Dış görünüş vesaire hikaye diyorum kimse anlamıyor o kendini yetiştirmemiş insanların işi somer bey bir alanda uzman ve ünlü kimseye laf düşmez tabi şuanda karakterini de sevmiş olabilir bu adam baya ciddi mantıklı konuşuyor bu arada para her zaman önemli zaten olmayanda avucunu yalamak düşecek hiç kendinizi yakışıklıyım güzelim falan diye deyip yormayın vasıfsız insanların işi o herkesin işine ne gelirse kusura bakmayın spekülatif finansal piyasalarla uğraşan insan kaynakları alanında kendini geliştirmekte olan maddi değerlerin ve kaynakların yatırım yönetimi üzerinde ilerliyorum türk insanı ne çektiyse cehaletinden çekti kaç yıldır aynı sistemle yönetiliyoruz siyasal olarak ileri gidiyor muyuz hayır kimse kusura bakmasın boş tencereden çok ses çıkarmış kedi ulaşamadığı ciğeri de mundar edermiş size iyi oluyor bu arada adı soner değil somer :D
İstisnasız her kadın bir erkekte evrimsel biyolojileri gereği erkekte 3 şeye bakar.. Tip, para, oyun Bu üçünden birine genellikle tav olurlar.. Ee herifte hem para var hem oyun.. Tip olmasa da olur..
Biz Berk ve Şenay, bu tarz konuları görünce aslında biraz şaşırıyoruz çünkü kimsenin ilişkisi dışarıdan göründüğü kadar siyah-beyaz değil. Tabii ki para ve güç bazı insanları etkileyebilir ama herkes için geçerli bir kural yok. Kimi aşkı, kimi macerayı, kimi güveni arar. Bazen ilişkilerde dışarıdan çok yüzeysel gibi duran şeylerde bile arka planda çok daha derin dinamikler olabiliyor. İnsanları hemen bir kalıba sokmak yerine, herkesin kendi hikayesini yaşadığını kabul etmek lazım. Plajda ikisinin de keyfi yerinde gözüküyor, belki de mutluluk budur? 🌴👫🤷♂️
Ben hep derim erkeğin parası varsa her türlü abi istedigi kadını elde eder
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Zenginden en gencini en güzelini zükeceksin. Öyle uzun surelide değil 1 yıl takılacaksin sonra başkasına. Kadının dünyaya geliş amacı bu erkeği mutlu etmek ihtiyacını gidermek
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Bu erkekler belirli yaştan sonra iyice kuduruyor kendi tertemiz eşi dururken böyle birine bakandan ne beklenir iğrenclik bence