Atm den para cekecektim ki telefonum caldi sonra ona daldim karti unuttum kart bir iki kez cikip girdi sonra tamamen içeri girdi :'(
Bankadan bastan kart mi cikarmam gerek?
Bankadan bastan kart mi cikarmam gerek?
bankaya girseydin hemen, durumu anlatırdın, atm yi arkadan açıp geri veriyorlar kartını zaten.
Hani banka disindaki Atmler varya orda kaptirdim :( banka olsaydi hemen giderdim zaten pazar günü birde :/
tamam yarın hangi bankanın kartıysa onun bir şubesine git durumu anlat mutlaka bir görevli yollayıp atm yi açıp verirler onu sana geri.
bakadan çıkarırlar, önlem olsun diye kart kalmış içinde üzülme, yarın halledersin
müşteri hizmetlerini arayıp iptal et kartı yeni kart talep ediceksin artık 1 haftada gelir
İptal ettirmeye ne gerek var ki kaybolmadi zaten :/
olsun o atmden nasıl almayı planlıyorsun atm ile ilgilenler haftada bir açar onları kartı çıkarsalar senden habersiz daha sıkıntı o kadar uğraşma yeni kart talep et gitsin
kimliğinle gidip içeriden alabilirsin, hemen gitmiceksen iptal de edebilirsin
ATM iste bankadan cekmedim :(((
tamam anladım ben de unutmuştum bir kere, içeride onlarca kart birikiyor zaten bir günde
kimliğinle gidince verecekler
O zaman aynı bölgedeki banka şubesine gidiyorum ve kartimi veriyorlar hemen doğru mu anladim? Çok sağol bu arada ya :D korktum bende yeniden ugrasicam diye :(
hmm bankaya bağlı olmayan bağımsız atm de unuttun sen daha yeni anladım, orası için müşteri hizmetlerini arayıp bilgi almakta fayda var.. hemen ara
Aynen :(((
Of ya bos yere is cikti basima :(
telden ara hemen zor değil ben canım sıkılınca ordaki bayanlarla konuşmak için arıyorum :)
Aradim zaten :)
4 is günü sonunda şubeye gelecekmis :)
hmm dikkatli olursun artık bir dahakine
daha kötüsü de olabilirdi iyi bu yine
Cevap
11Cevap
Şubeye söyle onlar sana kartını kaç gün içinde geri veriler
Aynen oyle yeniden cikaricaksin musteri hizmetlerini aramalisin
ilk baş iptal ettirmüşteri hizmetlerinden ve yarın bankya git ,, yeni kart 15 günde gelir yenisi
gidip pazartesi günü alabilirsin sebebi bildir sana yutulan kartı geri iade ediyorlar
Yukarıda bastan cikartacaksin demislerde gerekmez değil mi? Yutulan karti verirler geri. ?
Ya ama arastirdim simdi yukarıda bir arkadaş da yazmis o şube dişi ATM leri haftada 1 aciyorlarmis ben onun cikip şubeye aktarilmasini mi bekliycem?
Sence onu iptal edip yeni kart mi cikartmaliyim yoksa onu almaliyim?
Hic param da yok zaten :'(
Hangi bankaya ait ATM ise en yakin bankaya git görevli al açtır cikarsinlar
en yakın şubeye git yarın 2 dk de verirler o kartı topluyorlar
Sıkıntı yok git şubeye söyle kimliğini vs ver çıkartıp versinler.
En yakın şubeye bildirin.
Direk bankaya git iptal ettir. Ne olur ne olmaz.
Bankaya bildirebilirsin
bankaya bildir bunu
bence soyuldun :D
Bankayı ara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar