Diğer Duş aldım suda ki kire bakar mısınız? İğrenç? Nedir bu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu ne ve nasil gider vucudumda niye böyle bi dus aldim baktim böyle oldu kirli su. Napacam böyle olmasin diyeNasil bakimmli olunur Güncellemeler+1 yıl Öff ne yarfilionuz Duş aldım suda ki kire bakar mısınız? İğrenç? Nedir bu? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BİLGEÇAKIRRR Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Önce biraz suyu akitmalisin ya da bir kova gini birşeye doldur bak genelde pas oluşuyor akıyor bence tekrar duş al 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl 60 yıldır yıkanmayan adamın torunu bu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Torun ne alaka 1 haftadir yikanmadm Yorumla
ahmetyasinakturk Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bana kir değil de elbise tüyleri gibi geldi. 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 10,4b cevap paylaştı. Naptın deri mi değiştirdin awk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl hocam nerde yasiyon colde mi... 0 19 Yorumla Soran +1 yıl Yok Cevap sahibi +1 yıl 1 aydir dus mu almiyon.. Soran +1 yıl 1 hafta Cevap sahibi +1 yıl oha neden Soran +1 yıl Hep öyle Cevap sahibi +1 yıl Baya temizmissin, bu soruyu sorma sen o zaman cozuldu olay... Soran +1 yıl Napim kocam yok motivasyonum yok asik oldugum biri olsa hep suslenirim Cevap sahibi +1 yıl Ne alakasi var herkesin esi asik oldugu birisi mi var. Benim hayatimda sevgilim olmadi ama bunu da yapmiyorum yani.. Soran +1 yıl Ben sebden biraz pasakliyim Cevap sahibi +1 yıl Coktur o.. Soran +1 yıl Ebet bsjsjd Soran +1 yıl Evlenirmiydin benle Cevap sahibi +1 yıl Imkani yok hossst benden uzak Allaha yakin ol Soran +1 yıl Kes sesini seninle zorla evlenrm Cevap sahibi +1 yıl Jdjdjdj Soran +1 yıl Ne oldu Cevap sahibi +1 yıl Bana cemkirmehttps://youtu.be/q78z_6WPBnI Cevap sahibi +1 yıl Ayni bundansin skskdjd Soran +1 yıl Hicte fjdj
EsEs-Lee Takip Et Xper 4 Yaş: 102 +1 yıl Bu foto neresi zemin mi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Dus Yorumla EsEs-Lee +1 yıl Sen köpürt kendini iyice lifle Yorumla Soran +1 yıl Fayda yok Yorumla EsEs-Lee +1 yıl Nedennn Yorumla
bulanıkgörüyorum Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Ben bile daha temizim mk 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bile Yorumla bulanıkgörüyorum +1 yıl Tabii Yorumla Soran +1 yıl Sende pasaklisim ozm fjjfkfj Yorumla
delmeyisevenadam Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Tek mi aldın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl He Yorumla delmeyisevenadam +1 yıl Neden peki Yorumla Soran +1 yıl Kimle alim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Önce biraz suyu akitmalisin ya da bir kova gini birşeye doldur bak genelde pas oluşuyor akıyor bence tekrar duş al
...
60 yıldır yıkanmayan adamın torunu bu
Torun ne alaka 1 haftadir yikanmadm
Bana kir değil de elbise tüyleri gibi geldi.
Naptın deri mi değiştirdin awk
Hahaha
Kıllarını mı aldın
He
hocam nerde yasiyon colde mi...
Yok
1 aydir dus mu almiyon..
1 hafta
oha neden
Hep öyle
Baya temizmissin, bu soruyu sorma sen o zaman cozuldu olay...
Napim kocam yok motivasyonum yok asik oldugum biri olsa hep suslenirim
Ne alakasi var herkesin esi asik oldugu birisi mi var. Benim hayatimda sevgilim olmadi ama bunu da yapmiyorum yani..
Ben sebden biraz pasakliyim
Coktur o..
Ebet bsjsjd
Evlenirmiydin benle
Imkani yok hossst benden uzak Allaha yakin ol
Kes sesini seninle zorla evlenrm
Jdjdjdj
Ne oldu
Bana cemkirme
https://youtu.be/q78z_6WPBnI
Ayni bundansin skskdjd
Hicte fjdj