmamalı ilişki bitmişse saygı çerçevesinde herkes yoluna gitmeli irtibat kesilmeli diye düşünüyorum
Kesinlikle öyle 👍
Aşk yaşadıysam kalamam. Ama öyle flört vs. Olup da ileriye dönmediyse de arkadaşlık da kalabilir.
Eskiye dair biten bitmiştir benim için. İlk olarak iletişimin her türünün şah damarını keserim, en ufak bir bağlantı dahi kalmasına müsaade etmem. Söker atarım nokta✔️
Zaten arkadas kalsam hic sevgili olarak gormwmisimdir baska türlü önceden farklı duygular yasadgim insanla arkadas kalamam
Ben de bu sözü çok beğenmiştim:))
Arkadaş kalınmaz, arkadaş kalınacaksa ayrılmaz sjs
Çok zor hatta imkansıza yakın bir şey bence. Olmasa daha iyi
Kalamam ya tum sevgim ilgim bitmistir belki olabilir bilmiyorum
Aradan kafamı toparlayacak kadar zaman geçmişse kalabiliyorum. Kimse vazgeçilmez değil.
Yakınlarımda olsun isterim çok sevdiğimden ama bence kendime zarar veririm. Başka biriyle görüşse falan kıskanırım ve kendimi hasta ederim
Kalamam kanka bozar o iş beni
Ben de kalamazdım. Benlik olay değil
Ben de kalamam gönül bağı yaşadığım biriyle
Hayır arkadaş kalamam
Hayır o yüzden arkadaş olarak devam edilemez.
arkadaş kalınmaz hep o anılar canlanır
Arkadaş kalmazdim heralde bilmiyorum
Bu nasıl bir saçmalık nasıl bir mantık nasıl hastalıklı bir düşünce böyle
Kokmaz
Kalamazdım
Kokarq
Belkide
Mümkün değil.
Hayır
kokar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?