Bankada çalışan var mı? Artık atmden alıp vermiyorlamis galiba ne yapicam:(
Ziraat Bankası kartımı ATM'de unuttum, ne yapmalıyım?
Ziraat Bankası kartımı ATM'de unuttum, ne yapmalıyım?
Evet vermoyorlar.. geçtiğimiz sene icin de benim de 2 defa kartim kaldi.
Ve Bankayi aradim. İptal edicez dediler. Sonra size yeni kart yolluycaz, dediler.
Oyle de yaptilar.
Yeni kart ne kadar sürede cikar ve iban no değişiyor mu
2 hafta kadar sürmüştü. Adrese yolluyorlar imza ile teslim ettiler. Yapi Krediydi sanirim o kartim.
Onu hatirlamiyorum.
Ziraat bankasına git kartım atm de kaldı yenilemek istiyorum de. orjinal kartının gelmesini beklersen 1 haftayı bulur ama hazır kart iste. sana 1 dakikada kart verirler.
Yenı kart olarak combo veriyorlar ikisi bir arada ama ben kredi kartı istemiyroum
Hazır değil tekrar orjinal aynı karttan istiyroum beklerim
Bu benim maaş kartımdi. Ziraat zorluyor ve artik herkese bu ikisi bir arada kartları veriyor ya
Peki iban nonuz değişti mi öyleyse bende açtırmam düz kart olarak kullanmak istiyorum yeterince kredi kartım var
Çok teşekkür ederim elimde zaten bir combo var istemedigim halde vermişlerdi galiba onunla nakit de çekebilirim
Kredi kartı kısmıda acık sanırım
Combo degildi önceki 😅
Atm yuttu onu şube atm si mi yoksa cadde atm si miydi?
Cadd3
Cevap
9Cevap
bankayı ara şube atmsi ise ertesi gün git verirler. bağımsız atm ise yenisini iste
Yenisinde Şöyle bir sıkıntı var kredi kartı ile ortak veriyorlar ben kredi karti istemiyorum bu maaş kartımdi
Bankayi ara kartini iptal ettir yarin git yeni kart al.
Müşteri hizmetleri kart gonderirse beklersin ismin yazan kart gelir bankadan hen verirler hazir kart mi hızlı kart mi ne ondan. Üstünde ismin yazmaz
Ama müşteri hizmetlerini ara para çekme olayi falan olmasin
Iban numaram değişir mi
Sorarsin onu değisebilir. Ara müşteri hizmetlerini hemen.
Aradım otomatik kapatilmis
İban degişmeyebilir de. Kartin acil lazimda yarin bankaya git. Eskiden hemen veriyorlardi.
Combo kart olayindan sonra nasil oldu bilmiyorum
Hiç sevmiyorum comboyu ya bari inanım aynı kalsa
Yarin sorarsin knk :) combo da guzel merak etme
Banka atm si ise yarin git acip verirler. Normal sokakda/caddede ise vermezler. Yeni kart cikarttirman gerekli.
Normal sokakta
Şubeye gidince veriyolar
bekleeyeceksin iptal ettir kartı
Ne kadar sürede çıkar
1 haftaya gelir ama bankan qr kodu destekliyor ise atmyi kullanbilirrsin elini çabuk tut hemen yollamaya baksınlar
çağrı merkezini ara kullanıma kapat yen kart iste
Bankaya git 10 dakikada yenisini çıkarıyorlar
bankayı arayıp talep oluşturacaksın
Yenisini cikart
Bankayı ara
Bozuk para at çıkar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar