ergenlik kötü bir şey değil ayrıca bu dediğimiz şey ergence değil insan sevdiğinin yanında çocuklasır ciddi bir erkeği ne yapayım ben benim yanımda çocuklaşsın ilgi istesin ilgi vereyim ben ona o bana gerekirse en saçma konuda tartışalım sonunda yemek yiyelim konuşurken saçmalasın boş yapsın ben de ona ayak uydururum hiç sorun değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
saçmalamak bence güzel boş yapmakta sarıyor konu olmayinca
Yerinde ve zamanında iyidir.
karış taraf rahat olursa valla yeri de önemli değil zamanı da sevdiğin kişiyle yapinca daha çok hoşuna gidiyor
Rahatlık başka geviişeklik başka bunu karıştırmadan ayırt ederek olursa hoşuna gider.
gevseklikten bahseden kim? konumun gevseklikle alakası yokken nasıl onu bu konuya dahil edebildin tebrikler
Yeri ve zamanı da önemli değil dedin rahat olursa bundan ne anlamamı bekliyon gülüm.
dediğimi yanlış anladınız sevdiğin kişi yapınca yeri ve zamanı önemli olmuyor dedim
Ben o yaşı çoktan geçtim
60 da olsam 90 görür müyüm bilmiyorum görürsem de asla bundan vazgeçmem yine yaparım ve yine
Bilmiyorum benim içimde ki Ergen olmuş 😄😄
ergenlik kötü bir şey değil ayrıca bu dediğimiz şey ergence değil insan sevdiğinin yanında çocuklasır ciddi bir erkeği ne yapayım ben benim yanımda çocuklaşsın ilgi istesin ilgi vereyim ben ona o bana gerekirse en saçma konuda tartışalım sonunda yemek yiyelim konuşurken saçmalasın boş yapsın ben de ona ayak uydururum hiç sorun değil
Aradığın özelliklerde birini bulursun umarım canım benim. :)
buldum çoktan
İyi ne güzel onun yanına doğru seni uğurluyorum:)
sen niye beni uğurluyorsun
Hadi güzelim hadi canım iyi akşamlar..😊
amiple bir bağlantın olabilir mi acaba senin ciddi soruyorum laf sokma gibi algılama
Abisi güle güle.
knk yorumumu silsene sen diğeri kızın yorumunu da silmiştin
sil cidden sil s alak birinin sorusuna yanıt verdiğine utanç geldi
kızım yağmur sen buna nasıl sabrettin kız yazdığı şeylere bak dbdbdb
Bitane daha çocuk geldi. Hg abisi😊
@cansublahblah knk sorma saçma sapan triplere girdi sil yorumumu dedim silmemiş daha
kızım dm gel kaç kere yazdım sana dedikodu var
@cansublahblah ayy anlat kız anlat bana dedikodu anlat
gel gel xbxbbx
kızın yorumunu sil canım şeyler demezsen sevinirim
s@lakça *