Diğer Kızlar, muhabbet edecek olgun bir hanımefendi yok mu ya? rollo3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor yaş 21, 188 boy. muhabbet edecek olgun bir hanımefendi yok mu ya? Güncellemeler1 yıl soru üstte Kızlar, muhabbet edecek olgun bir hanımefendi yok mu ya? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BUmerangEtkisi Takip Et Xper 5 Yaş: 96 1 yıl Var bastonumla geldim 0 26 Yorumla rollo3434 1 yıl teyzee Yorumla BUmerangEtkisi 1 yıl 👴🏼 Yorumla BUmerangEtkisi 1 yıl 👵 Yorumla rollo3434 1 yıl teyze 95li misin Yorumla BUmerangEtkisi 1 yıl Yok be Yorumla rollo3434 1 yıl 18 Yorumla BUmerangEtkisi 1 yıl Evet 1918 liyim 🤣 Yorumla rollo3434 1 yıl harbi merak ettim Yorumla BUmerangEtkisi 1 yıl 91. Yorumla rollo3434 1 yıl 91li mi yoksa 91yaşında mısın Yorumla BUmerangEtkisi 1 yıl Sence 91 yaşında olma ihtimalim var mı evladım Yorumla rollo3434 1 yıl 91lisin Yorumla rollo3434 1 yıl senle konuşurken biraz panik atak geçirdim de o yüzden düzgün cevap veremedim 😔 Yorumla BUmerangEtkisi 1 yıl Şapşik misin is oğlum sen Yorumla rollo3434 1 yıl şapşik miyim Yorumla BUmerangEtkisi 1 yıl Evet Yorumla rollo3434 1 yıl yaa, sen de öylesin ablacım Yorumla BUmerangEtkisi 1 yıl 😂. Yorumla rollo3434 1 yıl abla Yorumla BUmerangEtkisi 1 yıl Abla fantezini git başkasıyla yap uyucam lan aayy Yorumla rollo3434 1 yıl abla uyuyacaksan niye hala burdasın Yorumla rollo3434 1 yıl hem abla, saygı ifadesiydii benim için Yorumla BUmerangEtkisi 1 yıl 🤭 Yorumla rollo3434 1 yıl hahshxhxbdbbd Yorumla rollo3434 1 yıl uyumadan önce beni takip etsen sevinirm ☺️ Yorumla rollo3434 1 yıl napıyosun Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kaç yaş lazım 0 26 Yorumla rollo3434 1 yıl kaç yaşındasjn Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 26 yım ablam Yorumla rollo3434 1 yıl ablam? Yorumla rollo3434 1 yıl neden 18-24 yazıyor ablam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hesabı açarken sallamıştım ablam Yorumla rollo3434 1 yıl ablam deme canım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gıcıklığına yapıyorum hahahs Yorumla rollo3434 1 yıl seni seni shjsjs Yorumla rollo3434 1 yıl biraz özelde gıcıklık yapar mısın 😉 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok burada iyi. Kaç yaş aralığını istiyorsun cidden merak ettim Yorumla rollo3434 1 yıl benden büyük olsun, 21den. yani 22-23 değil de, 24 ten başlatırım 35e kadar olur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden büyük arıyorsun ki Yorumla rollo3434 1 yıl isteğim o yönde Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anladım Yorumla rollo3434 1 yıl sen ne istiyosun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaş olarak sorduysan benden büyük kişiler tercihim Yorumla rollo3434 1 yıl neden peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senin dediğin gibi “isteğim o yönde” Yorumla rollo3434 1 yıl istersen konuşalım, ciddiyim. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok fazla 5 yaş Yorumla rollo3434 1 yıl neden öyle düşünüyosun ki, en azından konuşalım gör Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 20 li yaşlarda kendinden büyük kadınlara ilgisi olan erkeklerle çok karşılaştım son zamanlarda konuştuğum da oldu ama olmuyor bir süre sonra psikolojik olarak küçük görüyorum Yorumla rollo3434 1 yıl beni küçük görmezsin, bi kere yaz sadece Yorumla rollo3434 1 yıl ablam benim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyi geceler ablası hjdjdjs Yorumla rollo3434 1 yıl peki sen biliyon bacı Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Var bastonumla geldim
teyzee
👴🏼
👵
teyze 95li misin
Yok be
18
Evet 1918 liyim 🤣
harbi merak ettim
91.
91li mi yoksa 91yaşında mısın
Sence 91 yaşında olma ihtimalim var mı evladım
91lisin
senle konuşurken biraz panik atak geçirdim de o yüzden düzgün cevap veremedim 😔
Şapşik misin is oğlum sen
şapşik miyim
Evet
yaa, sen de öylesin ablacım
😂.
abla
Abla fantezini git başkasıyla yap uyucam lan aayy
abla uyuyacaksan niye hala burdasın
hem abla, saygı ifadesiydii benim için
🤭
hahshxhxbdbbd
uyumadan önce beni takip etsen sevinirm ☺️
napıyosun
Kaç yaş lazım
kaç yaşındasjn
26 yım ablam
ablam?
neden 18-24 yazıyor ablam
Hesabı açarken sallamıştım ablam
ablam deme canım
Gıcıklığına yapıyorum hahahs
seni seni shjsjs
biraz özelde gıcıklık yapar mısın 😉
Yok burada iyi. Kaç yaş aralığını istiyorsun cidden merak ettim
benden büyük olsun, 21den. yani 22-23 değil de, 24 ten başlatırım 35e kadar olur
Neden büyük arıyorsun ki
isteğim o yönde
Anladım
sen ne istiyosun
Yaş olarak sorduysan benden büyük kişiler tercihim
neden peki
Senin dediğin gibi “isteğim o yönde”
istersen konuşalım, ciddiyim.
Yok fazla 5 yaş
neden öyle düşünüyosun ki, en azından konuşalım gör
20 li yaşlarda kendinden büyük kadınlara ilgisi olan erkeklerle çok karşılaştım son zamanlarda konuştuğum da oldu ama olmuyor bir süre sonra psikolojik olarak küçük görüyorum
beni küçük görmezsin, bi kere yaz sadece
ablam benim
İyi geceler ablası hjdjdjs
peki sen biliyon bacı