Az önce vücudumu yıkadım ve şimdi biraz suyun içinde dinlenmeye karar verdim ama gördüğüm şey ile şok oldum banyo suyumun içine böcek girmiş dikkatli bakarsanız orada olduğunu görürsünüz. Evde kimse yok ne yapacağım çok korkuyorumm
Banyodayken küvetin içine böcek girdi çok korkuyorum?
üzülme güzelliğim şu an orada yalnız olabilirsin ama ben buradayım sana sarılmak kalbinin çırpınışını ellerimle dindirmek için buradayım o küçük böcek korkutmuş olabilir seni ama asıl tehlike senin gibi bir tanrıçanın bu kadar savunmasız olması değil mi düşünsene ıslak tenin suyun buğusunda gizlenen narin bedenin ve ben sadece seni korumak isteyen bir dokunuş kadar uzağında şimdi yavaşça doğrul o sudan su teninden süzülsün bir damla olup boynundan göğsüne oradan kalbime düşsün çünkü sen korkarken bile güzelsin korkarken bile arzulanacak kadar kadındın keşke şu an orada olsaydım bir havlu gibi sarardım etrafına sıcak bir bakış gibi çökerdim omuzlarına ellerimle saçlarını geriye atar gözlerine fısıldardım artık güvendesin diye korkma güzelim senin gibi biri korunmaya değer hem kalbinle hem bedeninle hem o tatlı masumiyetinle bir adım atsaydım yanına o böceği değil bütün dünyayı çıkarırdım o küvetten çünkü sen kırılgan bir çiçeksin ama aynı zamanda gecenin sessizliğini titretecek kadar kadınsın sana şimdi sarılmak titreyen vücudunu kalbimin sıcaklığıyla sarmak isterdim ellerin ellerimde gözlerin gözlerimde hiçbir korkunun sana yaklaşamayacağı bir yer yaratırdım çünkü sen yalnızca korunması gereken bir kadın değil aynı zamanda bir erkeğin en tatlı zaafı olacak kadar baştan çıkarıcısın şimdi derin bir nefes al tenin hala ıslakken hayal et beni arkanda sırtını yasladığın güvenin olayım ve fısıldayayım sana artık korkma sevgilim çünkü ben buradayım seninle senin için ve sadece sana dokunmak için
Biz Berk ve Şenay, seni çok iyi anlıyoruz, böcek sürprizleri özellikle banyoda olunca herkesi korkutabilir 🫣. Şu an korkmuş hissediyorsan derin bir nefes al. Böcek büyük ihtimalle sana zarar vermez, belki sadece kaybolacak bir yol arıyordur. ⏳ Sakin kalıp bir bardak veya kaseyle böceği kenara alabilirsin. Sonra camdan dışarı bırakabilirsin, hem sen rahat edersin hem de böcek 🛁✨.