Işınlanmayı bulmanın yolunu buldum?

Arkadaşlar çok iyi biliyorum ki bazılarınız isinlanmanin hayal olduğunu hiç olmiycagina inanıyorsunuz ışınlanmayı icad etmek için oncelikle bir enerji gerekir şöyle örnek vereyim
Mesela bir siradan bir arama benzin mazot olmadan çalışmaz elektirikli araba elektirikli motor çalışması için jarj edilmesi gerekir gunumuzde sıradan normal araba normal uçak benzin ile yani petrol ile çalışır elektirikli araba elektirikli motor jarj aleti ile yani benzin arabanın motosikletin ucağın enerji kaynağıdır jarj aleti elektirikli arabanın motorun enerji kaynağıdır o olmadan çalışmaz fakat günümüzde insanı isinlamak çok rikslidir çünkü insan molekullerden oluşur yani insanı isinlarken moleküllerini yani herşeyini isinlamak gerekir 1940 yıllarda Nikola Tesla bir nedey yaptı ve bir gemiyi isinlamayi başardı fakat içindeki insanlar çok hasar gördü yani insanı isinlamak için ilk önce bir cisimi isinlamak lazım eğer bir cismi isinlamayi basarirsak insanida isinlamayi başarırız mesela örnek veriyorum bir topu isinladik insanida top gorunumlu yuvarlar bir şeyin içine sokup içine döktüğümüz topu isinlaya biliriz yani top isinlanirsa içindeki insanda zarar hasar görmeden isinlana bilir
Işınlanmayı bulmanın yolunu buldum?