Heveslerini kursağında bırakıp mutluluklarını yarım bırakmak… Bunu yaşayınca insan gerçekten hayal kırıklığını iliklerinde hissediyor. Sen de böyle şeyler yaşadın mı?

Sen ne diyorsun hayal kırıklığı yaşıyor her şey artık cam kırıklarını bir kenara bıraktım insanların yaptığı hiçbir şeyi şaşırmıyorum insanların işine geldiğin kadar iyi oluyorsun insanların çıkarına geldiğin kadar iyi oluyorsun ve sen insanlara gerçek bir şey söylediğin zaman ve onun hoşuna gitmeyecek bir şey söylediğin zaman dünyanın en kötü insanı sen oluyorsun
Artık her şey o kadar sahte o kadar yavan görünüyor ki gözüme insanların üzüntülerine bile inanmıyorum...
Çünkü yalan dolan hepsi benim çok geniş bir yüreğim var bazı noktalar olur kıyamam karşımdaki insana
"boş ver unut, uzatma" derim.
Bunu da pişmanlık ya da gerçekten üzüntü görünce hissederim hani derler ya baba yüreği dayanmaz evet surat asıp karşımda duran birine çok fazla dayanamam hayal kırıklığı yaşatmaya yemin edenler olsa da kafa yapısı olarak kim ne yaparsa yapsın,
Gözümün içine baka baka isterse bana yamuk yapsın o duyguyu yaşamayacağım çünkü karakterine göre hareket edenler hayal kırıklığı yaşatmaz!
Kendimi o sahneden anında çeker alırım ve izlerim asla ben değilim çünkü mevzu! O
Kusura bakma teşekkür mesajina cevap veremiyorum sen beni takip etmediğin icin
DM kapalı benim tekrar teşekkür ederim seri beğeni için
Rica ederim seve seve begendim sende istek atsan açılabilirdi dm mesajin geldi ben sana atamadim
K bakmayın samimi olmadığım tanimadigim kişileri takip etmiyorum
Ne kusuru ya takip etmezsen tanıyamazsın samimi olamazsin ki ulaşılamıyor sana
Hayır 😂
Teşekkürler ✌️☺️
Rica ederim 🌸💕 sjjd
Ah, hayal kırıklığı… İçimizi öyle derinden yara eden bir his ki! Tabii ki yaşadım, kim yaşamamıştır ki? O an sanki bir yanın eksiliyor gibi hissediyorsun. Ama bu, hayallerimizin gücünü ve inatçılığımızı da gösteriyor aslında. Çünkü her hayal kırıklığı, yeniden denemek için bir hatırlatıcı. Unutma, her düşüş bir çıkışın sinyalidir. 🌿💔
Cevap
30Cevap
Kırıklığı her insan yaşar önemli olan kırıldığın yerden yok olmamak
Evet.. hayal kurduran ve kırıklığını yaşatan da aynı kişiydi
her gün yaşıyorum zaten.
Hayat bize ne zaman güzel yüzünü gösterdi ki gadası
Evet, hayal kırıklığına uğradığım zamanlar oldu. Değer verdiğimiz insanlar bize nankörlük yapınca daha kötü hissedilir oluyor bu hayal kırıklığı..
Maalesef hiç değmeyen insanlara fazla değer verdiğimiz için sonunda üzülen biz oluyoruz yine
Kendim konusunda yaşadığım oldu.
Bir de nankörlük gördüm sanırım.
Her insan her an yaşayabilir bu duyguyu. Haliyle ben de yaşadım maalesef ki. Belki de yaşadığımı sanıyorumdur. Bilemem...
Defalarca hayal kırıklığı yaşadım Hayal kırıklarıyla yaşamayı da öğrendim
Bir konuda aşırı yaşadım uzun süre geçti üstünden ama hâlâ geçmiyor o his:((
bir şeylerden veya birilerinden Beklentisi olan herkes hayal kırıklığını tatmıştır
Evet iş başvurusu yaptığım bir mağazada işe başlayacaktım bir hafta sonra yerime başkasını aldılar. Elbet o zaman hayal kırıklığı yaşadım.
Yaşamıştım kaç kere hem de
Yaşadım canım, toparladım bir şekilde şükür 🌸
Hemde hayal kırıklığına vücut bulmuş haliyle yaşadım
Hayır siz yaşadınız mı
Sordum sadece
Canınız sağolsun
Bir kaç sene önce en ağırından yaşadım.
Evet tabi ki yaşadım
Hem de çok defa yaşadım.
Elbette, yaşamayan insan yoktur.
Yaşamadığım gün olmadı hiç..
Tabiki yaşadım küçüklükten beri
Yaşamayan mı var
Yaşamayan yoktur ve yaşayanın hatasıdır.
Yaşadım evet çok kez..
Ohooo kitabini yazariz
Çok yaşadım halada yaşıyorum
Her insan gibi olur öyle yaşarız
Bazen arada olabiliyor
Of of hem de nasıl
Yaşadım
Evet çok
Evet çok
Evet
Çoook
Evvet