Bizimle paylaşır mısınız?
Peki sen hiç uyku tutmayınca odanın tavanına sinema perdesi kurup hayallerini oynattın mı güzel insan?
Bizimle paylaşır mısınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer takarım kulaklığımı otururum yönetmen koltuğuma oynatırım filmimi. en heyecanlı yerinde muhakkak birşey olur biri gelir telefn çalar vs. film hiç bitmez hergün hergün yeniden ;) hayaller insanı ayakta tutar umut verir. B şıkkı
Yaşamakta film gibi değil mi kardeşim bazen film arası verilir dinlenirsin sonra aynı salona dönmek yerine başka salona girersin eğer film sarmamışsa... / Yönetmen kardeşim :)
Yoruldum çünkü bir anlamı yok. Hayal kurup, hayal kırıklığına uğramaya gerek yok
Birazda hayallerinin yönetmeni olmayı dene sen figuran olmuşsun bu hayallerde / o zaman yorulmak yerine keyif alırsın..
Hayaller de hayatının bir parçası değil mi :)
O zaman şöyle yapalım / gördüğüm kadarıyla ve yazdıklarından çıakrdığım sonuçla sadece hayatını yönetmek sana bir mutluluk getirmiyor - sayfayı çevir bembeyaz saf ve temiz sayfaya başla küçükten hayallerini yazmaya her gerçekleştirdiğin hayalin ardından kendini ödüllendir sonra başla hayatla/hayali yönetmeye o zaman daha güzel olur ve yüzün güler en azından... / Ama şunu unutma bazen yönettiğini sanırsın ama asıl yönetmen arkandaki görünmeyen (yüzler/gözler/sözlerdir) ,)
hayal güzel şey, herkes hayalle yaşar
Cevap
2Cevap
Öyle çok büyük hayaller kurmuyorum.
Artık gerçekçiyim :)
En güzeli kendi çapında hayaller kurmaktır insanın ama biliyormusun hal kurmaya başlayınca bazen tutamıyorsun kendini nasılsa herşey serbrest sanki kalem senin ellerinde yaz yazabildiğin kadar nasılsa silgi yok :)
Önemli olan senin o hayaller içinde mutlu olman - ufak/büyük ne fark eder ki ,)
öyle öyle :)
Hayal kurarım en azından o benim istediğim gibi oluyor :)
Güzel..
Çünki kurduğum hayallerin hiç biri gerçekleşmiyor..
Vardır bir hayr
demek ki yanlış yerden bakıyorsun...
Hayal kurmuyorum çünkü kurduğum hayali başkaları yaşıyor adalete bak * böyle hayatı :/
imitasyon hayaller kurma sende orjinal ol biraz :)
Hayallerin sadece hayal kalıyor.
Eğer sen böyle olmasına izin verirsen ,)
Kapalı Gişe oynadı benim hayallerim o perdede...
Hasılatı senmi götürdün başkası mı? :)
Onuda gerçekler götürdü ;)
Tecrübeler seninle kaldı o zaman yeni bir senaryo yaz ama bu sefer gişeye çıkmadan anlaşmalarını yap hasılatı sağlama al ;)
Dediklerini denicem ama yine gercekler haraç toplamaya gelecektir..
Hayat işte. :)
O zaman hayallerine/senaryona birde bodyguard lazım :)
Yapıyor insan öyle şeyler arada
Profildeki ben değilim de😶😱
Hatlar karıştı sanırım :))
Hayır nedenki
Bazen türkçe de okuduğunla anladığın bir olmuyor benim hatam :) - Sorunun cevabı: Malesef benim..
Malesefmi bense neden sokakta böylelerine rastlamıyorum diyecektim harikasın mükemmel böyle devam
Teşekkürler güzel sözlerin için ama soruya konsantre ol lütfen ,)
Rica ederiim ama ben hayal kurmam
Herkes hayal kurar bazen bilerek bazen bilmeyerek ama hayali olmayan bir insan olduğunu düşünmüyorum sadece farkın olmayanlar vardır.. ,)
Hayal kurmuyorum.😊😊
Dövseydin :))
Est
ne güzel bir anlatım olmuş kesinlikle^^
Teşekkürler.
Hayal kurmaktan yoruldum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar