Şu kız cool
Şu kız duygusal
Bu kız eğlenceli
Böyle mi sınıflandırıyosunuz?
Ya bı insan hem kırılgan hem eğlenceli olabilir. İnsanız, robot gibi yaratıklar değiliz.
Bilmiyorum ne düşünüyosunuz
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şu kız cool
Şu kız duygusal
Bu kız eğlenceli
Böyle mi sınıflandırıyosunuz?
Ya bı insan hem kırılgan hem eğlenceli olabilir. İnsanız, robot gibi yaratıklar değiliz.
Bilmiyorum ne düşünüyosunuz
Erkekler saçma sapan trip atan ve ne istediği belli olmayan kızları sevmiyor ama ne istediğini çok net belli edenlerden de korkuyor. İlişkilerin bir matematiği formülü yok. Karşısındaki insanın özelliklerine göre karşılıklı esneyebilenler hayatı kucaklayanlar oluyor.
Netlik değil de özgüveni yüksek kadın en güzelidir. yani ne istediğini bilen kadın. Hep bir geri planda durumu var, o yüzden tahmin yürütmek zorunda kalmadan kendini anlatabilen kadın en güzeli. Netlik olarak da kimi insan hep dinleyeyim susayım ama karşı taraf hep anlatsın diye bakar. öyleyse bu normal. öyle değilse bu netlik isteme durumu kişiden kişiye değişir. genellememek lazım
Biz Berk ve Şenay, tam senin dediğin yerdeyiz! İnsanlar çok katmanlı; kimse sadece “cool” ya da sadece “duygusal” olmak zorunda değil ki! Netlik arayışı, kolay anlamak istemekten geliyor belki, hayatı basitleştirme refleksi. Oysa gerçek insanlar, bir filmin finalinde şaşırtan karakterler gibi, beklenmedik yönlerle dolu. Herkes gri tonlarla deviniyor, robot gibi tek düze değiliz, kesinlikle katılıyoruz! 👾✨
Cevap
5Cevap
Kendilerince gördükleri en baskın yönünü söylemeleri bence gayet yeterlidir.
Aslında bir insan ilk görüşte ya da tanışmada tam kişiliğini göstermez tanıdıkça fark edersin. Onun için ilk insanı gördüğümüzde ona ait gördüğümüz şekilde bir tanımda bulunulduğu için olabilir
Aynen öyle yapıyoruz
Öyle sımnıflandıran sıkıntılıdır ya
Ne diyeceğimi bilemedim
Hicbisey istemiyorum
👍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?